Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fikirlerin Destek Görüyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk konusunda bazı alışkanlıklarını değiştirmen gerekebilir bugün. İlişkinin sorumluluklarını paylaşmayı tercih edebilirsin. Bu sayede sevdiğin insanla paylaştığın şeyleri artırarak ilişkine derinlik kazandırabilirsin. Bir şeyleri başka bir boyuta taşıma zamanı.

İş yaşamınız tek kelimeyle harika. Her şeyin inanılmaz biçimde yerli yerinde olduğunu düşünüyorsunuz. Bu aralar fazla düzenli çalışamadığınız fikri yalnızca size ait, herkes sizden fazlasıyla memnun.

Maddi olarak yardımına ihtiyaç duyan insanlarla karşılaşabilirsin bugün. Birikimin ve gelecek planların bu olaydan etkilense de yardımcı olmak sana mantıklı gelecek. Paylaşımcı olmak iyi bir enerji oluşturabilir.

Yeme içme düzenin konusunda biraz daha dikkatli olman gerekebilir bugün. Gereksiz kaloriden ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak sağlığın için iyi olabilir. Bu durumları dengelemek ve bolca su tüketmek daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarını ve genel olarak işlerini ertelemekten vazgeçmek doğru bir karar olabilir. Başladığın işleri ertelemeden bitirmek, diğer işlerini halletmek için sana zaman ve fırsat verebilir. Kolları sıvamalısın bugün.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

An itibariyla biraz unutkan olmanız mümkün. Gezegen enerjileri zihninizi bölük pörçük düşüncelerle doldurabilir. Aynı anda çok fazla şeyi düşünüyor olabilirsiniz ve bu durum biraz dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Halletmeniz gereken şeylerin hepsi için bir liste yapmaya çalışın. Beyniniz aşırı duyarlı olabilir ancak merak etmeyin; bu durum kısa süre içinde geçecek.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinin önemsemediği düşüncesi seni harekete geçiriyor. Eğer yönetici konumunda olan bir Yengeç burcuysan, çalışanlarına karşı cömert davranabileceğin bir gündesin. Onların motivasyonun düşmesine izin vermeyeceksin. Tatil planları yaparken, öncelik olarak belirlemek istediğin rotalar olabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte tamamlanmayan konuları yeniden açıyorsunuz. Eksik ve yanlış anlaşılmaları ortadan kaldıracaksınız. Yola çıkmadan önce başında konuştuğunuz şeylerin şu an gerçekleşmediğini görmek sizi oldukça huzursuzlandırıyor. Gerginliğinizi kontrol edin. Yeni bir sayfa açıyorsunuz. Başarınız çok konuşulacak.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge içinde olmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Bu durum gün içinde kendinizi yorgun hissetmenize neden olabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge de kalmanızı sağlayacak uğraşlara yönelmek size iyi gelecektir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zamansızlık yüzünden rafa kaldırdığınız projeleriniz üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Dikkat dağıtıcı etmenleri ortadan kaldırmak üretkenliğinizi arttıracak.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok zorlu koşullarda bir şeyler yapmaya çalışmanın heyecanını hatırlıyor musunuz? Uçurumun kenarında yürümek ya da gölü yüzerek geçmek gibi zorluklarla karşı karşıya kalmak heyecan vericiydi. Zorluklar hakkında konuşmak, onlarla karşılaşmak kadar heyecan vericidir. Başladığınız görevleri bitirmenize yardımcı olan o adrenalin kırıntısını hiçbir şey yok edemez. Bugün, kendinizi kanıtlamanız istendiğinde bunun gibi bir motivasyonunuz olmalı. Sadece, uçuruma çok da yaklaşmamaya dikkat edin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Temel rutinleriniz bugün önemli bir şey getirebilir. Belki de her gün sorumluluklarınız için harcadığınız çabanın sizi profesyonel olsun ya da olmasın daha büyük hedeflerinize nasıl götürdüğünü göreceksiniz. En büyük zorluğunuz, gerçekten işe yarayan bir şeyin yolunu tıkamaktan başarının nasıl olması gerektiği konusundaki fikrinizi korumak olabilir. Akranlarınızın yargılarından endişe duysanız da, onların muhtemelen tüm hikayeyi bilmediklerini unutmayın. Neyin sonuç alacağına odaklanın!

19 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizdeki gecikmeleri fazla abartmayın. Maddi fırsatlar arkadaşlarınızın yardımı veya çalıştığınız şirketin aracılığıyla gelecek. Bugün özellikle hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişim yapmamalısınız.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle etkin iletişim kurmak için uygun bir zaman. İlişkinizi yeniden ele alabilir, hatta yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Ancak aşırı duygusal tepkilere ya da yönlendirmelere dikkat edin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Meraklı olduğunuz bir gündesiniz. Yakın çevrenizde olup bitenlere kayıtsız kalamıyorsunuz. Konuyla direk ilgili olan kişilerin fazla dikkatini çekmeden bilgi edinmeye çalışırsanız, gereksiz gerginlikleri önlemiş olursunuz. Özel yaşamınızdaki birlikteliğiniz konusunda da gizemli havalar yaratmamaya çalışın. Olduğunuz gibi görünün

19 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 28' 40" R
Ay
Koç
09° 21' 42"
Merkür
Koç
19° 47' 49"
Venüs
Boğa
07° 24' 58"
Mars
Koç
03° 44' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 01' 11"
Uranüs
Boğa
22° 38' 47"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 56"
Lilith
Başak
23° 54' 55"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>