Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eğitimine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2021, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinizin duygusal anlamda size karşı biraz mesafeli olduğunu hissedebilirsiniz. Gezegensel enerjiler sizi rahatsız edebilir ve kişisel kaygılara gömülebilirsiniz. Kendinizi sizi seven birisine karşı kapatmamaya çalışın. Onlarla zihninizdekileri tartışın. Bu şekilde destekleyici olabilirler ve size biraz pozitif enerji verebilirler. Kalpten bir paylaşım yapmaktan çekinmeyin.

Bir hayal veya içgörü size uzun vadeli hedeflerinizden birini sorgulatabilir. Belki de daha çok hoşunuza gidecek başka bir hedef belirlediniz ve eskisinin çalışabilirliğinden şüphe etmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak, bugün muhtemelen herhangi bir tür karar vermek için iyi bir gün değil. Düşünceleriniz genelde olduğu kadar rasyonel olmayabilir. Seçeneklerinizi yazın, sonra bir veya iki gün içinde geri dönün.

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Feminen bir enerjiyle çevreleneceksin. Bugün birçok kadınla vakit geçirebilirsin. Kız muhabbetleri dönecek ve sohbetleri ilgiyle takip edeceksin! Ya da bütün feminen aile üyelerin senle iletişim kurabilir!Bugün bütün gün çocukluk anıların üzerine düşüneceksin. Bu anılar senin küçük bir çocuk olarak yaşadığın eve kadar götürecek. Çok fazla anı su üstüne çıkacak. Muhtemelen bu durumu fırsata dönüştürüp üzerine yazmak isteyeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün neden biraz dinlenmek ve rahatlamak için hakettiğin zamanı kendine ayırmıyosun ki? Bir süreliğine artık yavaşlaman gerekse bile. Eğer gerçekten ilgilenmen gereken durumlar varsa, yine de bu dinlenme anı için planını yapabilirsin. Biraz kestirerek kendini şımart ya da akşam yemeği için dışarı çık. Sevdiğin insanları ziyaret et ve uzun bir banyo yap ya da yürüyüşe çık. Diğer şeyleri başardığın kadar, Kendine dinlenerek de dikkat et.

19 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizdeki tavrınız önemli ölçüde değişebilir. Rutinlerinizin dışına çıkabilir, ilişkilerinizde değişim yaşayabilirsiniz. Yaşamdan keyif almaya odaklanmak, şansınızı ve mutluluk kaynaklarınızı arttırıyor olacak.

19 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yeni oluşumlar yaşayacağın bir döneme giriyorsun. Eğitimine devam etmek için varını yoğunu ortaya koydun. En iyisini yapmak için çabalamaya devam edeceksin. Beklemediğin bir anda, emeklerinin karşılığını alacağın bir burs haberi gelebilir. Ailen ile sorunların varsa, buzları eritmek için harekete geçiyorsun.

19 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde soğuk davranışlar sergiliyor olabilirsiniz. Kendinizi geri çekmeyi çok sevseniz de partnerinizin duygularını es geçemezsiniz. Sorun yaratacak bir hal almadan dengeyi kurmalısınız.

19 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Hedeflerinize ulaşmak için bazı kararlar vermeniz gerekebilir. Göz önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Devlet ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

19 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her türlü ortaklığınızla alakalı olarak dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz zira bugünlerde kendinizi biraz sinirli hissedebilir.

19 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarı arzunuz sizi mahvedebilir. Bu durum aile yerine çalışmayı seçmenize veya tanıdığınız herkesi ilerleme için bir fırsat olarak değerlendirmenize neden oluyorsa, durup derin bir nefes alma zamanı.

19 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay’ın konumu, felsefi anlamda yoğun düşüncelere neden olurken, çevrenizi güzelleştirmek adına çalışmalar yapacaksınız. Ayrıcatoplantılarında ve aşk yaşamınızda, fiziksel olarak da etkileyici olmak istiyorsunuz. 

19 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bazı konularda biraz geriye çekebilir, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulabilirsiniz. Dış dünyaya açılın ve şimdikine göre daha realist bir yaklaşım benimseyin. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmemelisiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Heyecan verici bir ilişkiye girmek için kendinizi hazır hissediyorsunuz. Finansal olarak çok verimli bir gün geçireceksiniz. Gerçekçilik, hedeflere ulaşmanın en önemli anahtarıdır. Hayatınızın her alanında çok başarılı olacaksınız.

19 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var. Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor. İşinizle ilgili bir süredir oluşum halindeki değişiklikler bugün gündeme gelebilir. Değişimi istediğiniz yönde kullanabilmek için karamsarlığa kapılmadan sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışmalısınız. Ekonomik durumunuz gittikçe iyileşiyor, siz yine de tedbiri elden bırakmayın.

19 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 55" R
Ay
Akrep
17° 32' 14" R
Merkür
Koç
15° 59' 25"
Venüs
Koç
24° 33' 52"
Mars
Balık
25° 41' 39"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 38"
Satürn
Balık
16° 06' 03"
Uranüs
Boğa
22° 03' 04"
Neptün
Balık
28° 44' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 40"
Lilith
Başak
22° 45' 30"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>