Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Aklın Oldukça Meşgul. . . Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiye sürprizler yapmak aranızda daha güzel ve keyifli bir etki oluşturabilir bugün. Jestler, sürprizler ve ufak sözler sizi birbirinize daha fazla yakınlaştıracak. O yüzden düşünceli davranmalısın.

Çevrenizdekilerin sizin motivasyonunuza ihtiyacını da dikkate almalısınız. Uzun zamandır tartışılan konularda uzlaşma mümkün görünüyor. İşleri nasıl daha iyi bir hale getireceğinizi biliyorsunuz artık.

Sevdiğin insanlara karşı cömert olacağın bir gün. Senden özellikle maddi konularda bir şeyler istenebilir bugün. Veya etrafında olan bitene daha fazla müdahale etmek isteyebilirsin. Bugün bu durum için güzel bir fırsat bulabilir ve sevdiklerine destek olabilirsin.

Beslenmene dikkat etmen gerekebilir. Daha sağlıklı tercihler yapmak, mutfakta daha fazla vakit geçirmek ve kendi yemeğini hazırlamak beslenme konusunda daha iyi bir bilinç sağlamana vesile olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında büyük ve önemli değişimler beklememelisin. Ailen ve sahip olduğun şeyler ile mutlu olmalı ve hayatın için şükretmelisin. Daha güzel enerjileri kendine çekmek için şükretmek bugün senin için önemli olacak.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

19 Temmuz'da, yengeç burcu için ev ve aile ile ilgilenme vaktidir. Evdeki konularla ilgilenmek için harika bir gün olabilir. Enerjiniz daha çok içe dönük olacak ve duygusal dengeyi sağlamak için biraz zaman ayırabilirsiniz.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada fotoğraflara bakarken beğendiğin birini aklından hiç çıkaramıyorsun. Cesaretini toplayıp ona yazacağın kendince belirlediğin doğru anı bekleyebilirsin. İşe yeni başlamış bir Yengeç burcuysan, mesleğin ile ilgi bilgilendirici nitelikte makaleler okuyabilirsin. Gündemi yakından takip ediyorsun. Arkadaşların ile gündemi tartışırken fazla kaptırmamalısın.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tek bir yönden baktığınızda tek bir sonuçla karşılaşırsınız. Bugün o yönlerin sayısını arttırmak kadar yöntemlerinizi de geliştirmeniz gerektiğinin farkında olmalısınız. Bugün kendiniz için de "ne verirsen elinle o gelir seninle" sözünü kıstas almanız bir fark oluşturabilir.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatı açısından olumlu bir gündesiniz. Ortaklaşa işler ve kişisel girişimleriniz sayesinde kazançlarınızı artırmanın yollarını arayabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz şartlar da önünüze çıkabilir. Ancak size keyif veren harcamalara dikkat etmelisiniz. Yaratıcı konularda ise son derece dinamik bir gündesiniz. Size cesaret veren imkânlar olacak.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sevgi dolu hissetmek ve sevildiğinizi bilmek size iyi gelebilir. Duygusal konularda kararlar alabilirsiniz. Bu tutum geçici olsa bile dışardan...

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatına her zamankinden daha fazla hareket katmak isteyebilirsin bugün. Yeni aktiviteler planlayıp bunlara katılmak senin için heyecan verici bir deneyim olabilir. Yeni ortamlara girmek, yeni şeyler deneyimlemek enerjini daha da yükseltecek.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kendinize ayak uydurmanız ve temel ihtiyaçlarınız ve istekleriniz ile bağlantı kurmanız için sizi teşvik ediyor. Özellikle gün ilerledikçe, morallerde olumlu bir artış veya yükselme olabilir. Hayal gücünüz aktif ama aşırı uyarıcı bir şekilde değil ve vizyonunuz olağanın çok ötesine geçiyor. Başkalarından biraz hayranlık duyabilirsiniz veya daha ruhsal niteliklerinizle temas halinde olabilirsiniz. Her iki durumda da, başkalarıyla empati kurma yeteneğiniz gündemde. Son günlerde kafa karıştıran sorunlar artık daha az göz korkutucu görünüyor çünkü belki de işlerin en iyi şekilde sonuçlanacağına olan inancınız güçleniyor. Bugün sizi yaratıcı yönünüzü keşfetmeye veya size ilham ve keyif veren renkli, romantik ve ruhani unsurlarla hayatınızı güzelleştirmeniz için bir çağrıya cevap vermeye teşvik ediyor.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanarak başkalarına örnek olmayı arzu etmeniz. Fakat bu özelliğinizi kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para, kazançlarınızla ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Ulaşım, eğitim, seyahatlerde sorunlar gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel ilişkilerinize temkinli ve duyarlı davranmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün, belli bir sistem içinde hareket edebilirsiniz. İletişim konusunda bazı aksiliklerin söz konusu olması sonucunda, beklentileriniz gecikebilir. Maddesel konuların güncellik kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir. Paranızı dikkatli kullanmalısınız.

19 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 35' 16" R
Ay
Koç
26° 12' 26" R
Merkür
Koç
20° 40' 06"
Venüs
Boğa
08° 49' 38"
Mars
Koç
04° 36' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 44"
Satürn
Balık
17° 06' 47"
Uranüs
Boğa
22° 42' 45"
Neptün
Balık
29° 05' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 42"
Lilith
Başak
24° 02' 33"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>