Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Panik Hallerini Bastıracaksın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün aşk konularında güzel ve keyifli bir muhabbet seni bekliyor olacak. Eğer hayatında birisi yoksa, bugün yeni bir etki ile karşılaşabilirsin. Hayatına yeni bir insan girmese bile aşkın enerjisini üstünde hissedebileceksin.

Çeşitlilik ve değişim arzusunda olabilirsiniz. İşler aynı kaldığında pek iyi olmuyorsunuz. Sürekli zorluklara ihtiyacınız var ve farklı tür görevlerle uğraşmaktan zevk alıyorsunuz. İş yerinde, işleri biraz karıştırmanız gerekebilir. Yeni bir proje üstlenmeye gönüllü olun. Veya bir başkasının teknik bir sorunun çözümünü bulmasında yardımcı olun. Spontane işler oluşturmak için hayal gücünüzü kullanmak isteyeceksiniz.

Maddi konularda doğru karar, alması en zor olan karar olabilir. Kendini biraz sıkıntıya sokman ileride maddi olarak daha keyifli günler geçirmeni sağlayabilir. Bugün harcamalarına dikkat etmen gerekecek.

Daha fazla egzersiz yapman gereken bir dönem olabilir. Tembellik yapmamak ve daha fazla hareket etmek vücudunun ihtiyacı olan enerjiyi daha rahat bulmasını sağlayacak. O yüzden bugün egzersiz konularına odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duyguları bastırmak inanılmaz bir enerji ister. Eğer kendini sürekli yorgun hissediyorsan bunun bir sebebi de duygularını ve düşüncelerini ifade etmek için değil de bunları bastırmak için kendini zorlamandan olabilir. Bugün bu konulara odaklanman gerekecek.

2 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi ve finansal açıdan bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle geleceğe dair atacağınız adımlarda bütçe planlaması konusunda biraz daha kararlı olmalısınız. İş ve kariyer anlamında kendinizi yeni bir oluşumun içinde bulabilirsiniz. Kazancınızın ve başarınızın tadını çıkartın.

2 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ziyaret etmek istediğin insanlar olabilir. Günün planlamasında detaylara takılmak da yer alabilir. Bugün aklında olan bazı şeyleri düzenlemek için pek enerjin olmayabilir. Bu yüzden yakınlarından fiziki destek isteyebilirsin.

2 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neyin ağır bastığını anlamak için çevrenizde, evinizde hatta giyim tarzınızda kullandığınız stile bakmanız yeterli olacaktır. Bu sayede sizi memnun etmeyen durumları doğrudan görebilir ve değiştirmek için fırsat kollayabilirsiniz. İyi bir ruh hali cildinize de gelebilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki mevzularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için kararlar alabilirsiniz. Gün içinde iç dünyanıza yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkiler mücadele halini alabilir. Sevdikleriniz için abartılı organizasyonlar yapabilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda evrenden destek göreceğiniz bugünlerde kendiniz ve sevdikleriniz için bir tatil planı oluşturabilirsiniz. Geçmişi irdelememenizde fayda var.

2 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bol bol telefonlaşmalar yaşanabilir. Sevdiğin kişilerle bayramlaşmak, onların halini hatırını sormak önemli olabilir. Kendini içine kapatmamak ve iletişime açık olmak daha iyi olacak.

2 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut görüntünüze takıntılı olmak bir özgüvensizlik yaratabilir. Başkaları tarafından nasıl algılandığınızı kontrol etmek istiyor olabilirsiniz ancak insanları spesifik bir şey düşündürmeye çalışarak, onları diğer yöne sürüklüyor ve işinizi zorlaştırıyor olabilirsiniz. Bazen, başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü kontrolünüz dışındadır! Siz kendiniz olun ve bırakın anlayabilenler sizi anlasın. Yakın zamanda yaşanacak bazı gelişmeler sizi oldukça meşgul kılarak zihninizi zaten bu sorulardan uzaklaştıracak. Bir süredir halletmediğiniz, ertelediğiniz işleri bu yoğun döneme adım atmadan önce çözüme kavuşturmanız mantıklı olabilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararlarınızı alırken duygusal istekleriniz daha belirgin olduğu için, mantık ve hisler konusunda bocalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz fakat alışkanlıklarınızdan vazgeçemediğiniz için, gecikmeler yaşıyorsunuz.

2 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

2 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle veya ortağınızla güçlü kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Güzel gelişmeler sizinle olsun. Harika bir gün dilerim.

2 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizle ilgili birtakım değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini değiştirmeniz ve küçük tamiratlar söz konusu olacak. Yakın akrabalarınız ev değiştirebilirler. Onların bu konuda sizden yardım istemeleri olasılığı var.

2 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 58' 60" R
Ay
Başak
23° 36' 54"
Merkür
Koç
16° 59' 43"
Venüs
Koç
19° 02' 31"
Mars
Balık
22° 13' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 47"
Satürn
Balık
15° 40' 20"
Uranüs
Boğa
21° 48' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 06"
Lilith
Başak
22° 15' 42"
True Node
Koç
15° 38' 10"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>