Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorguların Çoğalıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün birine bir şeyler vermeniz gerekebilir. Sevgilinizle bir tartışmanın ortasında ve ikiniz de bir şeyleri savunuyor olabilirsiniz. Ama bugün barış imzalama zamanı. Uzlaşmak için bir yol bulun ya da eğer bu kişiyi gerçekten seviyorsanıız, belki de boyun eğmek en iyisi olacak. Egonuzu bir kenara bırakın, illa doğru olmanız gerekmiyor. Bu güzel ilişkiyi kurtarmak istediğinizi unutmayın.

İçgörünüz, yaratıcılığınız ve icat kabiliyetiniz tüm hızıyla ilerliyor ve yeni fikirler fazla fazla ve hızlı geliyor; bununla birlikte, kendinizi bu konuda çok fazla sıkıcı, sıradan görevlere yakalanmış bulabilirsiniz. Fiziksel enerji bol miktarda, böylece ev işlerine bakabilir ve zevk aldığınız şeyi yapabilirsiniz. Hızınızı ayarlamayı unutmazsanız, sonuçlar üretebileceksiniz. Çok sıkı çalışın, çok yorulacaksınız!

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

Birilerinin tavsiyelerine ihtiyacı var. Önemli bilgiler talep eden bir arkadaşın olabilir. Öğretmen rolüne bürünmek hoşuna gidecek. Bu kişiye destek olabilecek şekilde programını ayarla. Şeyleri açıklamada ve karmaşık şeyleri basitleştirmede iyisindir. Öğrencin, rehberliğine hayran olacak!Bu kadar aksiyon ve tartışma dolu bir günde ruhsal dengenizi bulmak zor olabilir. Etrafınızdaki hararetli ortamın enerjisini boşaltıp çözülmesi gerekiyor. Böyle bir zamanda olumlu çözümler bulunmasına önayak olmak havadaki gerginliği azaltacak şekilde konuşmak için elinizden geleni yapın. Olumsuz ve eleştirel bir tavır potansiyel müttefiklerinizi sizden soğutmaktan başka işe yaramayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

20 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısındagörüşmeleri, toplantılar vearkadaşlıkları ön planda olabilir. Kariyeriniz adına şanslı ve fırsat içeren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Duygu kontrolünü sağlayarak daha sağlıklı ilerleyebileceğiniz bir gündesiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çıkmazda olduğunu düşündüğün konularda, kendi kendine kuruntu yaptığını fark edeceksin. Merkür’ün düz seyrine başlaması, nefes almanı sağlayacak. İş çıkışında arkadaşlarınla bir araya gelme planların olabilir. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, partnerin ile arandaki güven bağını daha çok sorgulamaya başlayabilirsin. Ev yaşamında birtakım değişiklikler yapmak için harekete geçmek isteyebilirsin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Derin düşünmeye çok seviyor olabilirsiniz. Her şeyi tekrar tekrar düşünüp kafanızda yaşamak sizi aynı kısır döngü içinde tutar. Düşündükleriniz size ağır geliyor ve sizi baskılıyorsa bakış açınızı yüzeyselleştirmelisiniz. Geçmiş harcamalarınız bugün yeniden önünüze çıkabilir. Ödeme konusunda ailenizden destek almalısınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Hedeflerinize ulaşmak için bazı kararlar vermeniz gerekebilir. Göz önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Devlet ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Gün içinde kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin çok fazla ilgisi sizde kafa karışıklığı yaratabilir aynı zamandahususunda da baskıdan nezaketle kurtulmak isteyebilirsiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir arkadaş edinin ve kendi kişisel gelişiminizden daha büyük bir amaç uğruna çaba gösterin. Yardım istemek yerine insanlara yardım eli uzatıp onlarlabirliği yapın. Daha çok özveride bulunursanız uzun vadede hiç ummadığınız kadar çok şey kazanacağınızı göreceksiniz. Etrafınızdakilere karşı cömert olun ve herkesin yararına olacak ortak hedefler oluşturulmasına öncülük edin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi daha güçlü ve etkin hissettirecek bir egonun etkisi altındasınız, fakat bunu biraz kontrol altında tutmalısınız. Uzak diyarlara seyahat planlarınız gittikçe daha çok erteleniyor. Hayatınızda kontrolsüz bir şekilde ilerleyen bir konunun düzene girmesiyle huzur buluyor ve içsel dünyanıza dönüş yapıyorsunuz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygular ve istekler arasında farklı bir değişim söz konusu. Gizli inatçılığınızı kullanmak için uygun bir gün değil. Size uygun aktivitelerin bulunduğu ortamlarda; doğal yapınızı korursanız, çekiciliğiniz etkili olacak.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sorunları ve sıkıntıları tamamen geride bırakmak için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Belirsizlikleri tamamen geride bırkaabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamanız çok daha iyi olabilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişki için pek çok aday var ama siz karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bugün yeni birini daha fark etmeniz mümkün. Bir arkadaşınızın arkadaşı size olan duygularından söz edebilir. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Beklediğiniz para ferahlık getirecek. Havadaki nem ve soğuk nedeniyle eklem ağrılarınız artabilir

20 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 15"
Ay
Akrep
26° 10' 59"
Merkür
Koç
26° 30' 53"
Venüs
Balık
21° 47' 08"
Mars
Balık
05° 04' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 30"
Satürn
Balık
13° 19' 05"
Uranüs
Boğa
20° 40' 07"
Neptün
Balık
27° 48' 51"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 07"
Lilith
Başak
19° 48' 45"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>