Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Disiplinlisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk konusunda başkalarını dinlemekten vazgeçip kendi isteklerine odaklanman gerekecek. Başkalarına ne kadar değer versen de bu senin hayatın, bunu unutmamalısın. Öncelikli olarak kendini mutlu etmen gerek.

Bu gün köklü değişiklikler yapma kararı alacaksınız. Bu çok da gerekli. Değişecekler sıralamasında ilk sıraya yakışan sizdiniz ama madem ki sonunda silkelendiniz, demek ki bir şeyleri kavradınız. Bu operasyonun size ilerdeki kazançları yaptığınız dokümanlardaki kadar olmayacak. Biraz geç davrandınız çünkü.

Bugün tasarruf planlarını gözden geçirmen gereken bir gün olabilir. Masraflardan çok birikimlere odaklanman gerekebilir. Aciliyeti olmayan mevzularda para harcamamak biraz daha emek ve zaman isteyebilir. Acele kararlar almamalısın.

Vücudunu dinleyip ihtiyacının ne olduğunu öğrenmek isteyebilirsin bugün. Özellikle de daha zinde bir hayat için alışkanlıklarını değiştirmen gerekebilir. Sağlıklı bir beslenme programına odaklanmayı ve sık sık su içmeyi ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak senin için biraz yorucu geçebilir. İyimser kalıp heyecanını ve şevkini korudukça bu yorgunluğu çok da hissetmeyebilirsin. Çektiğin her zahmetin senin iyiliğin için olduğunu düşünmek sana çok daha iyi gelecek.

20 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yıldızların mesajı, neyi başarmayı umabileceğiniz konusunda gerçekçi olmanız gerektiğidir. Haritanızın kariyer alanındaki Jüpiter, sizi her şeyin mümkün olduğuna inanmaya teşvik edecek, ancak bir tür süper kahraman olduğunuzu düşünmeye başlamayın.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlık ve beslenme konularında fazlaca önem vermeye başlıyorsun. Kendinle ilgili konularda daha disiplinli oluyorsun. Bugün evinle ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Beklemediğin bu problemler, seni planlarında olmayan harcamalar yapmak durumunda bırakabilir. Pozitif enerjini kaybetmek istemeyişin nedeniyle bazı problemleri görmezden gelebilirsin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik bir anda köklü karar değişikliğine gidiyorsunuz. Bugün yapacağınız görüşmelerde kendinizi ortaya koyuyor yeni bir yol çiziyorsunuz. İş hayatınızın en zirve dönemlerine ilerlediğiniz bir dönemdesiniz.Kendinize olan güveninizi yok saymayın.Sevdiğiniz kişiler size yakınlaşıyor.

20 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Denge ve uyum içinde kalmaya özen gösterin. Ortaklı işlerden kaynaklı bazı sıkıntılar ortaya çıkabilir. Korktuğunuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gün içinde yaşanan toplumsal olaylar zorlayıcı bir hal alabilir. Akışta kalmaya çalışın.

20 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konulara önem verebilirsiniz bu konularda atılım yapmamalısınız. İlginiz var da birine açılmaya niyetli iseniz süreci erteleyin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha sonra taze enerjiyle geri dönebilmek için bir şeyi aklınızdan çıkarmanız gerekebilir. Özellikle bugün aldığınız mesajlarla hayatınızdaki dengesizliklere karşı biraz daha hassassınız. Kişisel olarak çekicisiniz, ilham arıyor ve paylaşıyorsunuz. bir ilgi alanı keşfetmek veya sizi motive edebilecek benzersiz bir bakış açısına kendinizi açmak için harika bir zaman.

20 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin düşük olması, yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Yetersizlik duygusu içinde olmanız zihinsel dağınıklığınızdan ileri geliyor.

20 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle konuşmak, aranızdaki bazı meseleleri çözüme kavuşturmak ya da birlikte bir karar almak için destekleyici bir gökyüzü var. Olayları daha geniş bir perspektiften değerlendirebilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizinle direk ilgisi olmayan konularda, herhangi bir şekilde haksızca tavırlarla karşılaştığınız zaman, o kişiye karşı giderek artan gerilim içine giriyorsunuz. Fakat, bu tür anlarda kesinlikle başkalarına konuyu aksettirmeyin. Bugün, işinizle ilgili daha üst kademede kişilerle görüşme fırsatı çıkabilir. İşi anlatmaktan çok, izlenecek yöntemleri anlatmalısınız.

20 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 20" R
Ay
Koç
10° 47' 24"
Merkür
Koç
19° 52' 04"
Venüs
Boğa
07° 32' 09"
Mars
Koç
03° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 57"
Satürn
Balık
17° 01' 39"
Uranüs
Boğa
22° 39' 07"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 16"
Lilith
Başak
23° 55' 34"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>