Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Büyük Fırsatlar Kapında Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün elinize kalem alıp anılarınızı yazmalısınız. Duygularınız ve hisleriniz şu anda çok canlı ve ulaşılabilir olduğu için yazıklarınızdan sürükleyici bir kitap çıkabilir. Şu anda terapiye katılmış ya da yeni bir aşka başlamış olanlarınız için, bugün saf duygular yaşamak için uygun bir gün olacak.

Bugün hayalgücünüz bulutlarda geziniyor olabilir ve muhtemelen pek çok proje geliştireceksiniz. Pratik zekanız önümüzdeki birkaç ay boyunca fazla mesai yapacak ve eğer sanatçıysanız daha önce yaptıklarınızdan çok daha ilham dolu eserler vermeye hazır olun. Spiritüellik de yakın gelecekte yaşayacağınız gelişmelerde önemli bir rol oynayacak. Peşinden gidin!

Bugünkü gökyüzü haritası, gün boyunca biraz yorulacağınıza işaret ediyor. Bu da büyük projelere dahil olmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Bazı projelerinizi durdurup, dinlenseniz ve sonraki günlerde tekrar onlarla uğraşmanıza gerek olmayacağınızdan emin olsanız daha iyi olacak. Tamamlanmış projelerinizi bir kenara bırakıp, yenileri için yola devam etmek için iyi bir gün!

Birkaç duygusal içerikli sürprizle karşılaşabilirsin. Normal şartlar altında, böyle sürprizlere karşı belirli bir eylem biçimin söz konusu oluyor fakat bugün tamamen farklı bir rota izleyebilirsin. Önceleri olumsuz hissettiğin bir konu hakkında şimdi neden daha rahat davranabildiğini sen de anlayamamış olabilirsin. Aslında bu oldukça doğal. Hislerini sorgulayıp durma; sadece önüne çıkanlara uyum sağla. Böylece kendine birçok kapı açabilirsin.Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bütün gün çocukluk anıların üzerine düşüneceksin. Bu anılar senin küçük bir çocuk olarak yaşadığın eve kadar götürecek. Çok fazla anı su üstüne çıkacak. Muhtemelen bu durumu fırsata dönüştürüp üzerine yazmak isteyeceksin.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dağınıklıkları toparlayabilir veya daha dağınık hareket edebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için harekete geçme zamanı. Hedefleriniz ve planlarınız değişebilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukluk arkadaşın için kötü geçen bir günde, onun yanında olmak için elinden geleni yapıyorsun. Akademik hayatında yükselmen için karşına çıkan fırsatı kaçırmak istemeyeceksin. Günü ailenle zaman geçirerek kapatmaya karar veriyorsun. Tarzında yakalamayı düşündüğün değişikliği saçını kestirerek yakaladığını fark edeceksin.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı istekleriniz sizin istediğiniz zamanlarda gerçekleşmeyebilir. Buna öfkeyle karşılık vermek yerine ailenize karşı daha anlayışlı olmalısınız. Koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve sizi düşünen kişilere karşı saygıyı kaybetmemelisiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Öğleden sonraki zamanlarda üstlerinizle ilişkileriniz önem kazanabilir. Karşıt fikirlerde olduğunuz insanlara karşı empati kurmanız gerekebilir. Farklı konularda yeni işlere girişmek isteyebilirsiniz. Mevcut işlerdeki eksikleri tamamlamanız gerekebilir. Bürokratik engellerle uğraşabilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle geçeceğiniz yazılı iletişim sizi farklı ve mutlu bir faza götürebilir. İş konusunda da yeni işe başlayabilir ya da başarılı sözleşmeler yapabilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün konuşmadan önce düşünmeye dikkat edin çünkü anlamsız bir sırrı açığa çıkarıyor olabilirsiniz. Aslında, belirli bir konu hakkında konuşma yetkinizin olduğundan emin değilseniz, tek bir laf bile etmemeniz en iyisi. 

20 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eşdeğerde olduğu bir gün içindesiniz. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi, yaptığınız işe istemeden aksettirebiliyorsunuz. Çevrenizi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte ortak maddi konular,ve para konularının önem kazandığı bir aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde hırs, mücadele, çaba, konsantrasyon gerektiren işler sizi motive edebilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiniz sonunda iyileşmeye başlıyor ve partnerinize yeniden aşık oluyorsunuz. Hayatınızdaki kötü niyetli insanlardan kendinizi koruyun ve onlardan olabildiğince uzak durmaya çalışın. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutacak besinler tüketin.   

20 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı yansıtırken büyük beklentiler içine girmeyin. İsteklerinizi anlatabilir duygularınızı paylaşabilirsiniz. İlişkinizi farklı boyutlara taşımanız mümkün. Beklemediğinizteklifleri alabilirsiniz. Geçmişte unutulmuş yarım bırakılmış işleri tamamlamak için uygun bir dönem. Projeler üzerinde inceleme, araştırma yapabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için gayret gösterin. Maddi sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var.

20 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 51' 44" R
Ay
Akrep
24° 06' 15"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 12' 54"
Mars
Balık
26° 06' 07"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 58"
Satürn
Balık
16° 09' 00"
Uranüs
Boğa
22° 04' 51"
Neptün
Balık
28° 45' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 29"
Lilith
Başak
22° 49' 01"
True Node
Koç
15° 34' 49"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>