Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Her Zaman Gerçeklerden Yanasın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile sosyal ortamlarda görüşmek size daha iyi gelebilir. Kalabalıklar içerisinde birbirinize vereceğiniz değer de artacak. Bugün sosyal ortamlara daha fazla girmeli ve arkadaşlarınızla aranızı iyi tutmalısınız.

Bugün,yerinde güçlü bir duruş sergilemek için iyi bir gün. Belki de biraz kontrolden çıkan bir durum oluşuyor olabilir. Her zaman rehberlik etme ve yönetme yetkinliğine sahip oldunuz. Bu yetenekleri bugün pratikte de sergileyin. Bitmek bilmeyen bir durumdan sorumlu olmak ve yaratıcı çözümler ortaya koymak için kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu yüzden yeteneklerinizden şüphe etmeyin. Oraya çıkın ve biraz kükreyin!

Maddi konularda kendi kararlarını alma isteği bugün daha ağır basabilir. İş ve projeler konusunda kendi istediğini yapma düşüncesi ve başkalarından bağımsız hareket etme arzusu senin para ile arandaki ilişkiyi de etkileyecek bugün.

Hareketli bir gün geçirmen olası. Bu hareketli günün ardından yeteri kadar dinlenmek ise tamamen senin tercihlerine bağlı olacak. Vücudunu dinlendirmek ve bir sonraki güne kendini hazır hissetmek önceliğin olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evde sakin bir şekilde vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Tek başına kafanı dinlemek, daha sonrası için enerji toplamana vesile olacak. Özellikle uyku düzenine dikkat etmeli ve kendine vakit ayırarak dinlenebilmelisin.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün duygusal olarak dengede olmanız gereken bir gün olabilir. Aile ve sevdiklerinizle vakit geçirmek önemli olabilir. Kendinize zaman ayırmak ve duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanmak için fırsatları değerlendirebilirsiniz.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Normalde çok düzenli birisiniz ve detaycı yaklaşımınızla gurur duyarsınız. Gelgelelim, bugün siz bile birtakım alışılmadık ve hatta saçma hatalar yaptığınızı görebilirsiniz. Gezegen enerjilerinin işleri biraz dikkat dağıtıcı bir hale getirmesi muhtemel, bu yüzden yaptıklarınızı dikkatli bir şekilde tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Herhangi bir önemli görev ya da iletişimi yarına ertelemeyi arzu edebilirsiniz.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınız karşısında tutumlarınızı değiştirdiğiniz ölçüde kazançlı çıkabilirsiniz. Her seferinde benzer şeyler yaşamaktan şikayet etmek yerine her seferinde ne yaptığınızı düşünüp bunu sonlandırmaya çalışmalısınız. Yaşamın bir döngüden ibaret olduğunu ve yaptıklarınız kadar yapmadıklarınızın da döneceğini unutmayın.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. Başkalarından yardım alabilirsiniz.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk ilişkinizdeki dengeyi partnerinizin bozduğunu görmek sizi rahatsız etse de olaylara daha geniş çerçeveden bakabileceksiniz. Sabırlı...

20 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dışarıda zaman geçirmek konusunda kendini yeni şeylere açmalısın. Yeni ve etkileyici insanlarla tanışıp hayatını renklendirmen olası. Tanıştığın insanların kariyer konusunda da birçok yardımı dokunabilir. Girişken olmak senin için önemli olacak bugün.

20 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Negatif enerjiyi görmezden gelir ve yolunuza çıkan tüm iyi enerjiyi kucaklarsanız, bugün kendinize güvenmeniz kolay olacaktır. Sizi sinirlendiren ve kendinizden şüphe duymanıza neden olan insanlardan uzaklaşın. Şu anda istediğin özgüveni bulmana yardım etmiyorlarsa hayatınızda da yer edinmemeliler. Hak ettiğinize inanıyorsanız, ihtiyacınız olan tüm desteği ve cesareti bulacaksınız. Zor bir durumda yanınızda olacak sandığınızdan çok daha fazla insan var. Kendinize, dostlarınıza ve şansınıza güvenin. Bu tamamen sizi mutlu edecek şeylerin peşinden gitmeniz gereken bir gün!

20 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınız konusunda rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Araştırdığınız konuların, size yarardan çok zararı olabilir. Zevklere aşırı düşkünlük, sağlık sorunlarınızı da beraberinde getirebilir.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç burcu, sevgi ve bolluk yaşamını dolduruyor. Aile üyeleriyle ilahi ilişkilerin olabilir ve sonsuza dek mutlu olabilirsin. Büyük resme bakmaya devam et.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel gücün önemini çok iyi bildiğiniz için, önünüze çıkan fırsatlar konusunda aceleci davranmak isteyebilirsiniz. Bugün idealist yapınız ön plana çıkacaktır. Yeteneklerinizi geliştirme konusunda çabalarınızın güncellik kazanması, kazançlarınızı da olumlu şekilde etkileyecektir. İsteklerinizde doğru yoğunlaşmalısınız.

20 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 13" R
Ay
Balık
21° 53' 23"
Merkür
Koç
18° 58' 22"
Venüs
Boğa
05° 56' 42"
Mars
Koç
02° 49' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 46"
Satürn
Balık
16° 55' 14"
Uranüs
Boğa
22° 34' 39"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 59"
Lilith
Başak
23° 46' 59"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>