Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mücadele İçindesin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiklerinize sevgi sözcükleri söylemeyi unutmayın. Odadan her çıktığınızda, bir daha asla o odaya giremeyebileceğinizi düşünün. Belki de o insanları bir daha asla görmeyeceksiniz? Sevdiğiniz insanlara ilgi gösterdiğinizden emin olun. İnsanlar sizin tarafınızdan sevildiklerini ve önemsendiklerini hissetmek için ekstra ilgiye ihtiyaç duyabilirler. Sizin için önemli olan insanlara samimi bir şekilde sarılın.

Sıcak asfaltın üzerinde zıplaya zıplaya yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz tıpkı birinin sıcak bir patates tuttuğunda fırlatması gibi, ama bu hisle ne yapacağınızı bilmeniz gerekiyor! Ayaklarınızı yakmamak için çabuk düşünün ve zarif ayak hareketlerinden yararlanın. Çok inatçı olmamaya çalışın yoksa hiçbir yere varamayacaksın. İşin püf noktası, beklenmedik olaylar karşısında onunla ne yapacağını bilmek ve rahat olmaktır.

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Bugün duygularının hakimiyetini daha kolay sağlayabileceğin bir gün. Çevrede olumlu ve destekçi enerjiler bulunuyor. Bugün dikkat etmen gereken şey ise kararsızlık. İş bir konu üzerine eyleme geçmeye gelince, hangi yöne gideceğine emin olamıyorsun. Bugün biraz geri planda kalman iyi olacaktır. Büyük adımlarını başka zamana sakla.Bugün dayanıklılığınızı göstermeniz gerekebilir. Sizden çok şey bekleniyor ve sizin de beklentileri karşılamaktan başka bir çareniz yok. Bundan kaçamazsınız : çevrenizde girdap oluşturan tüm olayların merkez noktası sizsiniz. Elbette bunu fark etmişsinizdir. Bir tatile çıkmayı ne kadar isteseniz de şu an ne yazık ki bunu yapamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu kadar aksiyon ve tartışma dolu bir günde ruhsal dengenizi bulmak zor olabilir. Etrafınızdaki hararetli ortamın enerjisini boşaltıp çözülmesi gerekiyor. Böyle bir zamanda olumlu çözümler bulunmasına önayak olmak havadaki gerginliği azaltacak şekilde konuşmak için elinizden geleni yapın. Olumsuz ve eleştirel bir tavır potansiyel müttefiklerinizi sizden soğutmaktan başka işe yaramayacaktır.

21 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içinde geleceğe yönelik kararlar alabilir, kendinize geleceğinizle ilgili bir yön belirleyebilir ve çoğunlukla yeni kararlar, yeni planlar içinde olabilirsiniz. Dağınık enerjinizin toparlanmaya başlayacağı bir süreç geliyor. Yakın ilişkilerinizde köklü değişimler yaşanabilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlar ile mücadele etmek seni yormuşa benziyor. Bu konuda ailenin ve çevrendekilerin desteğini almak seni bir nebzede olsa rahatlatabilir. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle ev işleriyle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Eğitim hayatındaki başarılarının sana öncülük ettiğini daha iyi anlıyorsun. Kariyer planlamanda eski hocalarından destek almak isteyebilirsin. Seçimlerini daha iyi değerlendiriyorsun.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklaşa yaptığınız işlerden ayrılma kararı almış olabilirsiniz. Şartlarınızı tekrar gözden geçirip sağlıklı karar vermelisiniz. İş hayatınızda sinirli ve agresif olabilirsiniz. İnsanları kırmamak adına yalnız çalışmayı tercih etmelisiniz. Daha konforlu bir hayat için sinir ve öfke kontrolünü öğrenmelisiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde dernek işlerinizde veyayerinizde yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Gününüzü yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Önemli konuları öğleden sonraya bırakmaya çalışın. İlerleyen zamanlarda annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda kendinizi verimli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Aşk ilişkinizde alfa güç siz olabilirsiniz ve ilişkinizi yönlendirebilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen insanları göründüğü gibi kabul ediyorsunuz. Çok açık bir insansınız bu yüzden başkalarının da dürüst olduğunu varsayıyorsunuz. Bugün gizli katmanları olan biriyle uğraşabilirsiniz. Belki de gerçek hikayesini ortaya çıkarmıyor olabilir. Söyledikleri ile anlatmak istedikleri aynı olmayabilir. Zaman zaman lafı uzatabilir ya da belli bir etki yaratmak için böyle bir imaj yansıtmaya çalışabilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli bir otorite figürünün tutarsızlığı bugün sizi incitebilir. Bu arada, ne istedikleriyle ilgili fikirlerini değiştirmeye devam edebilirler. Bu dramanın dışında birinden tavsiye almak, sizden beklenen taleplerin makul olup olmadığı konusunda bir bakış açısı edinmenize yardımcı olabilir. Haklılığınıza dair bazı dış doğrulamalar almak büyük bir rahatlama olabilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortama adapte olabilmesi için yapacağı şeylerden biri de, çevresine karşı iletişim düzeyini yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin.

21 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size bir şey kazandırmaz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İstediklerinize ulaşma konusunda kararlısınız. Önünüze çıkan bütün engelleri teker teker aşma şansınız var. Kendinize olan güveninizle dikkat çekebileceğiniz bir süreçtesiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Sınırları çok fazla zorlamamanız gereken bir gün.

21 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski sevgiliniz, bitmiş ilişkinizi yeniden başlatabilmek için ortam hazırlamaya çalışıyor. Siz de bu beraberliğin tekrar başlamasına ılımlı bakabilirsiniz. İş yerinizde size yeni sorumluluklar verilebilir. Çok çalışmak zorunda kalacağınızla ilgili olumsuz düşünceler üretmemelisiniz. Bu size beraberinde yeni teklifleri de getirebilir. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmamanız, sonradan zorlanmalara neden olacak gibi. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

21 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 14' 50"
Ay
Akrep
13° 01' 25"
Merkür
Koç
25° 59' 53"
Venüs
Balık
20° 27' 48"
Mars
Balık
04° 14' 57"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 57"
Satürn
Balık
13° 11' 44"
Uranüs
Boğa
20° 37' 08"
Neptün
Balık
27° 46' 27"
Plüton
Kova
01° 48' 39"
Chiron
Koç
18° 44' 22"
Lilith
Başak
19° 41' 38"
True Node
Koç
15° 35' 24"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>