Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çıtanı Yükseltiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 100%

Bugün bir kurtuluş hissi yaşayabilirsiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır yaşadığınız karmaşa dönemi sonunda bitiyor. Eşinizle veya sevdiğiniz bir başkası üzerinde, ilişkinizde krize neden olan büyük bir baskı uygulamış olabilirsiniz. Peki şu an durumlar nasıl? Neden yeni bir başlangıç yapmayı düşünmüyorsunuz?

Bugün size öğretecek çok şeyi olan biriyle karşılaşabilirsiniz. Karşılaşabileceğiniz bilgili insanlara dikkat edin. Soru sormaktan ve onlardan bir şeyler öğrenmekten korkmayın. Kariyerinizde size yardımcı olacak bazı iyi ipuçları alabilir veya sizin için şanslı olabilecek bazı finansal tavsiyeler yakalayabilirsiniz. Aldığınız rehberlik üzerine harekete geçmekte tereddüt etmeyin çünkü buna değecek!

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Eyleme geçmek üzere düğmeye basılmış gibi hissedebilirsin çünkü günün dengesiz enerjisi insanların modunu yoğun ifadeler olarak dışarı çıkarabilir. Fakat bugün alelacele bir şekilde bir şeyler yapmak ve teslim tarihli şeyler konusunda kendine baskı yapmak için iyi bir gün değil. Yapman gerekenlere dair daha gerçekçi bir tutum benimse ve planlamalarında daha yumuşak ol. Evde ise gereksiz meseleler yüzünden tartışmalara girme. Sinirini yatıştırmak için birkaç dakika kendine zaman verebilirsen o küçük uzlaşmazlıkların gerçekten küçük olduğunu göreceksin.Bugün sorunuza yanıt arayın. İyi haber şu ki yanıtlar bu kez elinizin altında. Gerçeği ararsanız bulacaksınız, ancak her zamankinden daha derinlere inmelisiniz. Sadece yanıta odaklanmak yerine sorunun ardında yatan her şeyi irdeleyin. Bu size uzun vadede daha çok başarı getirecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden bir kaya önünüze düştüğünde dengenizi sürdürmek zordur. Konuyu çözümlemek düşündüğünüz kadar zor değildir, çünkü bu kaya size bir hediye olarak da düşmüş olabilir. İlk başta sizi biraz şok etmiş de olsa, bu sürprizin içinde önemli bir mesaj da olabilir. Olay mesajın ne olduğunu anlamaya çalışmakta…

21 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Gelecek hakkında mutlu, heyecanlı, hevesli ve iyimser olabilirsiniz. Aile, arkadaşlar ve komşularla ilişkilerin sıcak ve samimi olması muhtemeldir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma olabilir.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün boyunca duygu dalgalanmaları yaşayabilirsin. İçinde bulunduğun durumlar seni mutlu etmeyebilir. Bu durumlara rağmen hedeflerini daha yükseğe taşımaktan vazgeçmiyorsun. Ailenin vermek üzere olduğu önemli bir kararda daha fazla söz sahibi olmak isteyebilirsin. Geçmişte yaşadığın ve değer verdiğin bir arkadaşlık bugün aklına gelebilir. Eski resimlere bakmak ve biraz nostalji yapmak sana iyi gelecek.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta içihayatınız sizde birtakım bunalımlar yaratmış olabilir. Bugün evinizde kalmak ve güzel bir film izlemek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz bir dostunuzla facetime bir görüşme yapmak ise size yalnız olmadığınız duygusunu verecektir.

21 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para durumundaki dalgalanmalarla uğraşacağınız bir gündesiniz. Kararsız koşullar sizi yorabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar olabilir. Yaşanan olayları kabullenme içine girebilirsiniz. Kriz yaratacak olan durumlardan olduğunca uzak durmakta fayda var. Sakin kalıp olayları lehinize çevirebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütün bir özgüven kendinizi ifade etme noktasında size iyi gelecek. Başarı için gerekli olsa da fazlaca hırslı olmak hayatı yaşamanızda önünüzde engel teşkil edebilir.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tam da sizin gününüz! Çok mutlu, heyecanlı ve gelecek hakkında da umutlu hissediyorsunuz. Ailenizle ve arkadaşlarınızda olan ilişkinizde de uyumlu olmanız ayrıca çok güzel.

21 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Sabah saatlerinde borçlarınızla ilgili konular ön plana çıkarken, öğlen saatleri itibariyle hayatın derin yönlerine daha fazla ilgi duyabilirsiniz.Akşam saatlerindeki Ay ile Merkür kavuşumu seyahatler ve eğitim konularını ön plana çıkarıyor. Dini ve felsefi konulara olan ilginiz artacaktır.

21 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün ana konuları, ev ve aile yaşantısıyla alakalı olabilirler. Yeni bir ev, kira kontratı, tamirat, tadilat, ince temizlik, akraba ziyaretleri veya onlarla yapılacak faaliyetler, hızla, ana temalar olarak hayatınıza girebilirler.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi biraz tedirgin hissedebilirsiniz. Alışık olmadığınız duygular yaşayabilirsiniz. Bir yanınız sorumluluklarınız ve alışkanlıklarınız ile donanmışken diğer taraftan özgür olmak ve her şeyi bırakıp gitmek isteyebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; sabah saatlerinde ekonomik gücünle alakalı düşünceli olurken; atacağın adımlarda, karşılaşabileceğin engellerden dolayı kendini geri çekebilirsin. İlerleyen saatlerde; geleceğe dair hedeflerini gerçekleştirmek için başlangıçlar yapabilir; deneyimli insanlardan veya sosyal gruplardan destek alarak yola çıkabilirsin.

21 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 39" R
Ay
Oğlak
07° 32' 26"
Merkür
Koç
16° 27' 44"
Venüs
Koç
29° 22' 28"
Mars
Balık
28° 42' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 59"
Satürn
Balık
16° 27' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 03"
Lilith
Başak
23° 11' 29"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>