Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Teklifleri Değerlendireceksin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi için sürekli fedakarlık yaptığını düşünüyorsan biraz geri çekilip olan biteni düşünmen gerekebilir. İçine sinmeyen şeyleri kendine ifade edebilmelisin önce. Karşı tarafın seni kullandığını düşünüyorsan bazı şeylerin bitmesi daha iyi olabilir.

Adımınızı başarı merdivenine atma zamanı. Ancak, önemli olan başka şeylere de konsantre olmalısınız. Başarı merdiveni sadece parayla ilgili değil. Bu yaptığınız her işe kendinizi gerçekten verdiğiniz ve her bir yeni projede yeni şeyler öğrendiğiniz anlamına da gelir. Ortaya çıkan açgözlülüğün kendin için koyduğun hedefleri etkilemesine izin verme.

Başkasının lafı ile kuyuya inilmez, bugün bunu daha net görebilirsin. Birveya girişim için bir başkasının var olmayan vaatlerini dinlemek seni zora sokabilir. İşte ve maddiyatta sadece kendine güvenmelisin.

Bugün alışkanlıklarını düzenlemen en iyisi. Hayatını bir rutine bağlamak da sıkıcılık değil, bir düzen demektir ayrıca. Kötü alışkanlıkları bırakıp daha sağlıklı yaşamak için gereken çabaları gösterebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçine girdiğin yoğunluğun zihnen ve bedenen seni zorlaması olası. Ama buna ne kadar izin vereceğin sana bağlı olacak. Gün içerisinde molalar vermek ve kendine zaman ayırmak tamamen sana bağlı bir tercih olabilir. Kendine öncelik vermeyi unutmamalısın.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ayakların yeterince yere basıyor ama çevrendekilerin bakış açıları için aynı pratiklik söz konusu değil. Ekip üyelerin hoş görünen bir planla gelebilirler fakat içerik yeterince mantıklı olmayabilir. Plana müdahale edip uygulamaların daha doğru yolunu görmelerine yardım edebilirsin. Basamak A'nın, Basamak B'den önce gelmesi gerektiğini göstermede başarılı olacaksın.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan uzun vadeli planladığın projelerini bugün hayata geçirebilirsin. Yaptığın birikimi bu doğrultuda kullanmayı düşüneceksin. Birçok konuda öz eleştiri yapacaksın. Bu sayede eksiklerini görebilecek ve gidermenin yollarını arayacaksın. Bir süredir çalışmaya ara vermiş bir Yengeç burcuysan, gelecekteklifini kaçırmak istemeyeceksin.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzun düştüğünü hissedebilirsiniz. Bu hissin içinde fazlaca zaman geçirmek yerine buna neden olan etkenlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Tatilde aksayan işleriniz ve ödemelerinizi tamamlamak üzerinizdeki yükü hafifletecektir.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize ve sevdiklerinize huzur getirecek konular peşindesiniz. Daha fazla güven arayışında olabilir, maddi alanda somut beklentilerin üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Yeni gruplaşmalar, ortaklaşa işlerin getireceği menfaatler sizi yakından ilgilendirecek. Önemli önerilerin öne çıkması ile karar vermekte çekinceler de söz konusu.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dualarınızın duyulduğunu somut bir şekilde hissedeceğiniz bir gün. Kozmik üçgenin de etkisi ile ateş elementinizin harekete geçirici etkilerini hissedebilirsiniz...

21 Temmuz 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir tür grup aktiviteleri sizi halkın gözünde belli bir dereceye getirebilir. Bir gruba konuşabilir ya da sizi ilgilendiren bir konu hakkında tartışmaya neden olabilirsiniz. Bugün beyniniz hızlı çalışacak ve zekanız kıvrak olacak, bu yüzden insanların duymak isteyecekleri çok şey olmalı. Çok eğleneceksiniz ama aynı zamanda fiziksel olarak yorulabilirsiniz tabii ki tabi bu nedenle kendinizi zorlamayın. Onun dışında, günün tadını çıkarın!

21 Temmuz 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle aşk ve romantizm konuları söz konusu olduğunda, durumunuzun her küçük ayrıntısını aşırı analiz etmemeniz önemlidir. Tamamen şüphelere ve kulaktan dolma bilgilere dayanan yanlış sonuçlara atlıyor olabilirsiniz. Doğruluğunu bile bilmediğin şeyler yüzünden endişelenmeyin. Belirli konulardaki boğucu hâkimiyetinizden kurtulun ve sadece kendi öz güveninizi yeniden oluşturmaya odaklanın.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınızın yanlış anlaşılmasını istemiyorsunuz. Bugün zihinsel dağınıklık yaşayabilir, kendinizle ilgili kararlarınızda çevrenizden yardım bekleyebilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz ama tartışma ya da gerginlik yaşayabilirsiniz. Buna rağmen güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeniz mümkün değil. Bugün, partnerinizin size olan davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Birlikte ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin, size sunacakları olanakları ret etmemeli, kazanacağınız fırsatları gözden geçirmelisiniz. Yeteneklerinizi doğru değerlendirmelisiniz.

21 Temmuz 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 39' 58"
Ay
Akrep
18° 12' 34"
Merkür
Koç
26° 13' 11"
Venüs
Balık
20° 59' 13"
Mars
Balık
04° 34' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 18"
Satürn
Balık
13° 14' 39"
Uranüs
Boğa
20° 38' 18"
Neptün
Balık
27° 47' 24"
Plüton
Kova
01° 49' 04"
Chiron
Koç
18° 45' 51"
Lilith
Başak
19° 44' 27"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>