Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Önceliklerini Belirleyeceksin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2022, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk konusunda beklentilerinin uzağında kalabilirsin bugün. Bu duruma üzülmek yerine yalnızlığın tadını çıkarmak senin için daha iyi olacak ama. Bugün kafanı dinleyip günün akışına kendini bırakmalısın.

Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek.

Karşına çıkan fırsatları değerlendirmek için acele etmemelisin bugün. Bir işe girişmeden önce gereken araştırmayı yapmak senin için önem kazanabilir. Programını bu araştırmaya göre yapmak ileride güzel sonuçlar almanı sağlayabilir.

Gün içinde sık sık dinlenme ihtiyacı hissedebilirsin bugün. Dinlenmek için eline geçen fırsatları değerlendirmeye çalışmalısın genel olarak. Fırsat oldukça temiz hava almak kendini daha dinç hissetmene yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatına her zamankinden daha fazla hareket katmak isteyebilirsin bugün. Yeni aktiviteler planlayıp bunlara katılmak senin için heyecan verici bir deneyim olabilir. Yeni ortamlara girmek, yeni şeyler deneyimlemek enerjini daha da yükseltecek.

19 Temmuz 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugünün gündem maddesini aşk ve romantizm konuları oluşturacak. Ancak bu konular söz konusu olduğunda, durumun her küçük ayrıntısını aşırı analiz etmemeye özen gösterin. Doğruluğunu bile bilmediğiniz şeyler yüzünden uykunuzu kaybetmeyin. Belirli konulardaki boğucu hâkimiyetinizden kurtulun ve sadece kendi öz güveninizi yeniden oluşturmaya odaklanın.

19 Temmuz 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceliklerini yeniden gözden geçirmen gerekebilir. Yaşam alanında yapmak istediğin değişiklikleri, beklenmedik tadilat masrafları nedeniyle ertelemek durumunda kalabilirsin. İş bitirici ve çözüm üretici yönünün ön planda olduğu bir gün. Biriken, üst üste gelen sorunları bu sayede çözüme kavuşturacak ve güncel konuları daha yakından takip edeceksin.

19 Temmuz 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize kafa yorabilirsiniz. Geldiğiniz noktayı değerlendirirken sabırsız ve tahammülsüz olduğunuzu düşünebilirsiniz. Her şeyin bir süreçten ibaret olduğunu unutmamalısınız. Bu, alacağınız kararların niteliğini ve kalıcılığını etkileyecektir. Duygusal krizler yaratmamalısınız.

19 Temmuz 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında yenilenme arzunuzun arttığı bir gündesiniz. Bu dönemde kariyer hayatınıza ilişkin planlar, üstlerle ilişkiler ön planda çıkacak. Yeni görevlerin getireceği değişikliklere tepkili olmamalı, uyum sağlamaya çalışmalısınız. Evde size yüklenen sorumluluklar ve özel hayata dair engeller sizi zorlayabilir. İş ve ev arasında denge sağlamak isterken kendinizi hırpalamamaya dikkat edin.

19 Temmuz 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dış koşullardan arındırmanızın zamanı geldi. Bugünlerde insanların sözlerinin üzerinizde çok büyük etki yarattığını fark edebilirsiniz...

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerinizi içgörünüz için değerli bir araç haline getirin. Eski zamanlarda, büyük yöneticiler ve krallar, rüyaların taşıdığı işaretlere o kadar inanıyorlardı ki, rüya tabircileri bulup onları işe aldılar. Rüyalarınızın ister mistik anlayışlar olduğunu düşünün ister beyninizin düşünce ve duygu salımının rastgele ateşlenmesi olduğunu düşünün, rüyalarda kazanılacak çok şey var. Tekrarlanan rüyalar çok önemlidir ve dikkat edilmesi gereken bir şeye işaret edebilir. Bu alanı keşfetmeyi düşünün.

19 Temmuz 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belirli birüzerinde çok uzun süre çalışmak, sonunda gelirde bir artışa yol açabilir. Yaratıcılık veya yenilik söz konusu olabilir. Kendinizi iltifatların alıcı tarafında bulursanız şaşırmayın. Gururlu ve kendinden emin hissedeceksiniz ve kesinlikle iyi bir nedeniniz var. Kendinize bir hediye almayı veya bir jest yapmayı düşünüyor olabilirsiniz, hak ettiğiniz kesin!

19 Temmuz 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınız ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

19 Temmuz 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

19 Temmuz 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer vehayatınızla ilgilenebilir ve bazı duygusal sorunlar içinde kalabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyarken zorlanabilirsiniz.

19 Temmuz 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel ilişkilerinize temkinli ve duyarlı davranmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün, belli bir sistem içinde hareket edebilirsiniz. İletişim konusunda bazı aksiliklerin söz konusu olması sonucunda, beklentileriniz gecikebilir. Maddesel konuların güncellik kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir. Paranızı dikkatli kullanmalısınız.

19 Temmuz 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 05"
Ay
Akrep
24° 53' 28"
Merkür
Koç
26° 28' 14"
Venüs
Balık
21° 39' 24"
Mars
Balık
05° 00' 01"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 11"
Satürn
Balık
13° 18' 22"
Uranüs
Boğa
20° 39' 49"
Neptün
Balık
27° 48' 37"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 45"
Lilith
Başak
19° 48' 04"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>