Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi sabırsızlıkla dengeye oturtamayabilirsiniz. Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız. Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz.

Rahatsızlık duyduğunuz davranışlarla birçok yerde karşılaşabilirsiniz. . Sabırlı olabilirseniz, yetkililerden çok şeyler de öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz var.

Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz. Ama birtakım ön tedbirler almanız gerekiyor.

Bugünlerde ilginç birtakım haberler sizi hareketlendirebilir. Geleceğe dair önemli hayaller gerçekleşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gizemli konular ve tavırlara ilginizin artabileceği bir gün. Bugün, genelde olağanlık olarak yorumladığınız birçok şey, gözünüze enteresan olarak görünebilir. Yarım kaldığına inandığınız ve toparlama niyeti taşıdığınız bazı konular var. Bunlarla ilgili belli ölçülerde abartılı yaklaşımlar içindesiniz. Biraz iyimserlik, yarım kalmışların sayısını azaltabilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında kazanç evinizde ilerlemeye başlayacak Güneşarama veya hakkınız olan paraya ve güce kavuşma arzunuzdur. Güneşin parlak ışıkları, sıcak ve özgüvenli bir şekilde hayata katılmanızı sağlar. Sanatsal konular, yöneticilik, eğlence hayatıyla ilgili kazançların elde edildiği bu dönemde, sahnede olmak, dikkat çekmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Bu da size artı gelir olarak geri dönebilir. Aç gözlülük, kibir, ben bilirimcilik tarzında yaklaşımlardan kaçınmakta yarar var. Gösteriş yapacağım diye aşırı harcamalardan uzak durunuz. Sosyal ortamlar, aktiviteler, yayıncılık, politika, tanıtım, organize işler, sanat, çocuklarla alakalı alanlardan gelir elde etmek mümkündür. İsminizi ışıklı bir panoda veya bir kartvizitin üstünde veya bir tanıtım faaliyetinde ön sırada görürseniz şaşırmayın. Ekmeğinizi kazanmak için yetenekli olduğunuz alanlarda boy gösteriniz. Elinize geçenleri koruyunuz, çoğaltmak için çalışmalarınızı sürdürünüz. Bu yıl ki, Güneş-Aslan geçişi, gölgeli günleriyle birlikte 7 Ağustos itibariyle Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu tarih sonrası yakınlarınız, çevrenizle ilişkiniz, eğitim, iş, sağlık konuları dikkatli şekilde tekrar gözden geçireceksiniz. Güneşin ışıkları yolunuzu aydınlatsın. Gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için tatil değil,günü. Bir süredir kurmak istediğin kendi işin için araştırmalar yapabilirsin.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı dengeleri yakın çevreniz yardımıyla bulmak durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizin size karşı davranışlarının değiştiğini düşünebilirsiniz. Doğru değil!

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün kişisel konular, girişimler ve sağlığınızla daha çok ilgilenebilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Para harcarken ciddi anlamda düşünüyorsunuz. Tabi ki bu cimri olduğunuz anlama gelmiyor. Zor şartlarda çalışarak elde ettiğiniz kazancı değerlendirmenizden...

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş bugün burç değiştiriyor ve artık konsantrasyonunuzu sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, paranızı daha iyi kullanmaya, yönetmeye yönlendirebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek adına eğitimler gündeme gelebilir. Gösterişli alışverişler yapabilir, dikkat çekici eşya, giysi ve aksesuarlara para harcayabilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, gelirlerinizi artırmak için tüm gücünüzle çalışabilirsiniz. Merkür'ün de bu alanlarınızda dolaşması önemli para görüşmelerinizi hızlandırabilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün koruyup kolladığınız insanlarla duygusal paylaşımlarda zorlanabilirsiniz. Pasif agresif yapınızı kontrol altında tutmayı başarın. Herkes sizin kadar hayata koruma güdüsüyle yaklaşmayabilir. Gastrit, ülser gibi mide rahatsızlıklarından korunmak için yiyip, içtiğinize dikkat edin.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 26' 39" R
Ay
Başak
05° 00' 47"
Merkür
Koç
17° 43' 31"
Venüs
Koç
17° 05' 52"
Mars
Balık
21° 00' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 09"
Satürn
Balık
15° 31' 01"
Uranüs
Boğa
21° 42' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 35"
Lilith
Başak
22° 05' 12"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>