Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygularını Kontrol Etmeyi Başarıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Yeni ortamlara girmek senin için önemli değişiklikler yaratabilir bugün. Tanışacağın insanlar sayesinde aşk hakkında geleceğini daha farklı görebilirsin. Yeni insanlarla tanışma ihtimalini yüksek tutmak aşk için iyi bir adım olabilir.

Uyumsuzluğunuzun kanıksanmış bir özelliğiniz olduğu şeklindeki yanılgınız, bazı kırıcılıkların sürekliliğine neden oluyor. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor, ama biraz daha esnek olabilmelisiniz.

Yeniimkanları hakkında yaratıcı düşünceler üretmeye devam edebilirsin bugün. Ancak her şeyi olması gerektiği gibi görüp anlamak için biraz zaman gerekebilir. Yeni konulara adapte olurken acele etmemen gerekecek.

Sağlığın için daha katı önlemler alman gerekecek bugün. Eğer bir doktora görünmen gerekiyorsa bundan şaşmaman gerekebilir. Biraz dinlenmek ve sağlığına öncelik tanımak iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sahip olduğun gücün farkına varmak kontrolleri eline almana yardımcı olabilir bugün. Etrafındaki insanların, olayların üzerindeki etkisini azaltmak için içindeki güce güvenmen gerekebilir. Daha cesur adımlar atmak için uygun fırsatları kollayabilirsin.

22 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün adeta kararsızlık girdabının içinde boğulmuş hissedeceksiniz. Hayatınıza dair vereceğiniz en ufak kararda bile kararsızlık rüzgarının etkisini görecek ve adım atmadan önce sonuçlarını enine boyuna düşünmek isteyeceksiniz. Bu süreçte sevdiklerinizden yardım alabilir ve onların fikirlerini değerlendirmek isteyebilirsiniz.

22 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan ilişkide fazla duygusal olmanı kontrol altına alıyorsun. Bu durum daha mantıklı kararlar verebilmene olanak sağlayacak. Hareketli bir gün seni bekliyor. Birçok kişi ile bir araya gelebilir ya da telefonda iletişime geçebilirsin. Son zamanlarda formunu ihmal ettiğini düşünüyorsan, kendini bu konuda yeniden disipline etmek için harekete geçeceksin.

22 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizdeki sıkışmışlık hissiyle baş etmelisiniz. Bunu alt etmenin en önemli yolu altında yatan nedeni bulmaktır. Kendinize ve çevrenize doğru sorular sorduğunuza emin olmalısınız. Parasal konularda kendi önceliklerinizi hesaba katarak hareket etmenizde fayda var.

22 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün almış olduğunuz yeni sorumluluklar, takım çalışmalarında yapılan değişikliklerle hızlı geçebilir. Kendi kişisel çabanızla pek çok konuyu yönetebilir, istikrarı koruyabilirsiniz. Dostlarınızın beklentileri yönünde fedakârlıklar yapmanız söz konusu olabilir. Gelecekle ilgili planlarınızda ise iyimser olmaya çalışın. Bu konuda çıtanızı yükseltecek, ilerleyen dönemlerde daha kalıcı kararlar alacaksınız.

22 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başarılı ve neşeli bir gün geçirebilirsiniz. İstediğiniz şeylerin tezahürlerinin kolay yoldan ele geçmesi sizi oldukça mutlu edecek.

22 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş başkalarına geldiğinde, koruyucu biri olup çıkıveriyorsun. Bugün birini kanatlarının altına alabilirsin. Bir proje konusunda ekstra yardıma ihtiyacı olan biri olabilir. Belki gerekli açıklamaları ve yardımları sen yapabilirsin. Ya da bir arkadaşın kişisel bir yardım talep edebilir. Çocuklarına bir süre bakabilir veya bazı işlerini görebilirsin.

22 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,ve finans alanındaki başarılar için iyiye işaret ediyor. Zamanın veya fonların uzun vadeli yatırımları sonunda karşılığını verebilir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Eski projeleri tamamlamak için yenilerine başlamaktan daha iyi bir zaman ama eğer mecbursanız şimdi başlayan yeni projeler de başarılı olmalı. Kendinizi yeni kıyafetlerle şımartarak kutlayın ve onları giymek için bir etkinlik düzenleyin!

22 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı sevmenize rağmen, son yıllarda fazla içinize kapandınız. Önemli aşamalardan geçtiğinizi başkalarının anlamayacağını zannederek, kendinizi üzüyorsunuz. Önünüze bazı fırsatlar gelecektir.

22 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

22 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün arkadaşlar, topluluk, derneklerde sorunlar yaşanabilir. Ani değişimler gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızı kullanırken ise zorlanabilirsiniz, dikkat etmelisiniz, gereksiz harcamalar sizi 2023 Mart ayına kadar zor durumda bırakabilir.

22 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz. Bu konuda uygun kişilerle bir arada çalışmak isteseniz bile, çevresel koşullar olumsuz gelişebilir.

22 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 47" R
Ay
Akrep
29° 16' 04"
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
25° 43' 21"
Mars
Balık
26° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 11' 18"
Uranüs
Boğa
22° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 46' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 54"
Lilith
Başak
22° 51' 45"
True Node
Koç
15° 33' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:13

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>