Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorunları Geride Bırakıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler bugün oldukça kafa karıştırıcı olabilir ve şu anki durumda güçlü kuvvetlerin bir zorluk oluşturduğunun farkında olmalısınız. Bu enerjinin sonucunda ortaya çıkan olayların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Unutmayın ki, bu da geçecek ve işler yine netleşecek. Şu an sadece arkanıza yaslanıp bir şeyleri derinlemesine incelemelisiniz.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Bırak bugün ipleri senin adına bir başkası eline alsın; otobüsün ise ne yöne gittiği konusunda hiç kaygılanma. Aklında bir rota olmaması iyi olacaktır; böylece beklentisizlik ve tahminsizlik seni hayal kırıklıklarından uzak tutacaktır. Bugün biraz veri toplama günü. Sonrasında bunları konuşma kürsüne çıkıp dünyaya duyurabilirsin.Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

23 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Gün içinde hisleriniz, sezgileriniz ön planda olabilir ve karar mekanizmanıza dönüşebilir. Sorgulayıcı, şüpheci olabilirsiniz. Kuruntulara kapılmaya karşı dikkat edin. Elinizde olmayan, zamanın size henüz getirmediği durumlara müdahele etmeye çalışmayın.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafana taktığın konuları artık çok fazla sorun etmemeye başlıyorsun. Sorumluluklarını yerine getirmek konusunda bu isteksizlikten sıyrılmanın yollarını bulmaya çalışacaksın. Kendi işini kurmak isteyen bir Yengeç burcuysan, bankalar ile olan görüşmelerin artış gösterebilir. Hafta sonunu çalışarak geçirmek istemesen de çıkan bazı problemler telefonunun susmamasına neden olabilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşanmış olan olaylarla ilgili yeni bilgiler öğrenebilir ve olayların sizin bildiğiniz gibi olmaması sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Geçmişe dair konulara bu kadar takılıp üzülmeyin, olayların üzerinden atlayıp geçmeyi bilin. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında maddi konular ve istikrar istediğiniz konulara odaklısınız. Öğle sonrasında sizi özel hayatınızda daha fazla meşgul eden durum gündeme gelebilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tartışmalar muhtemeldir, ama şimdi farklılıkları çözmeği beklemeyin. Eğer şimdi konumunuzu sıkılaştırırsanız, sonra daha kolay çözüm ürete bilirsiniz. öfkenizi içselleştirmeyin zira o uygun olmayan bir zamanda su yüzüne çıka bilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün diğer insanların temposu sizi bir köşede kalmaya zorlayabilir. Gezegensel enerjiler insanları hızlı olmaya itiyor olabilir. Sabahtrafiğinde dikkatsizlik edebilecek sabırsız sürücülere karşı tedbirli olun. Bugün telefonunuz susmamacasına çalarken, insanlar sürekli çalışmanızı bölüp size sorular sorarken sabırlı olmaya gayret edin. Telefonun fişini çekip kapınızı kapatmadıkça odaklanmak epey zor olabilir!

23 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde veya ailenizle yaşadığınız bir ilişki çatışmasının üstesinden gelmek zor görünebilir, ancak belki de bir süredir sizi dinleyen arkadaşlarınız yararlı fikirler sunabilir. Hemen fark edemeyeceğiniz kadar derinlere ittiğiniz bir gerilim hissi dışarıdan sandığınız kadar gizli olmayabilir. Arkadaşlarınızın bakış açısını kabul etseniz bile, onlara söylediklerinizle ilgili bazı sınırları korumaya çalışın.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinize hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. İkna kabiliyetiniz artıyor. Bu hafta özellikle olaylara bakış açınızda gizli bir mizah saklı. Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir gün.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda daha farklı gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Arayışlarınızın genel olarak karşılık bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Karşınıza çıkan problemleri teker teker aşabilecek gücünüz var.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz boyunca gözden kaçırdığınız bazı hatalarınızla bugünlerde yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Sizden adım atmanızı bekliyor. İş yerinde bazı olaylar bugün istemediğiniz bir biçimde gelişebilir, ama sizin de elinizden şu anda hiçbir şey gelmeyebilir. Sabırlı olmalısınız, tecrübe edineceksiniz. Şans da size yardıma gelecek. Maddi sıkıntılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz mümkün. Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

23 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 02' 16" R
Ay
Yay
09° 21' 30"
Merkür
Koç
16° 02' 52"
Venüs
Koç
26° 42' 15"
Mars
Balık
27° 02' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 46"
Satürn
Balık
16° 15' 42"
Uranüs
Boğa
22° 08' 56"
Neptün
Balık
28° 48' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 38"
Lilith
Başak
22° 57' 04"
True Node
Koç
15° 31' 03"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>