Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Erken tespitler yanılgılara yol açabilir. İlişkileri koyduğunuz sınıflamalar, belki de çok özel şeyleri kaçırmanıza neden oluyordur. Kalıcı görmediğiniz bazı etkileşimlerin de size yararı olabilir

Zor günlerden geçici olarak kurtulurken, yeni gerginliklerin hazırlığını yapmak durumunda kalıyorsunuz. İstikrar için çabalarınız yeterli görünmese de umut var. Mevcut koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor.

Tahsilattaki problemlerinizi ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, bu şartlarda pek ilkesizlik sayılmayabilir. Uyguladığınız sıkı para politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz.

Birbağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev, aile ilişkilerinizde yaşantınızı sorgulayabileceğiniz bağımlılıklar söz konusu. Yanıtsızlığınızın umutsuzluğa dönüşmemesi için gösterdiğiniz çabaların paylaşılması, bugünlerde çok olası. Sizin çok sıklıkla konu edildiğiniz bazı tartışmaların farkındasınız. Bu oluşumda size dönük olumsuz düşünceleri, tartışmaların dışından etkileyemeyeceksiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda doğacak Yeniay, maddi kazanç elde etme yönünde verilecek yeni kararların vehayatımızdan ilişkilerimize kadar her alanda kendimize güvenmenin işaretçisidir. Yeniayın görünümleri şimdi birlikte inceleyelim ve etkilerini daha iyi anlayalım. Ay-Uranüs görünümü,hayatınızla ilgili kararları, girişimleri, ilişkileri duyarlı bir şekilde ele alabilirsiniz. Bu duyarlılık zaman zaman gerginliğe ve acil kararlar vermeye yol açabilir. Bu anlamda biraz sakin olmakta yarar var. Eğer inandığınız, hakikaten güvendiğiniz bir projeniz varsa, bu Yeniayda onu ilgili kişilerle görüşebilirsiniz. Fakat bir sorun varsa, bunu halletmek için sakin ve bilinçli olmak lazım. Yeni birfırsatı karşınıza çıkarsa, bunu mutlaka iyi inceleyiniz. İdeallerinize uygunsa, zaten uzun süredir yapmayı düşündüğünüz bir şeyse tabii ki vakit kaybetmeyiniz. Çünkü bu Yeniayın özünde para kazanmak, güçlü olmak bir hayli etkili. Ay-Mars kavuşumu, kafanıza koyduğunuzu yapmaktan çekinmeyeceğinizi gösteriyor. Eğer bir getirisi varsa, size maddi anlamda yarar sağlayacaksa, o işi yapmaktan geri durmazsınız. Ben bu Yeniayda daha fazla kazanacağınız bir işe yöneleceğinizi veya işinize dört elle sarılacağınızı söyleyebilirim. Yeniayın olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detay gerektiren işlerden uzak durabilirsin. Bugün çevrende olup bitenlere duyarsız kalmak senin tercihin.

23 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltecek konularla karşılaşmanız bazı kararlar almanızı sağlayabilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilirsiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcundaki yeniay, dikkatinizi parasal konulara ve harcamalara verebileceğinizi anlatıyor. Elinizdekileri daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız.

23 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

23 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, para evinizde oluşuyor. Geçen ay başlattığınız girişimlerin karşılığını maddi olarak alabilirsiniz. Banka, kredi ve ticaret alanlarınızda adımlar olabilir.

23 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Aslan burcunda seyahat edecek olan Güneş, sizin öz değerlerinizin üzerinde parlayacak. Bu dönemde yeteneklerinizi kazanca dönüştürebilir, yenianlaşmalarına dahil olabilir, eril figürlerden destek görürsünüz. Maddi kazanç artışınızla harcamalar arasında denge kurmaya dikkat edin. Hafta sonunun bu renkli gününde sportif faaliyetlere katılmak, fiziksel enerjinizi canlandırmak için fırsatları değerlendirin.

23 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

23 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 48' 48" R
Ay
Terazi
28° 14' 09" R
Merkür
Koç
16° 09' 20"
Venüs
Koç
22° 37' 16"
Mars
Balık
24° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 48"
Satürn
Balık
15° 57' 08"
Uranüs
Boğa
21° 57' 47"
Neptün
Balık
28° 41' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 12"
Lilith
Başak
22° 35' 01"
True Node
Koç
15° 38' 53"
Son Güncelleme : 23/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>