Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendini geliştiriyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2019, Salı

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün omuzlarınızdan büyük bir yük kalkacak. Şüpheler yok olmaya, iletişim ve keşif rüzgarları yeniden esmeye başladı. Havadaki vızıltıları yakından dinleyin. Diğer insanların hayal güçlerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Açık fikirli ve ve paylaşımcı olduğunuzdan emin olun. Başkalarına katılın ve onlarla son yapılan başarıları tartışın. Hem sizin hem de başkalarının bu etkileşimlerden öğreneceği önemli şeyler olacak.

Belli bir durum hakkında düşünme şeklinizi değiştirmeye çalışan kuvvetli bir güç olabilir. Gerçeklerin nereden geldiğinin bilincinde olun. Birisi size sadece gizli bilgileri veriyor olabilir, böylece genel planlarına uygun bir şekilde hareket edeceksiniz. Diğerleri sizin için en iyi şeyi aramıyor olabilir, bu nedenle bunu yapanın siz olması önemlidir. İşin kendinize ait olan kısmını sorgulamadan körlemesine atlamayın.

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Duyguların, çevrendeki dünyayla bugün çok daha uyumlu gidiyor olacak. Hatta bir derece psişik hissediyorsun. İçgüdülerine güven. Şu anda rasyonel düşünce işleri çözmenin en verimli yolu olmayabilir. Eyleme geçmeden önce hislerini dinleyen kişi ol. Daha kuvvetli sonuçlar için insanlarla güçlerini birleştir.Çok yakın olduğunuz birisiyle yaşadığınız geçici bir ayrılık, özelllikle de son birkaç hafta boyunca, o kişiyle yaşadığınız güzel zamanları düşünmenize neden olabilir. Bir noktada onunla telefonda görüşmeniz muhtemel. Etrafınızdaki herkese karşı oldukça sıcak ve şefkatli hissediyorsunuz ancak bir parça da üzgünsünüz; hele de o uzaklarda yaşayan yakınlarınız aklınıza geldiği zaman. Onlara telefon etmeye ne dersiniz? Sesinizi duymaktan memnun olacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her ne kadar ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteseniz de asıl yapmanız gereken son birkaç gündür halledemediğiniz can sıkıcı işleri ve ayrıntıları halletmek. Geçmişe elinizden geldiğince sünger çekin, böylece yarın sırtınızda yük olmadan taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Plan yapın, organize olun ve işlere biraz daha pratik yaklaşın.

23 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Koç burcunda hareketini sürdürüyor. Bugün kariyer hayatınızda güzellikler yaşayabilirsiniz. Ay'ın Mars ve Jüpiter ile olumlu açıda olması beklediğiniztekliflerini karşınıza getirebilir. Yöneticinize boyun eğmek yerine savaşırsanız başarı elde edeceksinizdir. Bu sabah ise Güneş Aslan burcuna giriş yapıyor. 23 Ağustos'a kadar ekonomik durumunuz güçleniyor olacak. İhtiyacınız olduğunuz anda maddi destek bulabilirsiniz.

23 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini geliştiriyorsun!Güneş, bugün burç değiştiriyor. Ne kadar çabalasam da olmuyor dediğin günleri geride bırakıyorsun. Emeklerinin bugün sana geri dönüşünü görebilirsin. Mevki sahibi insanlarla bir araya gelmen söz konusu olabilir. Bu birtoplantısı olabileceği gibi sosyal bir ortam da olabilir. Resmi evrak işlerini de ihmal etmemen de fayda olacaktır. Hem sosyal hayatını hem de işlerini toparlamak istiyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgiline karşı korumacı olayım derken, onu fazlasıyla bunaltabilirsin. Akşamüstü katılacağın bir etkinlikte eski bir tanıdıkla karşılaşabilirsin. Kendini geliştirmek adına, farklı alanlarla ilgili kursları araştırabilirsin.

23 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dün bazı konularda başarısızlıklar yaşamış olsanız da yılmadan bugün belli atılımlar içinde olmalısınız. Cesaretli yönünüzü bugün ortaya sunmalısınız.

23 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde akış içinde olmak daha kolay olacaktır.

23 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstikrar konusunda problem yaşayabilirsiniz. Kendinizi bir işe adapte ederken onun disiplin gerektirdiğini ve süreç olduğunu mutlaka aklınızda bulundurun

23 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızın gereksinimlerini inceleyin. Geçmişte yararlandığınız bir çok şey artık geçerli olmayabilir. Size çok değerli olan bir şeyi değiştirmeniz gerekebilir, ancak onun gerçekten değerli olup olmadığını incelemeniz gerekir. Artık yararlı olmayan şeylere tutunmaktan kaçının.

23 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sorumlulukların ve görevlerin sizi ağırlaştırması ihtimali vardır, bu yüzden sanki dünyanın ağırlığı sizin omuzlarınızda gibi hissedebilirsiniz.

23 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Aslan burcunda seyahat edecek olan Güneş, sizin öz değerlerinizin üzerinde parlayacak. Bu dönemde yeteneklerinizi kazanca dönüştürebilir, yenianlaşmalarına dahil olabilir, eril figürlerden destek görürsünüz. Maddi kazanç artışınızla harcamalar arasında denge kurmaya dikkat edin. Hafta sonunun bu renkli günüde sportif faaliyetlere katılmak, fiziksel enerjinizi canlandırmak için fırsatları değerlendirin.

23 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

23 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeniden ortaya koyabilecek olmak hem size kendinizi güçlü hissettirecek hem de peşi sıra gelecek olan gelirler de maddi anlamda rahatlatacak. Eğer yeterince çalışırsanız ve işten kaçmazsanız bu dönemde kimse sizin bileğinizi bükemeyecek. İnsanlarla olan iletişiminizi biraz daha politik bir seviyede tutabilirsiniz. 

23 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç;ve sosyal hayatında birçok işi bir arada halletmen gereken bir gündesin. Yoğun çalışma temposu içindebirliği içinde olduğun kişilerin baskı uygulaması gerilime yol açabilir. Ani gelişen olaylar kendine yeni bir yol çizmeni gerektirebilir, ekonomik konularla ilgili hırslarının arttığı bir süreçtesin.

23 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 08' 58" R
Ay
Başak
13° 32' 21"
Merkür
Koç
17° 22' 07"
Venüs
Koç
17° 59' 19"
Mars
Balık
21° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 03"
Satürn
Balık
15° 35' 19"
Uranüs
Boğa
21° 45' 18"
Neptün
Balık
28° 34' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 06"
Lilith
Başak
22° 10' 01"
True Node
Koç
15° 37' 05"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>