Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Otokontrolü Sağlamalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün aşka çok zaman ayıramadığını düşünmemelisin. Bir şeylerin değişime uğraması olası. Bu değişimleri iyi bir ruh haliyle kabullenmen sana çok daha güzel aşk detayları getirebilir.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. Önümüzdeki günlerde bir yolculuğunuz olacak.

Yeni projeleri hayata geçirmek için daha çok uğraşman gerekebilir, bunu daha net görebilirsin bugün. Sıkı çalışma sonunda istediğin gelişmeleri yaşaman mümkün olacak ama. Yeniliklere açık olmak karşına daha çok fırsatın çıkmasını sağlayabilir bugün.

Kendine daha çok zaman ayırmak, duygusal dünyana daha fazla odaklanmak isteyebilirsin. Açık havada uzun bir yürüyüşe çıkmak senin için iyi bir tercih olacak o yüzden. Kendini ufak yerlere kapatmamak daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seyahat planları yapabilirsin bugün. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla da görüşmeyi tercih edebilirsin. Hayatına hareket ve muhabbet katacak tercihlerde bulunman sana iyi gelebilir.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı temellendirebilmeniz ve hayatınızda daha fazla istikrar bulabilmeniz için mükemmel bir gün. Ayaklarınızı yere sağlam basın ve bu büyük gezegenin yaşayan bir parçası ve ürünü olduğunuzu anlayın. Kendinizi ve hayatınızı tanımlamak için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmeyin.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani öfke patlamaları aksayan işlerinin yavaşlamasına neden olabilir. Otokontrolünü sağlamasını bilmelisin. Hafta sonunu soluklanmak için iple çektiğini en iyi sen biliyorsun. İş hayatın, günlük yaşamın ve sağlığını ilgilendiren konular üzerine düşüncelere dalacaksın. Ailende senden küçük kişilerin sorumluluk almasını sağlayabilirsin.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizle uyumlu bir şekilde hareket ediyorsunuz. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Bugün yüksek bir motivasyon ortaya koymak, çevrenizin size olan bakışını da değiştirecektir. Kararlı duruşunuz ilişkilerinize de yön verebilir.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha olumlu düşünmelisiniz. Kimi zaman dağınıklık ya da ihmal ettiğiniz bir durumunda gündeme gelmesi huzursuz edebilir.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ateş elementinin etkisi altında gerçek isteklerinizi elde edebilirsiniz. Kendinizi dengede tutmak, azimi hırsa çevirmemek çok önemli olacak.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün seni yavaşlatmak isteyen biri veya bir şey olabilir. Belki de bu, yapman gereken şeyin tam da yavaşlamak olduğuna dair bir işarettir. Sadece kanepene kurulup hiçbir şey yapmama dürtünü engelleme. Bugünü pilini şarj etmek için değerlendir. Sıcak bir banyo yap. Kişisel eşyaların ve güvenliğin senin için şu an çok önemli. Hayatın sana sunduğu güzelliklerin tadını çıkar.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aşk hayatı özellikle kafa karıştırıcı olabilir. Karşı taraftan veya kendi kalbinizden ne tür sinyaller aldığınızı çözemiyor olabilirsiniz. Dönüp günün diğer elementlerine baktığınızda aynı karmaşayı görüyorsanız günü suçlayın ve ilişkinize dair tartışmalar için başka bir günü bekleyin. Odağınızı kariyerinizde neler yapabileceğinizi düşünerek kullanın.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, birçok zorluğa maruz kalacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size hak vereceklerdir.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Rahatsızlanabilirsiniz ama yine de dışarı çıkmalı en azından gündelik işlerle uğraşarak bugünü güzel geçirebilirsiniz. Kariyer vehayatınızda ise önemli fırsatlar yakalayabilir kazançlarınızı arttıracak kararlar alabilirsiniz.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hırslarınızın sizi esir almasına izin vermediğiniz zaman, kendinizi son derece huzurlu ve rahat hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda başarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen, kurallara karşı gelmek için, gerekli cesareti kendinizde bulamayabilirsiniz.

23 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 19' 33" R
Ay
Başak
15° 40' 07"
Merkür
Koç
17° 17' 06"
Venüs
Koç
18° 12' 41"
Mars
Balık
21° 42' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 31"
Satürn
Balık
15° 36' 23"
Uranüs
Boğa
21° 45' 54"
Neptün
Balık
28° 34' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 44"
Lilith
Başak
22° 11' 13"
True Node
Koç
15° 37' 20"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>