Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Affedicisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün yıldızlara doğru yola çıkın. Kendinize ve yaptığınız işe inandığınız sürece karşınıza çıkacak olanaklar için aklınızla kalbinizi hep açık tutun. Bir şeyde ustalaşmak, onu bir sonraki seviyeye taşıma cesaretiniz varsa gerçekleşir. Şu an hayatanızdaki güven gerektiren farklı alanları düşünün ve bu cesur tavrınızı oralarda uygulayın.

Ayrıntılara dahil olduğunuzda, işlerin sizin için iyi işlediğini ve içinde bulunduğunuz her durumla kişiliğinizin uyum sağladığını göreceksiniz. İnsanlar enerjinizi grup içinde mutlulukla karşılayacaklar. Olumlu tutumlarınız ve kararlılığınız sayesinde bile en önemsiz görevler bile gülümseme ile yapılabilir. Birinden bir iyilik istemeniz gerekiyorsa, bugün bunu yapmanız için uygun bir gün.

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

Bu aralar çevresinde bulunulması zor bir insansın. Zaman zaman kendi kendine karamsarlıklara kapılıyorsun. Fakat çevrendekiler sağladığın küçük bir miktarda eşliğe bile minnettar oluyorlar. Büyümek istemediğin, oyun oynamak istediğin günler olur bunlar. Peki kendine oyun oynamak için yeteri kadar vakit ayırıyor musun?Bugün sakin bir gün olacak ve her zaman olduğundan daha sağlam hissedeceksiniz. Yaşadığınız bu dönemin önemini kavrayacaksıız. Hedefinizi görüyor ve ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bu yüzden, durumu daha önce olduğundan daha kolay bir biçimde halledebileceğinizi düşünüyorsunuz. Bir #burç adı# olarak, her şeyin kontrol altında olduğunu bildiğiniz durumlarda kendinizi çok iyi hissediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar size karşıymış ve her dediğinizi kulak ardı ediyorlarmış gibi hissedebilirsiniz. Belki de bu sizin konuşanı gerçekten dinleyememe sorununuzun bir yansımasıdır. Büyük resme bakın ve gözlerinizi açıp çevrenizde olup biteni görün. Zaman zaman sırf kendinize odaklanmak yerine topluluk düzeyinde bir şeylere dahil olun.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ileriye yönelik kararlar alabilir, ilişkilerinizde ortak konuşmalar içinde olabilirsiniz. Yakın ilişkilerin güçlenip, sağlamlaşabileceği bir süreç. Detaylar her zamankinden önemli olabilir. Kusursuzluk algısı ise zorlayabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

“Asla affetmem!” dediğin günleri geride bırakıyorsun. Geçmişte tanıdığın biri bambaşka şartlarda yeniden karşına çıkabilir. Tekrar bir araya gelmeyi sorgulayabilirsin. Akşam saatlerinde kardeşin ya da kuzeninden gelecek haber, günü sevinçli kapatmanı sağlayacak. Yemek düzenini yeni bir formata oturtuyorsun.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda arkanızdan bazı konular sizlerin ağzından söylenmiş gibi iletilmeye çalışılıyor olabilir. Güvendiğiniz kişilere dikkat etmelisiniz. Sizlerin iyi niyetini kullanan kişilere sınır çizerek yaptıkları davranışın yanlış olduğunu göstermelisiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alabilecek işleri toparlamaya bakmalısınız. Bu durum sağlık ve düzen gerektiren işleri de ilgilendirebilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda belirgin iyileşmeler söz konusu olabilir. Özellikle yalnız olan Yay'lar etraflarındaki karşı cinse şans verdikleri taktirde güzel bir ilişki başlatabilirler.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konuları daha fazla mücadele ve azmi beraberinde getirebilir. Karşınıza çıkan güçlü kişiler sizin de mücadele duygularınızı tetikleyebilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklılıklarınızı tartışmak için birarkadaşınızla konuşmak için iyi bir zaman. Kendinizi zor durumlardan uzaklaştırmak zorunda kalmadan çekişmeyi azaltmanın bir yolu vardır, ancak bu çaba gerektirir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Kova burcunda seyahat etmeye devam ediyor.Finansal konular gün boyunca ön planda olacaktır. Kredilerinizi ve borçlarınızı gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Satürn arasındaki etkileşim ikili ilişkilerinizdeki problemlerin çözümü için destek sunuyor. Yakın ilişkilerinizi güçlendirecek somut adımlar atmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar veya evli olmanız fark etmeksizin, bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda, bir meslektaşınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Bugün daha fazla sebze yemeye çalışın.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin yakın bir akrabasıyla aranızın açık olması, hatalı değerlendirmelere yol açıyor. Partnerinizin gereksiz bulduğunuz bazı yakınmaları, sandığınız gibi dış kaynaklı değil. Yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler var. Hemen yargılara, sonuçlara varmaya çalışmayın. Kafanızın karıştığı konularda gözlemciliğiniz size doğru yolu gösterecektir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızda ufak tefek terslikler olabilir. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 22' 05" R
Ay
Boğa
08° 00' 52" R
Merkür
Koç
21° 19' 37"
Venüs
Boğa
09° 49' 10"
Mars
Koç
05° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 06"
Satürn
Balık
17° 10' 41"
Uranüs
Boğa
22° 45' 33"
Neptün
Balık
29° 06' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 20"
Lilith
Başak
24° 07' 54"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>