Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kalbini Dinliyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Günün çoğunda çok mutlu olacaksınız. Ancak, akşama doğru işler biraz yoğunlaşabilir. İnsanlar o zamana kadar dedikodunuzu alacak, bu yüzden dinlenin. Geri dönün ve biraz zaman ayırın. Ayrıca, eşiniz hakkındaki hislerinizi şu anda doğrulayarak, aşk hayatınızda verdiğiniz sözlere karşı daha ciddi bir yaklaşımda bulunmak isteyebilirsiniz.

Bugün havada hafif bir gerginlik olması muhtemeldir. Herhangi büyük irade çatışması içermeyecek, ancak isterister çalışma olsun, merkezi faaliyetleriniz çerçevesinde bir fikir ayrılığıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Kendinizi büyük bir kumar oynamaya hazır hissediyorsunuz, ancak çevrenizdeki insanlar tereddütlü. Bugün genelde yaygın olan tavırlara ve yaşam tarzlarına uymanız neredeyse imkansız.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Duygularının her zamankinden daha ketum olduğunu fark edebilirsin. Günün enerjisis seni, eğlenceyi biraz erteleyip çalışmaya geri dönmeye çağırıyor. Bir projeyi tutkuyla ele al. Büyük bir başarı elde etmeni sağlayacak derecede arzuya sahipsin. Romantik meselelerin dikkatini dağıtmasına izin verme.Bugün, bir konuda mücadele veren bir tandığına yardımcı olabilirsin. Belki bir arkadaşının rehberliğe ihtiyacı vardır. Evde yaşadıkları sıkıntılar, bu kişinin birkaç gün senin evinde konaklamasını gerektirebilir. Belki de mücadele veren kişi çocuklarından biridir. Sorunlarını tespit edebilir ve onlara bu mücadelede başarıya ulaşmaları için destek olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

24 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. Aile içi ilişkiler, evinizle ilgili düzenlemeler gün içindeki meşguliyetleriniz olabilir. İş ve özel hayat, keyfi istekler ve gereklilikler arasında denge kurmanız gerekebilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir aklında olan kendinle baş başa bir gün geçirme isteğin için bundan daha iyi bir gün olamazdı. Kalbinin sesine kulak verecek olman, sana bambaşka duygular hissettirecek. Yaşadığın yerden memnun değilsen, yeni konutlara bakmaya karar verebilirsin. Evcil hayvanı olan bir Yengeç burcuysan, onun sağlığı ile yakından ilgilenmek isteyebilirsin. Yakın arkadaşın ile arana giren mesafeler ortadan kalkacak.

24 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi konularında yeniden cesaret içerisine giriyorsunuz. Kalbinizi yeniden ısıtacak olan bu kişiyle unutmuş olduğunuz duyguları tekrar yaşayabilir ve yaşama güvenle bakabilirsiniz. Bunları yaparken hayatınızın bazı alanlarına da yeni düzenlemeler getirmelisiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz kendi içinize dönmek ve sezgilerinize güvenmek durumundasınız. Duygusal açıdan fazla inişli çıkışlı bir günde olabilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk konusunda düzenli bir ilişki sürdürmek için istek duyabilirsiniz. Bu durum da sizi verimli bir partner haline getirebilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar size karşıymış ve her dediğinizi kulak ardı ediyorlarmış gibi hissedebilirsiniz. Belki de bu sizin konuşanı gerçekten dinleyememe sorununuzun bir yansımasıdır. Büyük resme bakın ve gözlerinizi açıp çevrenizde olup biteni görün. Zaman zaman sırf kendinize odaklanmak yerine topluluk düzeyinde bir şeylere dahil olun.

24 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zor konuları mantıklı ve sakin bir şekilde değerlendirme yeteneğinizle gurur duyabilirsiniz. Ne olursa olsun, hayatınızın diğer zamanlarında daha duygusal tepki gösterip göstermediğinizi kabul etmeniz yine de önemlidir. Bu, mevcut bir sorunda sizden daha fazla zorlanan bir başkası için empati kurmanıza yardımcı olabilir. İfadeleri, derin duygular için kendi kapasitenizi yeniden keşfetmenize de izin verebilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Doğru kişilerle birlikte çalışmak sizi dinlendiriyor.

24 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

24 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel olarak kendinizi daha rahat ve huzurlu hissedeceksiniz. Gündeminiz sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Yeni kararlar almaya yatkın olduğunuz bugün içerisinde pek fazla hata yapmamaya çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece pek fazla sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli.

24 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirebilirsiniz. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Bugün işinizde hata yapma olasılığınız yüksek. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olabilir. İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Para sorunlarınızı çözmekte zorlanıyorsunuz, yakınlarınızdan destek isteyin. Sevgi duyduğunuz birinin ciddi hastalık haberi sizi üzecek.

24 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 26" R
Ay
Yay
08° 44' 19"
Merkür
Koç
16° 02' 34"
Venüs
Koç
26° 38' 40"
Mars
Balık
26° 59' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 05"
Satürn
Balık
16° 15' 26"
Uranüs
Boğa
22° 08' 47"
Neptün
Balık
28° 47' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 28"
Lilith
Başak
22° 56' 44"
True Node
Koç
15° 31' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>