Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 60%

Hayattaki diğer sorumluluklarınız sizi gün boyunca sevdiklerinizden uzak tutabilir. Bu gece için planlarınız varsa (veya yoksa bile) bunu oldukça iç karartıcı bulabilirsiniz. Sevgiliniz nerede? Siz deli gibi çalışırken o alemlere akıp eğleniyor mu? Böyle düşüncelerle kendinize işkence etmeyin.

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Hedefler koymak için güzel bir gün.Yeterli isteği ve kararlılığı olan biri için sınır diye bir şey yok; ki senin rezervlerin maksimum seviyeye oldukça yakın! Tüm hedeflerini bir günde gerçekleştirmek elbette zor, ama ulaşmak istediğin hedefleri öncelik sırasına göre dizip izlemen gereken adımları belirleyebilirsin. Bu listeyi enerji seviyene göre eyleme geçmek için kullanabilirsin.Kaybedecek neyiniz var? Gezegenler sizi eski inançlarınızda kurtulmanız için, meyvelerini düşürmeye çalıştığı bir ağaç gibi yeni inançlara ve gelişmelere yer açmak için sallıyor. Bir zamanlar adınız gibi emin olduğunuz konularda şimdi yalnızca şüpheleriniz var. Gerçekleşebilecek en kötü ihtimali düşünürken, tutkuyla bağlı olduğunuz şeylerin aslında o denli önemli olmadığını fark etmenin size faydası dokunabilir. Eski defterleri kapatıp yepyeni bir sayfa açmanın zamanı geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biri havalandırmayı açtı ve kağıtlar dört bir yana uçuştu. Hayatınızın temposu yükseliyor ve bir şeyleri kontrol altında tutmak için çabalıyorsunuz. Bugün çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde kalın çünkü bu durumu kurtarmanıza yardımcı olacak. Odanın muhtelif yerlerine dağılmış önemli belgeleri toplamak için çevrenizdekilerden yardım isteyebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini takip edin ki kontrolü kaybetmeyesiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerdeki geçmiş anılar, eski konular ortaya çıkabilir. Bir anlaşmazlığı çözmekle ilgilenmeniz gerekebilir. Eski bir partnerden geri dönüş alabilirsiniz. Sosyal ve ilişkiler odaklı bir gün geçireceksiniz. Her türlü ilişkide kontrol çabasından ve inatlaşmadan uzak durmalı.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların seni harekete geçirecek. Uzun süredir ihmal ettiğin evinle bugün yakından ilgileneceksin. Sanatla ilgilenen bir Yengeç burcuysan, çalışmalarında yapacağın değişiklikler ile daha dikkat çekici bir proje haline gelebilir. Evli ya da ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, bugün fedakârlıklarını sınayacağın bir gün olabilir. Kendini herkese yetecek güçte gördüğün bir gün geçireceksin.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Samimiyetine güvendiğiniz kişilerle sorun yaşayabilirsiniz. Sizlerin düşündüğü gibi gerçekleşmeyen konular hayal kırıklığına sebep olabilir. Olaylara üzülmek yerine tecrübe sahibi olduğunuz için kendinizi şanslı görmeye çalışın.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dolunay enerjisi ön planda. Bugün endişelerden uzak kalmaya bakın. Bağlayıcı konular, duygusal açıdan yorucu olabilecek durumlar yaşanabilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle aile ilişkilerinde ve sosyal ilişkilerinizde endişeleriniz baş gösterebilir ancak sakin olmalı ve realitede bir problem olmadığını hep hatırlamalısınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yöneticiniz Ay’ın bugün zorlayıcı etkileri var. Duygusallığınız had safhada olabilir ve geleceğe dönük umutlu olmanızı zorlaştırabilir. Biraz kafanız karışık. Ancak bu etkilerin geçici olduğunu bilin.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde para odaklı bazı sorunlar yaşayabilirsiniz, açıkça konuşmak çözüm arayışını hızlandıracaktır. İletişiminizi baltalayan dış etkenlerden kurtulmak, ilişkinizin eski romantizmine geri dönmesini de sağlar.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde mantıklı davranmak zorundasınız. Duygularınız karışabilir. Güven ihtiyacı içindesiniz. Partnerinizden beklediğiniz desteği bulamadığınız zaman, kafanızdaki olumsuz fikirler yüzünden, moraliniz hemen bozuluyor.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte ateşli bir gece geçirmeye hazır olun. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Kendinizi zihinsel ve fiziksel olarak çok sağlıklı hissediyorsunuz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Partnerinizin düşünceleri sizden çok farklı olacaktır. Onunla tartışmaktan vazgeçmelisiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte eğlenceli ortamlara katılabilir ve onlarla hoş vakit geçirebilirsiniz. Yaşamınızı yapıcı kılacak işlerle uğraşmalısınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 53' 42" R
Ay
Başak
22° 32' 58"
Merkür
Koç
17° 01' 56"
Venüs
Koç
18° 55' 50"
Mars
Balık
22° 09' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 32"
Satürn
Balık
15° 39' 49"
Uranüs
Boğa
21° 47' 49"
Neptün
Balık
28° 35' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 47"
Lilith
Başak
22° 15' 06"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>