Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Rutinlerini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizm bugün ön planda, ancak nasıl davrandığınız konusunda pratik olmak önemli. İlişkilerinizin kıymetini bilin. Aşk, mutlaka her şeyin mükemmel ve masallardaki gibi olması anlamına gelmez. Sağlıklı bir ilişki sürdürmek için çoğu zaman planlama ve disiplin gerekir. Bu unsurları oldukça iyi bir şekilde birleştirebilmelisiniz, bu enerjiden en iyi şekilde yararlanın.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Bugün eğlendikçe eğleneceksin. Günün enerjisi seni neşelendirecek. Bir arkadaşına şaka yapabilirsin. Çocuklarını komik hikayelerle eğlendirebilirsin. Yaratıcılığını ve mizah anlayışını göstereceksin. Arkadaşınla yemeğe çık ve birlikte kahkaha atın!Bugün üzerinizde parlayan bir spot ışığı varmış gibi hissedebilirsiniz. Arkadaş çevreniz, yetenekleriniz ve yaptığınız katkılar için sizi alkışlayacak. Alkışların keyfini çıkarın, zira fazlasıyla hak ettiniz! Evdeyse, komşularınız sizi okul yönetim kuruluna ya da belediye meclisine aday göstermeye çalıştığı için muhabbetin odak noktası olabilirsiniz. İyi bir aday olacaksınız, dolayısıyla bunu düşünmek isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde bolca aksiyon varken siz biraz daha arka ve geri planda durmayı tercih edebilirsiniz. Ancak dalgınlığa, unutkanlığa, gözden kaçabilecek detaylara her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlığınızı da ihmal etmeyin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. Aile içi ilişkiler, evinizle ilgili düzenlemeler gün içindeki meşguliyetleriniz olabilir. İş ve özel hayat, keyfi istekler ve gereklilikler arasında denge kurmanız gerekebilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarını düşünmek yerine kendini artık daha çok düşünmeye başlıyorsun. Hayatını merkezine aldığında, sonucun seni daha fazla mutlu edeceğine şahitlik edeceksin. Çocuk sahibi bir Yengeç burcuysan, çocukların ile vakit geçireceksin. Alışkanlıklarını değiştirmek isteyebilirsin. Kendine yeni rutinler ve kişisel gelişimini artıracak yeni aktiviteleri araştırmaya başlayabilirsin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızla mantığınız arasında git-gel yaşadığınız bir gün geçiriyor olabilirsiniz. İlişkinizin geleceği hakkında bir karar vermelisiniz ve bu karar sizin hayat planınızı oldukça etkileyebilir. İlişkinize dair sevdiklerinizden destek alabilir ve süreci daha iyi analiz edip değerlendirebilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalmış konularla ilgileneceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde pozitif düşünceler içinde olabilirsiniz. Psikolojik olarak bilinçaltınızla ilgili hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde zihinsel açıdan daha aktif olabilirsiniz. Söylentilere, dedikodulara kapılmamaya bakın. Endişelerden uzak durun.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilhassa diş, dudak, uçuk gibi problemlere karşı dikkatli olmanız gerekmekte. Kendinizi bugün duygusal hissedebilir, duygu odaklı kendinizi ifade edebilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sakin bir gün olacak ve her zaman olduğundan daha sağlam hissedeceksiniz. Yaşadığınız bu dönemin önemini kavrayacaksıız. Hedefinizi görüyor ve ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bu yüzden, durumu daha önce olduğundan daha kolay bir biçimde halledebileceğinizi düşünüyorsunuz. Bir #burç adı# olarak, her şeyin kontrol altında olduğunu bildiğiniz durumlarda kendinizi çok iyi hissediyorsunuz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün evinizi güzelleştirme ve bazı tadilatlar yapma konusunda ayakları yere basan fikirlerle gelebilirsiniz. İnsanlara gönül koymadan önce, ihtiyaç ve isteklerinizi dile getirmeden anlayamayacaklarını aklınızda bulundurun. Paylaşmak, size gerçekçi çözümler getirebilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmayı arzu ediyorsunuz. Bugün hırslı yönleriniz atakta.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir yanlış anlaşılma seni gün boyu meşgul edebilir. Bu olayın sonuçlarıyla uğraşmak seni yoracak. İşe sabırla yaklaşmak senin için daha iyi olacak. Kendini anlatırken dolaylı davranmamaya özen göstermelisin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal hayatınızı ve ikili ilişkilerinizi yakından ilgilendiren bazı gelişmeler canınızın sıkılmasına neden olabilir. Hiç hesapta olmayan yanlışlıklar sonucunda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Her detayın önemli olabileceğini unutmamalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin yakın bir akrabasıyla aranızın açık olması, hatalı değerlendirmelere yol açıyor. Partnerinizin gereksiz bulduğunuz bazı yakınmaları, sandığınız gibi dış kaynaklı değil. Yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler var. Hemen yargılara, sonuçlara varmaya çalışmayın. Kafanızın karıştığı konularda gözlemciliğiniz size doğru yolu gösterecektir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızda ufak tefek terslikler olabilir. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 41' 12" R
Ay
Yay
04° 45' 60"
Merkür
Koç
16° 00' 55"
Venüs
Koç
26° 15' 33"
Mars
Balık
26° 45' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 45"
Satürn
Balık
16° 13' 43"
Uranüs
Boğa
22° 07' 43"
Neptün
Balık
28° 47' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 24"
Lilith
Başak
22° 54' 39"
True Node
Koç
15° 32' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>