Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hata Yapmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 50%

İlerici fikirleri olan biriyle karşılaşabilirsiniz. Bu kişi biraz asi ve ormal olmayan alternatif bir yaşam tarzı var olabilir. Onunla konuşmak ve yaşam tarzları hakkında daha fazla şey öğrenmek hoşunuza gidecek. Açık bir zihne ve kocaman bir kalbe sahipsiniz, bu yüzden bu kişi muhtemelen sizinle konuşurken rahat hissedecek. Onunla sohbet ederken daha gerçekçi bir yaklaşım benimseyin.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Evinizin yapısıyla ilgili bazı problemler dikkatinizi çekebilir. Belki boru tesisatı veya elektrik kabloları maksimum düzeyde çalışmıyor olabilir. Bunu tek başına düzeltmeye çalışmanız iyi bir fikir değil ama bugün bir ustaya ulaşamayabilirsiniz. Biraz deneyin, bu konuyu şimdilik bir kenara koymak isteyebilirsiniz, ancak vazgeçmeyin.

Günün enerjisi arkadaşların arasındaki popülerliğini ön plana çıkarıyor. Gökyüzündeki geçişler enerjini ve tutkunu olumlu etkiliyor olacak; böylece insanların sana yakınlaştığına tanık olacaksın. Hatta insanların sana saygı duymaya başladığını fark edebilirsin. Bu tarz dikkate değer popülerite sana kendini özel ve şanslı hissettirebilir. Öte yandan, olduğunu bildiğin kişiden daha iyi olduğunu düşündürebilir de. Bugün kendini kaybetmemeye ve çok heyecanlanmamaya dikkat et. Günün etkisini en iyi şekilde değerlendir.Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Mutlu, heyecanlı, hevesli ve geleceğe dair iyimser olacaksınız. Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkileriniz muhtemelen sıcak ve uyumlu olacak. Telefon konuşmaları ve ayak işleriyle epey zamanınızı alabilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Biraz eski günleri anıp arayı kapatarak vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaybedecek neyiniz var? Gezegenler sizi eski inançlarınızda kurtulmanız için, meyvelerini düşürmeye çalıştığı bir ağaç gibi yeni inançlara ve gelişmelere yer açmak için sallıyor. Bir zamanlar adınız gibi emin olduğunuz konularda şimdi yalnızca şüpheleriniz var. Gerçekleşebilecek en kötü ihtimali düşünürken, tutkuyla bağlı olduğunuz şeylerin aslında o denli önemli olmadığını fark etmenin size faydası dokunabilir. Eski defterleri kapatıp yepyeni bir sayfa açmanın zamanı geldi.

25 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Krediler, borçlar ve birikim, yatırım konuları ön planda olabilir. İlişkilerinizde, dostluk ve ortaklıklarınızda kime, nerede sınır koyacağınız daha önemli olabilir. Evet ve hayırlarınız, ilişkilerin geleceğini ve ilerleyişini belirleyebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hataya ve başarısızlığa toleransının az olduğu bir süreçten geçiyorsun. Geçmişte aranın iyi olduğu kişiler, bugün biraz huzurunu kaçırabilir. Maddi açıdan çeşitli düşünceler içerisinde olduğun bu günde, gelirini arttırmak adına farklı planlar yapabilir, yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Eğitimini yarıda bıraktıysan, telafi etmek için çeşitli kurs araştırmaları yapacaksın. Yalnız geçirmek istediğin akşam saatleri davetsiz bir misafir ile bölünebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Size zaman ayırmasını isterken planda olmayan sorunlar önünüze çıkabilir ve birlikte vakit geçiremeyebilirsiniz. Olana bitene tepki vermek yerine sorunları çözmek için uğraşmalısınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğle saatlerinde beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakmalısınız. Hem kendi hem de başkalarının durumunu daha iyi anlamaya çalışın.

25 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde üzerinize çektiğiniz enerjilere dikkat etmelisiniz. Enerjisel planda hassas olabilirsiniz ve başarılarınızın kıskanıldığını görebilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevreniz tarafından kabuklarınızı kırmaya, dışa dönmeye zorlanabilirsiniz. Siz de hevesinizi ve cesaretinizi toplarsanız bu, başarılı bir girişim olabilir. Görmeyi başarırsanız, ufak şeyler dahi size büyük mutluluklar verebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerinizi gerçekleştirmek için,birliğine ihtiyacınız olmasına rağmen önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir, şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik ve tutkulu bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Aile bireyleriniz ile zaman geçireceksiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün. Bugün elde edeceğiniz haklarınızla karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu olacak. Siz kendi düşüncelerinizden yola çıkarak, etrafınıza kapalı bir duvar örebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuların farklı yorumlanması canınızın sıkılmasına neden olacaktır. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 20' 56" R
Ay
Yay
00° 22' 42"
Merkür
Koç
15° 59' 39"
Venüs
Koç
25° 49' 53"
Mars
Balık
26° 29' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 55"
Satürn
Balık
16° 11' 47"
Uranüs
Boğa
22° 06' 32"
Neptün
Balık
28° 46' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 12"
Lilith
Başak
22° 52' 21"
True Node
Koç
15° 33' 21"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>