Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmiş Açılıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2021, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Günün çoğunda çok mutlu olacaksınız. Ancak, akşama doğru işler biraz yoğunlaşabilir. İnsanlar o zamana kadar dedikodunuzu alacak, bu yüzden dinlenin. Geri dönün ve biraz zaman ayırın. Ayrıca, eşiniz hakkındaki hislerinizi şu anda doğrulayarak, aşk hayatınızda verdiğiniz sözlere karşı daha ciddi bir yaklaşımda bulunmak isteyebilirsiniz.

Bugün havada hafif bir gerginlik olması muhtemeldir. Herhangi büyük irade çatışması içermeyecek, ancak isterister çalışma olsun, merkezi faaliyetleriniz çerçevesinde bir fikir ayrılığıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Kendinizi büyük bir kumar oynamaya hazır hissediyorsunuz, ancak çevrenizdeki insanlar tereddütlü. Bugün genelde yaygın olan tavırlara ve yaşam tarzlarına uymanız neredeyse imkansız.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Duygularının her zamankinden daha ketum olduğunu fark edebilirsin. Günün enerjisis seni, eğlenceyi biraz erteleyip çalışmaya geri dönmeye çağırıyor. Bir projeyi tutkuyla ele al. Büyük bir başarı elde etmeni sağlayacak derecede arzuya sahipsin. Romantik meselelerin dikkatini dağıtmasına izin verme.Bugün, bir konuda mücadele veren bir tandığına yardımcı olabilirsin. Belki bir arkadaşının rehberliğe ihtiyacı vardır. Evde yaşadıkları sıkıntılar, bu kişinin birkaç gün senin evinde konaklamasını gerektirebilir. Belki de mücadele veren kişi çocuklarından biridir. Sorunlarını tespit edebilir ve onlara bu mücadelede başarıya ulaşmaları için destek olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

26 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde ilişkilerinizde daha gizemli veya çekimser olabilir, dış koşullara ve insanlardan sergilediği tavırlara göre hareket edebilirsiniz. Gizli işler, gizli eylemler içine girebilirsiniz.

26 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın ve kapandığını düşündüğün konular tekrar açılabilir. Ama bir yolunu bulacak ve fazla etkilenmeden olayların etkisinden kurtulacaksın. Akşam saatlerini, evde tamamlanması gereken işlerine ayırabilirsin. Çalışan bir Yengeç burcuysan, kendini bir anda istemediğin bir mevkide konumlanmış vaziyette bulabilirsin. Sesini çıkarmak ile sindirmek arasında derin düşüncelere dalabilirsin.

26 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras konuları ile ilgili gündemler canınız oldukça sıkıyor olabilir. Aile bağları zedelenmesin diye gösterdiğiniz çaba sizi ekstra yoruyor olabilir. Mirastan pay hakkı almak isteyen insanlarla eşit haklara sahip olduğunuzu unutmamalısınız. Bu tür olaylarda tek başınıza karar almaktan kaçınmalısınız. Pire için yorgan yakarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz. Kontrollü olun.

26 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün küçük sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişikliklere gitmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yeni başlangıçlar için yeni niyetler ortaya koyabileceğiniz zamanlar var. Genel olarak hareketli bir gün geçirebilirsiniz, akışta kalmaya özen gösterin. Sağlığınızla da yakından ilgilenebilirsiniz.

26 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süreli ilişki içerisinde olan Terazi’ler partnerleri ile birtakım sosyal planlar yapabilir hatta arkadaş grubu, sosyal çevrelerini de dahil edebilirler.

26 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün üzerinizde parlayan bir spot ışığı varmış gibi hissedebilirsiniz. Arkadaş çevreniz, yetenekleriniz ve yaptığınız katkılar için sizi alkışlayacak. Alkışların keyfini çıkarın, zira fazlasıyla hak ettiniz! Evdeyse, komşularınız sizi okul yönetim kuruluna ya da belediye meclisine aday göstermeye çalıştığı için muhabbetin odak noktası olabilirsiniz. İyi bir aday olacaksınız, dolayısıyla bunu düşünmek isteyebilirsiniz.

26 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile sorunlarını çözmek şu anda sizin için zorlayıcı olabilir. Ne kadar zorladığınıza kendiniz bile şaşırabilirsiniz, ancak duruma dahil herkes, geçmişte olduğundan daha fazla bilgi paylaşmaya istekli olacaklardır. Motivasyonunuzun başkalarını yaptıkları için suçlamak olmadığını, bunun yerine bir şeyleri yoluna koymak ve çözmek olduğunu açıkça belirtirseniz, ihtiyacınız olan her şeyi elde edebilirsiniz.

26 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak.

26 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerini aksatmamak için uğraşman gerekebilir. Ev işlerini daha fazla ertelemek yerine artık ilgilenmek isteyeceksin. Üzerinden büyük bir yük kalkması için bu adımı atman gerekecek. Diğer işlerinle uğraşmak için zamanın ayarlamalısın.

26 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel hedefleriniz doğrultusunda hareket ederken ufak tefek zorluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Aktif adımlar atmak için uygun zamandasınız. Olumsuz gibi görünen tüm dengeleri lehinize çevirme şansınız var. Sınırları yavaş yavaş genişletmeyi başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

26 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle birbirinize ifade etmek istediklerinizi farklı algılayabilir ya da yanlış yorumlayabilirsiniz. Bu nedenle imalı konuşmak yerine açık ve anlaşılır bir tarz içinde bulunmaya özen gösterin. İşinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı riske edecek yiyecek veya içecekler kullanmamaya özen gösterin.

26 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 03' 41" R
Ay
Başak
12° 28' 27"
Merkür
Koç
17° 24' 40"
Venüs
Koç
17° 52' 38"
Mars
Balık
21° 29' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 48"
Satürn
Balık
15° 34' 47"
Uranüs
Boğa
21° 45' 00"
Neptün
Balık
28° 34' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 47"
Lilith
Başak
22° 09' 25"
True Node
Koç
15° 36' 58"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>