Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planlarını Değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlama şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içerisinde son bulma ihtimali var. Hata yapmamaya çalışın.

Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Beklenmedik problemlerin üzerine gitmekte zorluk yaşanmayacak. Her şey daha iyiye gidebilir.

Parasal durumunuzu zorlamaktan kaçının. Hata yapmadığınız sürece daha rahat hissedebilirsiniz. Kontrollü olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı hataların tekrarlanmasından endişelenebilirsiniz. Bu endişeler yerine hatalara neden olan konuları, davranışları düşünüp ona göre hareket etmeniz daha doğru olacaktır. Olana, olmadan önce müdahale etmelisiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili yengeçler, özel hayatınızda işleri yoluna koyabileceğiniz bir gün. Ailenizle zaman geçirmek, sevdiklerinize zaman ayırmak için harika bir gün. Bugün ailenizden maddi destek görebilir, sağlık sorunlarınıza çözüm olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun ve hareketli geçecek bir güne hazır mısın? Gün içerisinde adeta oradan oraya koşuşturacaksın. Çalışan bir Yengeç burcuysan, son dakika gelişen iptallerden dolayı, planlarında değişiklik yapabilirsin. Tüm sorumlulukları tek başına halletmek konusundaki ısrarından vazgeçmelisin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir gün olabilir. Ne yapacağınızı bilmek, bir planınız olmasa bile size yol gösterebilir ama yine de bir düzenleme halinde olmanızda fayda var. Herkesin gözünün sizde olduğu bir gündesiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyler için zaman yaratabilirsiniz. Ailenizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Öğleden sonra fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda destek alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden beklenmedik bir ilişki gündeme gelebilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda daha somut ve sizi değişime uğratacak adımlar atmanın zamanı geldi. Cesaretli ve bilinçlisiniz. Bu yüzden tecrübeleriniz ile adımlarınızı sağlamlaştırabilirsiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olan biteni çok ciddiye alan ve büyüten insanlar olabilir. Bu durumu değiştirmek senin elinde olacak. Bazı şeylerin dünyanın sonu olmadığını, hayattan keyif alınabileceğini senin pozitif tavırların daha kolay anlatabilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün daha rahat aktivitelere yöneliyorsunuz. Şimdi konforlu ortamlarda daha fazla zaman geçirmenin zamanı; ne kadar rahat ve tanıdık olursa o kadar iyi! Duygusal düzeyde o kadar maceracı değilsiniz ama çok cesursunuz, özellikle de konu sevdiğiniz insanları korumak olduğunda. Biraz nefes almayı, köklerinizle yeniden bağlantı kurmayı ve bu süreçte kendinize olan inancınızı geliştirmeyi hedefleyin. Değişiklikleri planlama konusunda esnek olmaya kararlıysanız, kişisel yaşamınızda daha fazla uyum yaratmaya odaklanmak başarılı olabilir. Bugün bazı noktalarda zihninizi odaklamak zor olabilir ancak başkalarının taleplerinden kaynaklanan gerginliklerin sizi etkilemesine izin vermemeye çalışın.

27 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha net adımlar atmak isteyeceksiniz ancak bu konuda kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz de var. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

27 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, tatil, çocuk konularında şans sizinle olacak. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gün içinde aşk hayatınızda karşılaşacağınız sürpriz olaylar bazı endişe ve korkularınızın tekrar gün yüzüne çıkmasını sağlayabilir. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız arasında yumuşaklığınızı istismar edenler var. Ezilmek istemiyorsanız, gereken yerde karşı çıkmasını bilin. İstemeden de olsa içinde bulunacağınız bir para tartışması sizi olumsuz anlamda etkileyecek. Dikkatli olun! Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtuldunuz, şimdi sıra kilolarda .

27 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 31' 51" R
Ay
Boğa
25° 25' 39" R
Merkür
Koç
22° 22' 34"
Venüs
Boğa
11° 17' 55"
Mars
Koç
06° 09' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 16' 23"
Uranüs
Boğa
22° 49' 44"
Neptün
Balık
29° 08' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 14"
Lilith
Başak
24° 15' 54"
True Node
Koç
15° 19' 06"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>