Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kararlısın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha yoğun bir süreçten geçiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var.

Beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmaya çalışın. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarma şansına sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi alanlarınızı profesyonel bir düzeye çıkarabilir ya da bu alandaki bir işte yer alabilirsiniz. Yeni planlar yapabileceğiniz ve kendinize bir alan oluşturabileceğiniz seçenekler doğabilir. Stratejilerinizi kullanma zamanının geldiğini fark edebilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette, tabii ki! Bugün için Yengeç burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün duygusal konularda daha hassas olabilirsiniz. İletişimde dikkatli olmanız gerekebilir ve ani tepkilerden kaçınmanızda fayda var. Özellikle aile ilişkilerinde daha anlayışlı ve empatik davranmak önemli olacaktır. Kendinize zaman ayırarak stresi azaltacak aktiviteler yapabilirsiniz. Sizden yardım isteyen biri olursa destek olmaktan kaçınmayın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

28 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün şikâyetçi olduğun her ne varsa hepsinden kurtulmaya kararlısın. Çalışan bir Yengeç burcuysan,ortamındaki gruplaşma seni rahatsız edebilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Yengeç burcuysan, bireysel hareket etmek isteyebilir ve mevcut ortağınla yolları ayırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, tanışacağın kişiyle ilerleyen zamanlarda yeni bir ilişkiye başlayabilirsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtiyaçlarınızı karşılamak için bazı harcamalar yapabilirsiniz. Farklı konuları düşünmek, sizi başka konularda görmediğiniz detaylar konusunda destekleyebilir. Odaklanma sorunu ve yanılgı hissi için bunu hissettiren durumlardan uzaklaşmak iyi bir çözüm olabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif alacağınız organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda somut bir şeyler ortaya koymak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde acele karar almaktan çekinmelisiniz. Bazı konularda hassasiyetler ortaya çıkabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istediklerinize daha gerçekçi bir gözle bakabilirsiniz. Daha önce gitmediğiniz bir yeri keşfetmek ya da daha önce yapmadığınız bir şey yapmak size çok iyi gelecek.

28 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tek başına çokça vakit geçirebilirsin ve bu durum canını sıkabilir. Daha fazla şey yapmak, daha fazla insanla konuşmak gibi konular gündeminde olacak. Teklifin başka insanlardan gelmesini beklememelisin bugün.

28 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, günün ilk yarısında bazı huzursuz duygular yaşanabilir. Ne kadar tutkulu hissetseniz de bu enerjiyi serbest bırakacak uygun kanallar olmazsa kendinizi yoruyor olabilirsiniz. En iyi sonuçlar için harekete geçmeden önce gerçek arzularınızla daha iyi temasa geçmeyi hedefleyin. Acelecilik yanlış adımlara yol açabilir. Yine de hayal kırıklıklarınızla yüzleşene kadar rahatlamakta zorlanabilirsiniz ve bugün biraz kaotik olsa bile, bu fırsatın önünü açmaya yardımcı olabilir. Gün ilerledikçe olaylar oldukça güzel ilerliyor.

28 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini önemseyin Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. yaşantınıza renk katacak işler geliyor.

28 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

28 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ancak bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu özel günde, sevgilinize, düşüncelerinizi daha iyi anlatın, bu imkana sahip olacaksınız. İlişkinizde saygı ve itibar sağlamak sizin için şimdi daha önemli olacak. Bugün hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünmeye başladınız. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün. Temkinli olun.

28 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 31' 30" R
Ay
İkizler
10° 01' 04" R
Merkür
Koç
23° 20' 06"
Venüs
Boğa
12° 33' 51"
Mars
Koç
06° 56' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 09' 35"
Satürn
Balık
17° 21' 12"
Uranüs
Boğa
22° 53' 18"
Neptün
Balık
29° 10' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
21° 10' 33"
Lilith
Başak
24° 22' 44"
True Node
Koç
15° 14' 13"
Son Güncelleme : 09/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>