Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hedeflerin Ön Planda! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda değer verdiğiniz kişiye gereğinden fazla yüklenmemeye çalışmalısınız. Karşılaşacak olduğunuz olumsuzluklar ister istemez tatsızlık yaşanmasına neden olabilir ancak sizin sergilemeniz gereken davranış olgunluk olabilir. Kendinizi duygusal açıdan yoğun hissedebileceğiniz bir gün.

Kendinizi biraz olsun imkansızlık içerisinde hissedebilirsiniz. İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle koordine hareket ettiğiniz sürece sorunları ve sıkıntıları biraz daha aşağıya çekebilirsiniz. Birbirinize destek olmanızın ne kadar önemli olabileceğini bir kez daha anlayacaksınız.

Maddiyata dayalı konularda içten içe rahatlık yaşamanızı sağlayacak yeni gelişmeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Rahat hareket edebileceğiniz bugün içerisinde var olan sorunları ve sıkıntıları en aza indirme şansınız var. Ödemeler ve borçlar konusunda da titiz davranmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizin ya da sevdiklerinizin sizinle ilgili düşüncelerine göre hareket etmek isteyebilirsiniz. Yapıcı ve gelişiminize katkısı olan eleştirileri almanız gerekirken bunun tersine odaklanabilirsiniz. Bu noktada, kendinizi ve hislerinizi ne kadar iyi tanımladığınız önemli olacaktır.

29 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizde dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. İş hayatınızda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir, ancak karar verirken acele etmemenizde fayda var. Sevdiklerinizle vakit geçirerek stresinizi azaltabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

29 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin, planların bugün senin için biraz daha ön planda olacak. Para değil huzur diyen bir yapın olsa da maddi bazı zorlukların üstesinden gelmenin yollarını arayabilirsin. Çalışma ortamındaki bazı kişilerin hem suya sabuna dokunmayıp hem de sürekli söz söylemeye çalışmalarına sinirlenebilirsin.

29 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi yazarken ya da paylaşırken başka insanların gölgesinde kaldığınızı düşünebilirsiniz. Etik kurallara göre hareket etmek istedikçe bunu zorlaştıran kişiler ya da durumlar karşısında yeni bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Mesafeli ve eleştirel bir gün olabilir; kırmak ya da kırılmak konusunda dikkatli olmalısınız.

29 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinizi parlatmak istediğiniz işlerde kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. İşleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayal ettiğiniz konularda düşünceleriniz sizi engelleyebilir. Gerçekçi davranmanızda fayda var.

29 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal bakış açınızı kısa süreliğine bir kenara bırakıp realistik olmayı tercih edebilirsiniz. İş konusunda etik olmanız işinizin sürdürülebilir olması için çok önemli.

29 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinde ufak tefek aksaklıklar olabilir. Elektrikli cihazlarında bozulmalar yaşanabilir veya her zaman normal bir şekilde çalışan şeyler bir anda hiç çalışmayabilir. Bu durumla ilgilenmek biraz zamanını alabilir bugün.

29 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün etrafınızdaki insanlar sorunları aşmaya istekli görünüyor. Fikirlerle denemeler yapmak size fırsatlar getirebilir. İnsanlara biraz kaynaşmak adına bir şans vermek iyi bir fikirdir. Öğrenmek, paylaşmak ve daha fazlasının peşine düşmek için iyi bir formda olabilirsiniz. Yeni veya geliştirilmiş bir bağlantı mümkündür. Size zihinsel olarak ilham veren insanlarla veya sizi benzer şekilde motive eden konular ve bilgilerle bağlantı kurmanız muhtemeldir. Buna karşılık, başkaları da sizin benzersizliğiniz ve fikirlerinizden etkilenir. Entelektüel tartışmalar sadece keyifli olmakla kalmaz, aynı zamanda oldukça verimli ve hatta zihin genişletici bir deneyim bile olabilir.

29 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün . Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman, geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarınızı arttırmalısınız.

29 Mart 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

29 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki uçurum büyüyor. Bu da sizi karamsarlığa düşürdü. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Size rakip, hatta düşman sandığınız birisinin bir sıkıntınızda yardımı, sizi şaşırtacak ve utandıracak. Her ikinizi de başarıya götürecek, yeni bir arkadaşlık doğuyor. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışın. Önceki yıllarda geçirdiğiniz bir rahatsızlığınız tekrarlayabilir

29 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 11" R
Ay
Boğa
29° 42' 02" R
Merkür
Koç
22° 38' 56"
Venüs
Boğa
11° 39' 59"
Mars
Koç
06° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 17"
Satürn
Balık
17° 17' 48"
Uranüs
Boğa
22° 50' 46"
Neptün
Balık
29° 09' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 12"
Lilith
Başak
24° 17' 53"
True Node
Koç
15° 17' 48"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>