Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Programın Yoğunlaşacak Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün sosyal ortamlarda yeni insanlarla tanışman daha kolay olacak. Sevdiklerinle iletişimin daha kolay olacağı bugünde yeni insanlarla da tanışabilecek ve bol bol flört edebileceksin.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Mutlak egemenlik saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Bugün maddi konularda karşına yeni bir fırsat çıkabilir. Bu fırsatı değerlendirmek için ayaklarının yere sağlam bastığından emin olmalısın. Kısa bir sürede büyük paralar kazanmayı beklemek hayalden başka bir şey değil çünkü.

Evini temizlemek ve daha hijyenik bir ortamda bulunmak vücudunun ihtiyacı olan şey olabilir. Hem kafanı dağıtmak hem de içinde bulunduğun ortamı temizleyerek mikroplardan arınmak bugün halletmen gereken bir şey olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün algıların açık olacak. Çevrende olan biteni daha kolay kavrayabileceksin. Gözlem yeteneğin ile senden gizlenenleri anlaman daha rahat olacak. Ayrıca kendin için daha sağlam kararlar alabileceksin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinizi olaylara ve durumlara karşı yabancılaşmış hissedebilirsiniz. İç sesinize kulak vermek için harika bir zaman! Eğer bir yerden uzaklaşmanız gerekiyorsa bunu hiç çekinmeden yapmayı başarabileceksiniz. Kendinizi güvende hissedecek yeni yerler keşfetmek hayatınızın ilerleyen dönemlerinde daha pozitif olmanızı sağlayacak.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tek başına değilsin ancak vereceğin önemli kararlarda etkin olabilirsin. Tahmin etmediğin bazı işlerin iptali söz konusu olabilir. Bu durum elini ayağını birbirine sokabilir. Eğer eşin ya da sevgilinle ortak bir yatırımın varsa, üzerine bir şeyler katmak isteyebilirsin. Rezervasyonlarını bugün bir kez daha kontrol etmende fayda olabilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata dair birtakım planlar yaparken kendi gerçekliğinizden kaçmamalısınız. Bu planları uygulamak ve onlara karşı gelen durumları çözmek için mantığınızla da anlaşabilmelisiniz. Açık fikirli olmak ve kendinizi kendi hayatınızın önceliklerine yönlendirmek bugün yapacağınız en önemliolabilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Üstlerinizle olan iletişime özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konuları maddi kaynaklara çevirmek isteyebilirsiniz. Karar almakta acele etmeyin. Gün içinde değişen koşullar size sıkıntı verebilir. Güçlü kişilerden alacağınız destekler sorumluluğunuzun artmasına neden olabilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylar hakkında kuruntu yapmaya meyilli olabilirsiniz. Olaylar beklediğiniz kadar kötü gitmeyebilir ancak siz kendinizi ihtimallerle çoktan strese boğabilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer bir tatil düşünüyorsan bugün bu konuları daha fazla planlayabilirsin. Daha keyifli bir biçimde bu tür konuları planlaman gerekecek. Mecburiyet veya kaygılarla değil, keyifle bu olaylara odaklanmalısın.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güveniniz, kariyerinizde yeni bir adım atmanıza yol açabilir. Sizse ilgi uyandıran ve sizin için güçlü bir temel olabilecek bir para kazanma fırsatı kendini gösterebilir. İlk başta karşınıza çıkan bu şanstan dolayı çok heyecanlı olabilirsiniz ancak büyük yatırımlar yapmadan önce bu fırsatın güvenilirliğini sorguladığınızdan emin olun. Bu fikrin doğasında var olan risklerin farkında olun ancak getirebileceği faydaları da unutmayın! Sevmediğiniz bir yerde istikrardan memnun değilseniz, sizi mutlu eden şeyin peşinden gidin. Bu kararı kendiniz için yine kendiniz alıyorsunuz, dolayısıyla işlerin ters gitme ihtimalinde başka bir sorumlu aramayın.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü var. Tekliflere hazır olun.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizinle taban tabana zır fikirleri olan bir kişiyle, bir tartışma konusu gündeme getirebilirsiniz. Bu durum ilk başta sizde gerginlik yaratsa da geri adım atmamaya ve öfkenize teslim olmamaya özen göstermelisiniz. Belki de başlattığınız bu diyalog, önemli bir aşamanın ilk adımı olur.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kâr getiren işleri iyi takip ediyor ve duygularınızı işinize karıştırmıyorsunuz. Bugün, yenibağlantıları için uygun değil. Olayları iyi irdelemeli fakat hemen karar vermemelisiniz. Aşk konusunda, hep tercih edilen kişi olmak istiyorsunuz. Bu uğurda yapamayacağınız şey yok.

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 51"
Ay
Akrep
23° 10' 19"
Merkür
Koç
26° 24' 35"
Venüs
Balık
21° 29' 06"
Mars
Balık
04° 53' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 25"
Satürn
Balık
13° 17' 25"
Uranüs
Boğa
20° 39' 26"
Neptün
Balık
27° 48' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 16"
Lilith
Başak
19° 47' 08"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>