Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Merhametlisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 40%

Şehvetli tarafınız bugün kendini gösterebilir ve etrafınızdaki insanları çekici bulabilirsiniz. Erotik romanlar ve filmler birdenbire ilginizi çekebilir. Romantik karşılaşmalar yoğun ve tutkulu olacak bu yüzden onlar için yeterince vakit ayırdığınızdan emin olun! İyi eğlenceler!

Gölgede kalmış gibi hissediyor olabileceğinizin veya çabalarınızın tamamen tanınmaması gerçeğinin farkına varın. Tüm bu çalışmaları başkaları için yaptığınızı hissedebilirsiniz ve çünkü henüz karşılığında hiçbir şey elde edemediniz. Önemli olan, yapmak istediğiniz şeyleri yaptığınızdan emin olmaktır. Onları kendiniz için yapın. Karşılığında sizin için bir şeyler yapılmasını beklediğiniz için, başkaları için bir şey yapmayın

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Enerjini yapıcı şeylere kanalize et ve insanlarla önemli bağlantılar sağlamaya çalış. Yapıcı eleştiriler ve manipülasyon arasında ince bir çizgi vardır. Sonuncusundan kaçınmalısın. Senin için engel oluşturan bir şeyler olduğunu fark edebilirsin. Aslında bu kısıtlama senin hayrına; yoksa her eylemin abartılı olması sebebiyle çeşitli sıkıntılara davetiye çıkarabilirdi. Enerjine güven ve içgüdülerini takip et.Bugün sizin için duygusal bir gün olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır size dargın olan biri yüzleşmek için bugünü seçerse şaşırmayın. Bu kişinin söyleyeceklerini dikkatle dinlemeye çalışın ve konuyu sadece onun sorunu olarak görüp geçiştirmeyin. Bazen büyümek için almamız gereken dersler pek de eğlenceli olmayabilir. Bunu bir düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başka insanlardan bazı olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. Muhtemelen kalabalık bir insan grubuyla sosyalleşiyor olacaksınız. Arkadaşlığınızdan çok keyif aldıkları için insanların gözleri sizi arıyor olabilir. Onları zekice esprileriniz ve sıcacık hikayelerinizle eğlendireceksiniz. Burcunuz gerçekten bir seyirci kitlesine sahip olmaktan çok hoşlanıyor, bu nedenle de sahneye çıkmaktan çekinmeyin. Onlara coşkulu kişiliğinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı göstererek biraz neşe saçın.

4 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hassasiyetler artıyor. Enerji düşüklüğü, halsizlik olabilir. Migren ve baş ağrıları tetiklenebilir. İyi hissetmeye çalışmak, size iyi gelen insanlarla olmak günü daha başarılı geçirmenizi sağlayacaktır. Görüntünüzle ilgili kusur aramaktan, kendi yeterliliğinizi sorgulamaktan kaçının.

4 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrene karşı gösterdiğin hassas tavrın ve merhametin artıyor. Herkesin derdine yetmeye çalışırken girdiğin koşturmaca ve dinleme özenin seni yıpratacak. Bu yüzden ruhsal ve bedensel olarak kendini yorgun hissedebilirsin. Kardeşlerinle yapacak olduğun ufak çaplı hafta sonu organizasyonu için bugünden alışverişe çıkabilirsin.

4 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklaşa yürüttüğünüz işlerden ayrılma kararı almış olabilirsiniz. Şartlarınızı tekrar gözden geçirip sağlıklı karar vermelisiniz. Çalışma ortamında sinirli ve agresif olabilirsiniz. Kırıcı olmamak için yalnız çalışmayı tercih etmelisiniz. İlişkinizde gerçekleri göremiyor olabilirsiniz. Çok fazla ayrıntılara kapılmadan hislerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Eğer bir hatanız varsa bu durum mutlaka karşınıza gelecektir.

4 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için tamamlanma içinde olabilirsiniz. Üzerinde yoğunlaştığınız işleri bırakmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamızda yaşanacak kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

4 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay ateşli Koç'ta ilerlerken görevler, sorumluluklar,hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken her yaptığınızla gözde ve göz önünde olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz, dizginlemeniz zor olsa da göstermekten çekinmeyebilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

E-postalarınızın yalnızca bir iki tanesine yanıt alıyorsunuz ve aramalarınız sürekli olarak telesekretere yönlendiriliyor. Bunlardan şu anlamı çıkarmalısınız: İnsanları sık boğaz etmenin bir anlamı yok!

4 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim kariyer hayatınızda yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor.Romantik ilişkilerinizde huzursuzluklar gündeme gelebilir, gerginlikleri büyütmemeye özen gösterin. Ay'ın Koç burcundaki seyahative kariyer hayatınıza vurgu yapıyor. Toplumsal konumunuzu gözden geçirebilir,hayatınızı değerlendirebilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal davranışlarda bulunabilir, olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Fakat, sorunların fazla olmadığı bir dönemde bulunduğunuz için gerilim duymayacaksınız. Sakin ve keyifli bir gün geçireceksiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün arkadaşlarınız için iyi bir ağabey ya da akıl hocası olabilir, kendinizi danışman rolünde bulabilirsiniz. Değer verdiğiniz biri kumar oynamak, içki içmek, eğlencenin dozunu kaçırmak gibi bir konuda fazla ileri gidebilir. Onları bir kenara çekip biraz akıl vermelisiniz, zira bu durum bir süredir devam ediyor olabilir. Belki de arkadaşınız bu eğilimlerini şimdiye kadar gizlemiştir.

4 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizi dengelemek için biraz anlayışlı olun. Çok farklı beklentiler içinde olan birisiniz ama bu beklentiler hiç ummadık sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle beklentilerinizi biraz aşağı çekmeye çalışın. Sevgilinizin sizi yanlış anladığını düşünüyorsunuz. Fakat sorun biraz da sizden kaynaklanıyor. Biraz daha olumlu davranın. Sempatik ve etkileyici bir tutum sergileyin. Fiziksel ve zihinsel yönden sağlığınızı daha fazla düşünün. Öfkenizi boşaltmak için jimnastik veya koşu yapabilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 13' 18" R
Ay
Boğa
20° 49' 44" R
Merkür
Koç
22° 05' 22"
Venüs
Boğa
10° 54' 19"
Mars
Koç
05° 54' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 33"
Satürn
Balık
17° 14' 53"
Uranüs
Boğa
22° 48' 37"
Neptün
Balık
29° 08' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 12"
Lilith
Başak
24° 13' 46"
True Node
Koç
15° 20' 22"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>