Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hesaplaşma Vakti Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 10%

İnsanlar bugün size ne olduğuna anlam veremeyecek. Hislerinizi dışa vuruyorsunuz ve en ufak bir fırsatta ağlıyorsunuz. Bu siz değilsiniz. Duygusuz bir insan da değilsiniz, hem de hiç. Ancak, hislerinizi göstermenin sizin için kolay olmadığının fazlasıyla farkındasınız. Bugün bir şeyleri boş verin!

Bugünün sizin için pürüzsüz ve kolay bir gün olmasını beklememelisiniz. Mesleğinizde, ister işiniz üstünde çalışmalarınızda, ister dersleriniz üzerine çalışmalarınızda olsun, etrafınızdaki insanlarla gerginlik yaşamayı bekleyebilir ve kendinizi biraz boğulmuş hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, temel olarak, rahatsızlığınızın kaynağını şu anda aklınızda bulunan maddi yükümlülükler olarak tanımlayabilirsiniz: bunlar finansal araçların eksikliği, belki de üretim kısıtlamaları olabilir.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Kişisel bir ilişkide, bir miktar pazarlık söz konusu olabilir. Günün enerjisi sabırsızlık ve huzursuzluk hislerini uyandırabilir. Romantik partnerinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Bu küçük duygusal kıvılcımın büyük çapta bir patlamaya dönüşmesine izin verme. Olaya daha objektif bakmaya çalış. Sevgi dolu ve destekleyici bir şekilde iletişim kurarsanız, ortak noktayı bulacaksınız. Bu da huzurlu bir zamanı beraberinde getirecek!İlişkinizin ne kadar kolay bir şekilde kontrolünüzden çıktığını görmek bazen size çok acayip gelebilir. Bugün çevrenizdeki gerginlikle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu kimse anlamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sadece biraz sakin olmanız gerek! Ailenizde göz ardı ettiğiniz problemleri çözmeye ne dersiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için duygusal bir gün olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır size dargın olan biri yüzleşmek için bugünü seçerse şaşırmayın. Bu kişinin söyleyeceklerini dikkatle dinlemeye çalışın ve konuyu sadece onun sorunu olarak görüp geçiştirmeyin. Bazen büyümek için almamız gereken dersler pek de eğlenceli olmayabilir. Bunu bir düşünün.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içindeki planlarınızda değişiklikler olabilir. Ani planlar, plan dışı programlar içerisinde olabilirsiniz. Daha detaycı düşünürken, detaylara takılmak duygusal hassasiyeti arttırabilir, alınganlıklara yol açabilir. Bir kararsızlığınızı gün içinde bitirebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Halının altına süpürdüğün dertler bir anda gün yüzüne çıkabilir. Merkür'ün hava burcundaki seyri seni daha net kararlar almaya itecek. Geçmişle ilgili yaralarını sarıyorsun. Uzun süredir ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizle aranızın düzelmesi için aileniz baskı yapıyor olabilir. Sözcükleri kelimelere dökmek istemeyebilirsiniz fakat, tekrar bir şans vermek size de iyi gelecektir. Konuşulması gerekenleri konuşmak ve hassasiyetlerinizi dile getirmek sizi daha anlaşılır kılacaktır. Soğuk davranışlarınız nedeniyle partneriniz tarafından eleştirilebilirsiniz. Tek taraflı düşünmemelisiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün oldukça meşgul olabilirsiniz. Aynı zamanda eve yönelik işler de pek çok fikir değişikliğine neden olabilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz bu haberi sosyal çevrenizde paylaşmak sizi gururlandıracak. Ancak bu arada sağlığınızı bir hayli ihmal ediyorsunuz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ev ve aile konularında iletişime açık bir tutum içinde olabilirsiniz. Ailenizle daha sık görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Ailenize ve ailenizle yolculuklar söz konusu olabilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar gerçekleri duymak istiyor ve siz de bunu biliyorsunuz. Bu nedenle oyun oynamadan açık bir şekilde neyin ne olduğunu anlatın.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.Bugün odağınızdahayatınız, kariyer hedefleriniz ve toplumsal sorumluluklarınız olacaktır. Merkür'ün Terazi burcuna girişi ile ev ve aile hayatınız önem kazanıyor. Önümüzdeki günleri ev arayışına girmek, gayrimenkul alım satım işleriyle ilgilenmek ve taşınmak için değerlendirebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanışacağınız bir insandan adeta büyüleneceksiniz. Yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı patronunuzu, kendinize hayran bırakıyorsunuz. Etrafınızda, moralinizi ve enerjinizi anında yükseltebilecek olan insanlar var.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygularınızı denetlemeniz biraz zor olabilir. Kolay heyecanlanıp hemen tepki gösterebilirsiniz. Özellikle sevdiğinize karşı sert ve kırıcı davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Bu gün evinizle ilgileneceksiniz. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük bir başarı sizi bekliyor. İşle ilgili kararlar alırken duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Güçlü birinden destek var. Para konusuna diyecek yok. Son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

5 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 23" R
Ay
Balık
06° 02' 16"
Merkür
Koç
18° 17' 45"
Venüs
Boğa
04° 35' 37"
Mars
Koç
01° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 21"
Satürn
Balık
16° 49' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 52"
Neptün
Balık
28° 59' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 20"
Lilith
Başak
23° 39' 41"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>