Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Aklına ilk geleni yapmalısın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2019, Salı

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 40%

Kalbiniz için biraz stresli olan enerji çatışması bugüne hakim olacak ancak bu, üstesinden gelemeyeceğiniz bir durum değil. Aslında, bugün biri bu durumdan yararlanacaksa, o kişi siz olmalısınız. Mücadeleci doğanıza kapılın ve istediğiniz şey için cesur davranın. Ancak, aynı zamanda çevrenizdekiler arasında bir uyum olduğundan ve herkesin ihtiyaçlarının karşılandığından emin olun, böylece barış her yere nüfuz edecek.

Yardımsever özellikleriniz bugün ön plana çıkabilir. Birisinin biraz yardıma ihtiyacı olduğunu ve işe koyulmaya karar verdiğini görebilirsiniz. Bir arkadaş ya da meslektaş bir proje ile mücadele ediyor olabilir. İşleri bitirmelerine yardımcı olmak için onlara ekstra birkaç saat teklif edebilirsiniz. Ya da çocuğa yeni bir beceri öğretmeyi teklif edebilirsiniz. Melek kanatlarınızı giyin ve harekete geçin.

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Disiplin tavırların verim getireceği bir gün. Dikkatini ver ve her ne yapıyorsan yoluna devam et. Doğru taktikler uygularsan bugün birden fazla şey başarabilirsin. Detayların vaktini çok da almasına izin verme. İnsanlar seni kaygılanmaya sevk etse de enerjilerinin ilerlemene ket vurmasına izin verme.Ruhsal konuları tartışmak isteyebilirsiniz. Dua ettikten sonra cemaat lideriyle duanızla ilgili konuşabilirsiniz. Yahur bir arkadaşınızla veya bir aile üyesiyle metafizik konular üzerine sohbet edebilirsiniz. Sezgileriniz doğuştan kuvvetli ve yaşamın alt metinlerine kulağınız aşina. Çevrenizdekilerle paylaşabileceğiniz pek çok ilginç gözleminiz olabilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnternetle ya da bilgisayarla iç içeysen, bugün ekran başında çokça vakit geçirebilirsin. Belki bir şeyler yazıyor, internet sitesi tasarlıyor, animasyon ile uğraşıyorsundur ama her ne yapıyorsan, bugün yaptığın şeyleri her zamankinden çok daha iyi bulacaksın. Zeka, içgüdülerle bir olup ilham ve bilgi yaratıyor. Şimdi bunun tadını çıkar. Yeni ve sürdürülebilir bazı yetenekler geliştirebilirsin bile!

8 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Kova burcunda hareketini sürdürüyor. Maddi konularınızda şansınızın açık olacaktır. Saat 21:26'da Ay boşluğa giriyor. Venüs, Akrep burcuna bugün geçiyor. 1 Kasım'a kadar karşı cinse karşı büyük bir çekim gücü hissedeceksiniz. Partneriniz de size karşı aynı duyguları besleyecek. Hayatınızdaki her konuyu unutup aşk hayatınıza önem verebilirsiniz. Çocuğunuz olmuyorsa bu dönem mutlaka denemelisiniz. Hayırlı gelişmeyi yaşayabilirsiniz.

8 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklına ilk geleni yapmalısın! Ay, akşam saat 19:05'e kadar boşlukta hareket ediyor. Kararsızlık yaşıyorsan, bugün aklına ilk geleni yapmalısın. Belki de biraz bencil olmanın zamanıdır. Baksana kimse senin hayatında olan bitenin farkında gibi gözükmüyor. E, daha ne kadar önceliklerini başkaları için feda edeceksin? Şimdi senin zamanın… İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, unutamadığın aşkına karşı özlem duygun bir anda ortaya çıkabilir.

8 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak tedirginlikler yaşamanız, sizi partnerinizin duygu ve düşünceleri hakkında kendi içinizde sorgulamalara itebilir ve bunun sonucu bazı kararlar alabilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde aşmak için davranışlarınızı dengede tutmakta yarar var.

8 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi krize sokabilecek olaylara yaşayabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminize gelebilir. İletişiminizin yüksek olduğu zamanla içindesiniz. Bu durumu kullanarak sıkıntılı durumları çok rahat çözebileceksiniz. Gün içinde beklentilerinizin yüksek olduğu durumlar ortaya çıkabilir. Endişelerinizi bir yana bırakmalısınız.

8 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi başkaları ile kıyaslamayın ve işinizde rekabet içerisinde olmayın. Kendinizi işinize odakladığınızda rakipsiz başarılar elde edebileceksiniz.

8 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya başlarken özellikle ilişki ve ortaklıklarda hırslı ve mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz. Ancak öngörülemeyecek durumlar olabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

8 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer bekarsanız, dışarı çıkmak size sürprizler getirebilir. Bir süredir eğlenmeyi unuttunuz, kendinize eğlenme hakkını tanıyın.

8 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Kova burcunda seyahat eden Ay, yönetici gezegeniniz de olduğundan yaşam yolculuğunuzda size yeni rota çizdiren ilişkiler başlatır.Özellikle ortaklık teklif edenlerle karşılaşabilir ya da iki farklı birim arasında birleştirici köprü görevi görebilirsiniz. Aşk hayatınızda derin duyguların hakim olduğu bir döneme adım atıyorsunuz.

8 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

8 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi kafanızı kendiniz karıştırmakta üstünüze yok. Çok istediğiniz şeyler söz konusu olduğunda her ihtimali değerlendirmeye alıyorsunuz ama genelde en kötüsünü düşünüyorsunuz. Sizin için çok önemli zamanlar başlıyor. Uzun süredir istediğiniz bereketi evinize taşıyabileceksiniz. Artık şansınıza inanmaya başlama zamanınız geldi.

8 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; Venüs'ün burç değiştirmesiyle romantik ilişkilerde yeni bir evre başlayabilir, hayalindeki kişiyle karşılaşabilir ya da yeni ortamlara girebilirsin. Paranı değerlendirirken her zamankinden farklı bir tutum içinde olabilir, gelecek kaygısından dolayı yenilenmekte olan koşullara ayak uydurabilirsin.

8 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 11' 52" R
Ay
Koç
20° 17' 09" R
Merkür
Koç
20° 21' 12"
Venüs
Boğa
08° 19' 53"
Mars
Koç
04° 18' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 03"
Satürn
Balık
17° 04' 49"
Uranüs
Boğa
22° 41' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 23"
Lilith
Başak
23° 59' 52"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>