Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Gürültüden Uzaklaşmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 70%

Yeni bir sosyal grup keşfedebilirsiniz. Örneğin, bir atolyeye katılabilir ve oradaki diğer öğrencilerle iletişim kurabilirsiniz. Telefon numaranızı vermek ve yeni arkadaşlıklar kurmaktan korkmayın. Her zamanki arkadaşlarınızdan daha farklı olan insanlarla etkileşimde olmak hoşunuza gidecek. Gerçekten mutlu olmak için sürekli bir sosyal hareketliliğe ihtiyacınız var. Yengeç ler her türden insanı sever, bu yüzden kapınızı yeni yüzlere açın.

Bugün ilginç bir insan ekibi ile çalışma şansınız olabilir. Belki bir projede bir grup insanla işbirliği yapacaksınız. İnsanlar düşüncelerinde bir ileri bir geri giderken bundan eğlenebilirsiniz. Bu yaratıcı değişim teşvik edici ve ilham verici olabilir. Bazen işinizle çok fazla yalıtılmış olmaya meyilli oluyorsunuz, bu nedenle meslektaşlarınızdan enerji almanız iyi olur.

Evinizin yapısıyla ilgili bazı problemler dikkatinizi çekebilir. Belki boru tesisatı veya elektrik kabloları maksimum düzeyde çalışmıyor olabilir. Bunu tek başına düzeltmeye çalışmanız iyi bir fikir değil ama bugün bir ustaya ulaşamayabilirsiniz. Biraz deneyin, bu konuyu şimdilik bir kenara koymak isteyebilirsiniz, ancak vazgeçmeyin.

Ne kadar enerjiyi boşa harcadığını fark etmezsen, kısa süre sonra hayat sana fark ettirecek - suratına bir tokat gibi inecek. İnsanlar en az senin kadar inatçı olacak, o yüzden tedbirli hareket etmekte fayda var. İnsanları ne kadar kontrol altına almaya veya manipüle etmeye çalışırsan, o kadar sürtünme yaşanacaktır. Arkadaşça ve eğlenceli bir tavır takın ve hiçbir şeyi şu anda çok ciddiye alma.Kendiniz olduğunuz sürece yanlış yapamazsınız. Bugün uzun bir mesafeyi neredeyse çabasız kat edebileceğiniz günlerden biri. Elinizin altında büyük bir güç bulunduğunu ve özgüveninizin paha biçilmez olduğunu göreceksiniz. Kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Düşüncelerinizde ve sözlerinizde büyük bir heyecan yaratma potansiyeli var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her çeşit ilerişime oldukça elverişli bir gün. Cevaplamanız gereken pek çok çağrı varsa, doğru kişiye kolayca ualşma şansını yakalayacaksınız ve faydalı görüşmeler yapacaksınız. Yürütmeniz gereken yazışmalar varsa, raporlarınızı ve tekliflerinizi hızlıca ve kolayca yazacaksınız. O kadar çok işi halledeceksiniz ki siz bile buna şaşıracaksınız.

9 Ağustos 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde zorunluluklar ve sorumluluklar gündeme gelebilir. İş ve özel hayatınızla ilgili geleceğe dair beklentiler artabilir. Her iki alanda da geleceği sorgulayabilirsiniz. Bazı ilişkilerde yönetici ve belirleyici taraf siz olabilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük rutinlerinin beklenmeyen sorunlar yüzünden aksaması seni üzebilir. Hafta sonunu verimli geçirmek için sabahtan uyanıp kalan işlerini halletmek istiyorsun. Öğlen yemeğini arkadaşların ile doğa içinde bir mekânda yiyebilirsin. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ruhunu dinginleştiriyor. Arkadaşının konuşma sırasında tatsız bir anını hatırlatması moralini bozabilir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkileriniz gündemde olabilir. Emek verdiğiniz bir ilişkinizle alakalı karşı taraftan beklentilerinizin arttığı bir gün olabilir. Alınganlıkların olabileceği bugün yaptığınız konuşmalara dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar ve iletişimde yaşanan aksaklıklar planlarınızı aniden değiştirebilir. Değişen koşullara ayak uydurmalı ve bu konuda kendinizi zorlamadan ilerlemelisiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Mars Koç'ta birleşirken biraz daha sakın ve sabırlı olmak gerekebilir. Duygusal açıdan kendinizi öne koyduğunuz bir gündesiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şanslı olduğunuz için kaybettiğiniz şeyleri bulabilir ya da düşünce gücü ile istediklerinizi bir şekilde kendinize çekebilirsiniz o yüzden düşündüğünüze dikkat etmelisiniz

9 Ağustos 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hırsınızın sağlıklı bir seviyede olması, işleri çok daha hızlı ilerletmenizi sağlıyor vearkadaşlarınız da bunu fark etmeye başlıyor! Aralarından sivrilmeniz biraz kıskançlık yaratabilir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Koç burcunda seyahat etmeye devam ediyor.Bugün odağınızdahayatınız ve kariyer hedefleriniz olacaktır. Ay'ın Mars ile kavuşumustresinizin artmasına sebep olabilir. Kariyer hedeflerinize yönelmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha fazla sosyalleşmek, partner bulmanız konusunda size yardımcı olabilir. Patronunuzyerindeki yaptığınız çalışmalara hayranlıkla bakıyor. Kendinizi eskisinden daha çok güçlü ve özgür ruhlu hissediyorsunuz.   

9 Ağustos 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var. Olayların arkasında farklı oluşumları anlatmak için, zaman kaybetmemelisiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 57' 22" R
Ay
İkizler
01° 42' 32" R
Merkür
Koç
22° 46' 46"
Venüs
Boğa
11° 50' 24"
Mars
Koç
06° 29' 35"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 16"
Satürn
Balık
17° 18' 27"
Uranüs
Boğa
22° 51' 16"
Neptün
Balık
29° 09' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 39"
Lilith
Başak
24° 18' 50"
True Node
Koç
15° 17' 09"
Son Güncelleme : 09/05/2024 05:13

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>