Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Doğrularından Ödün Vermiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk konusunda keyifli sürprizlere hazır olmakta yarar var. Çünkü karşına hiç beklemediğin bir anda bütün düzenini değiştirecek bir durum çıkabilir bugün. Aşkta bir şeyleri baştan gözden geçirerek hareket etmen gerekebilir.

İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz.

Gün içerisinde gezegenlerin burcundaki etkisi daha çok para konusunda ufak ama sevindirici gelişmeler demek olabilir. Eline geçecek parayı tutumlu davranarak korumak daha mantıklı o yüzden. Savurganlıktan uzak seni daha uzun vadeli kararlara itebilir.

Yanındaki insanların senin hakkında olumlu düşünmesi hayata karşı duruşunu etkileyebilir bugün. Sevdiklerinden güç alıp her şeye rağmen olumlu kalmaya çalışman büyük fark yaratabilir. Ayrıca egzersiz için de yeni şeyler denemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insanlarla daha çok zaman geçirmek için programını tekrar düzenlemen gerekebilir bugün. Onları daha fazla görmezden gelmemeli ve hayatı yakalamak için güzel fırsatlar yaratmalısın. Sevdiklerine odaklanmak sende büyük farklar yaratabilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat içinde kişisel veya profesyonel alanınızda olup bitenleri kontrol edebilmenizin hiçbir yolu yok, o yüzden sakin olun. Beğenin ya da beğenmeyin, değişen koşullara uyum sağlamak zorunda kalacaksınız çünkü onlar sizin için değişmeyecek.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığını daha çok önemsiyorsun. Dengeli beslenmeye özen gösteriyorsun. Politik davranmadığın, doğrularından ödün vermeden yaşadığın günlere doğru ilerliyorsun. Yılın son ayına giriş yaparken, kendini güçlenmiş hissedeceksin. Duygularındaki derinliğin, sevdiklerine olan bağlılığın olmazsa olmazların arasında yer aldığını da kavrayacaksın.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizin gidiş yönünü siz tayin ediyorsunuz. Anlaşma masasına oturabilir, isteklerinizi belirtebilir ve yeni imzaların hazırlığını yapabilirsiniz. Fedakarlıklarınızın vehayatına kattığınız iyi niyetli yaklaşımlarınızın karşılığını terfi, yer değişikliği gibi haberlerle alabilirsiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel konularda sorumluluk alabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkinizi toparlamanız gerekebilir. Değişmesi gereken durumlar sizi zorlayabilir. Gün içinde işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. İşlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Karşınızdaki insanlarla görüşmelerinizde yapıcı olmaya çalışmalısınız.

1 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Daha sosyal hissedeceğiniz bu günlerde eğitim odaklı konularda da başarılı olabileceksiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların senin hakkında ne dediğiyle ilgilenmemelisin. Bunları ciddiye alıp tepki göstermek gereksiz yere yorulmana sebep olacak. Kendini ifade etmek için daha etkili bir yol seçmek senin için daha iyi olacak.

1 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış dünyadan gelen haberler sizi yoruyor olabilir. Gelen genel iletişimle boğulduğunuzu hissettiğinizde, size sunulan fırsatlardan herhangi birinin peşine düşmeye değer olup olmadığını doğru bir şekilde belirlemek zor olabilir. Telefondan veya bilgisayardan bir süre uzaklaşmak, size net bir şekilde düşünmek için gerekli alanı sağlayabilir. İnsanlar hızlı bir evet veya hayır yanıtı isteseler de, dahil olan herkes için en iyi çözüm muhtemelen daha inceliklidir. Onu bulmak için ihtiyacınız olan zamanı ayırın!

1 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş, kariyer evinizde. Kendinizle ilgili arayışlarınızı gündeme getiriyor. Duygusal akıcılığınızın çok yüksek olduğu bir gün. Yaptığınız çalışmaların avantajlarını düşünürseniz, girişimciliğinizi daha da hızlandırmalısınız.

1 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnsanlar sizi sık sık utangaç ve bir başınıza olarak görürler, ama tabii ki rahat olduğunuzda gerçekten çok açık olduğunuzu biliyoruz. Bugün diğerleriyle etkileşime geçmeyi olağandışı bir şekilde kolay bulacaksınız. Aslında, bugün oldukça girişken ve söyleyecek şeylerle dolu hissediyorsunuz. Bu yeni arkadaş canlısı davranışlarınız imajınız adına harikalar yaratıyor. Biraz işleri gevşetmen gerek ama.Ne zaman çocuk sahibi olacağım?

1 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız hareketlenmeye başladı. Katılacağınız bir davette sizi derinden etkileyecek biriyle tanışabilirsiniz. Ancak yine de çok yüksekten uçmamakta fayda var. İş konusunda da kendinizi fazla zorlamamaya özen gösterin. İş arkadaşlarınızla aranızda meydana gelecek gerginlikler size başarısızlık olarak geri dönebilir. Ayrıca bu durumun başarısız olmanızı isteyenler için bir fırsat yaratacağını da unutmayın. Ödemelerden biraz sıkıldınız, destek almanız gerekebilir

1 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 17" R
Ay
Koç
03° 57' 40"
Merkür
Koç
19° 32' 01"
Venüs
Boğa
06° 57' 46"
Mars
Koç
03° 27' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 24"
Satürn
Balık
16° 59' 21"
Uranüs
Boğa
22° 37' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 43"
Lilith
Başak
23° 52' 28"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>