Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yüklerden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2022, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Kalbinin sesini duyman daha da zorlaşabilir bugün. Ancak bu denememen anlamına da gelmiyor. Biraz daha çaba göstermen gerekebilir belki ancak aşka öncelik verip bir şeyleri düşünmen yolunu daha da açabilir.

İşinizle ilgili yeni projeleriniz var. Destek arıyorsunuz. Birkaç güne kalmadan konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlu olmanıza karşın olumsuz haber alacaksınız.

İş konusunda harekete geçmelisin. Neler olup biteceğini önden kestirmek istesen de bugün bunun için çok fazla zaman harcamaman gerekecek. Risk almak ve hızlı davranmak sana beklediğinden iyi sonuçlar getirebilir.

Gün içerisinde o mu bu mu diye çok düşünebilirsin. Bu tür kararsızlıklar insana iyi gelmez. Eğer anksiyete dolayısıyla böyle düşüncelere dalıyorsan bunun için sağlam önlemler alman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanların seni itip kakmasına izin vermemelisin. Hem kendin için hem de bugüne kadar ortaya koyduğun emekler için dik durma zamanı! Sana iyi gelmeyen şeylerle arana mesafeler koymak çok daha iyi sonuçlanabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Balık doğasının bir lütuf ve bir lanet olabilecek hassas bir yanı vardır. Sevilen birinin neden bu kadar üzgün göründüğünü anlamanıza yardımcı olacağı için bugün bir lütuf olmalı. O zaman onları neşelendirmeyi kendi işiniz haline getirebilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların ile uzun zamandır eğlenmediğin kadar keyifli anlar yaşayabilirsin. Arkadaş grubunda böylesine bir dayanışma ortamının olması işlerini kolaylaştırıyor. Yoğun ve tempolu bir gün seni bekliyor. Yenilenmeye ihtiyacın olduğu bu dönemde omuzlarındaki yüklerden de arınacaksın. Evli bir Balık burcuysan, taşınma konusu hakkında ortak bir karara varacaksınız.

29 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emeklerinizin, kurduğunuz planların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz. İş hayatında oluşturduğunuz stratejilerin size olumlu dönüşlerini alabilirsiniz. Yardımsever ve hayata iyi yönden bakan tavırlarınız sizi kariyerinizi ileriye taşıyacak insanlarla buluşturabilir.   

29 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki yaşanabilecek hareketlilik sizi yorabilir. Bürokratik engellere takılabilir, bu nedenle kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde yeniden planlama yapmanız gerekebilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla iletişim halinde olmak ve sakin kalmaya çalışmak doğru kararlar almanız açısından iyi olacaktır.

29 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üstlendiğiniz parasal işlemleri dikkatlice analiz edin. Başsız bir tavuk gibi gafil avlanmanın sana bir faydası yok. İş yerinde hızınızı yavaşlatın, çünkü daha sonra çok geç olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Stres ve kaygıya yenik düşmemelisin. Kontrol edemediğin olaylar hakkında aşırı düşünmeye devam etmemekte yarar var. Olabilecek şeyleri düşünüp durarak zaman kaybetmemelisin. Hayallere dalıp bugünü kaçırmamak gerekecek.

29 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik haberlere hazırlıklı olun. Duyunca oldukça şaşıracağınız bazı bilgilerle karşılaşabilirsiniz. Bunları öğrendiğinizde ne yapacağınız tamamen size kalmış ancak bir gizlilik sözü verdiyseniz bunu mutlaka tutmaya çalışın. Bütün gerçekler yayılacak olsa da bu kişinin siz olmasınız istemezsiniz. Heyecanla hareket ederseniz, mahcup olabilirsiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugünlerde önemli konular yerine duygusal problemlerinizi abartacaksınız. Unuttuğunuz konuların tekrar karşınıza çıkmasıyla, yaşantınıza farklı bir hareketlilik gelecek.

29 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

29 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, senin gibi hassas ve ince insanlar için iyi bir gün olmayabilir, tatlım. Öyle ki, günün kazananı en yüksek sesle bağıran ve masaya en sert vuran olacak. Akıp giden şiddet kokulu hava seni de etkileyecek. Maalesef keyfin kaçacak ve uç derecede korunmasız ve duygusal olacaksın. Karmaşadan uzak durmaya bakmalısın.Eski sevgilim geri dönecek mi?

29 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal derinliğiniz size ve ilişkinize zarar veriyor; çünkü sevdiğiniz kişinin sizi yeterince anlamadığını düşünüyorsunuz. İş ortamında kırıcı davranışlarınızdan dolayı gerginlik yaratıyorsunuz. Koruyucu, otoriter, kural koyan yapınız, beraber çalıştığınız insanlarla problem yaşamanıza neden olabilir. Herkesin bir şansa daha sahip olması gerektiğini unutmayın. Para sizin için güç ve güven demek, fakat bazı durumlarda kaybetmeyi göze almalısınız. Uykusuzluk probleminiz giderek artıyor

29 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 59' 24" R
Ay
Başak
23° 41' 49"
Merkür
Koç
16° 59' 33"
Venüs
Koç
19° 03' 02"
Mars
Balık
22° 14' 04"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 52"
Satürn
Balık
15° 40' 23"
Uranüs
Boğa
21° 48' 09"
Neptün
Balık
28° 36' 00"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 07"
Lilith
Başak
22° 15' 45"
True Node
Koç
15° 38' 10"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>