Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fazlalıklardan Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla anlaşmazlıklar yaşanması olası. Ancak bunlar önü alınabilir ve kısa vadeli gerginlikler olabilir. O yüzden gün içerisinde onunla konuşurken daha özenli davranmaya dikkat etmen gerekecek.

İşyerinizde yakın bir dostunuzla çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi yapamıyorsunuz. Ama bu dayanışmanız onu çok duygulandırıyor.

Parasal olarak bir şeyleri bekleme aşamasındaysan bu bekleme seni biraz zorlayabilir. Sanki bir şeyler ters gidecekmiş de elindekinden olacakmışsın gibi bir kaygıya girmen de olası. Ancak bunların geçici etkiler olduğunu kendine hatırlatman gerekecek.

Bugün kendi kendini germeye çok açık olabilirsin. Tek başına zaman geçirdikçe bir şeyleri kafanda daha fazla kurabilirsin. Kendini sürekli gergin düşünceler içerisinde bulman olası. Bundan kaçınmak için biraz sosyalleşmen iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar çevrendekilerden çok fazla beklentin olmasa da bugün çevrendeki insanların desteğini daha fazla görebilirsin. Bazı konularda onlardan yardım alman da o yüzden önemli olabilir. Tek başına sıkıntı çekmene gerek kalmayabilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendine güvenin bu hafta sonu artacak ve başarma dürtüsünden yoksun olduğunu düşünenler yeniden düşünmek zorunda kalacak. Burcunuzdaki Jüpiter, görüşlerinizi yeteneklerinizin göz ardı edilemeyeceği daha yüksek bir seviyeye çıkarmaya kararlı olmanızı sağlar.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüvenin arttığını hissedecek, kendine daha fazla zaman ayırmak isteyeceksin. Vereceğin tepkilere göre karşılık alacağın bir gün. Yakın çevrenle, özellikle kardeşinle birlikte yaşam alanınızı düzenleyebilirsiniz. Kullanmadığınız eşyaları bağışlama kararı alacaksınız. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan değer verdiğin kişinin yapacağı sürprizle duygusallaşabilirsin.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizi ilgilendiren konularda karara varmanız gerekebilir. Hayatınız boyunca bir gölgeye, başkasının inisiyatif almasına bağlı kalamazsınız. Bugün kendi yüklerinizin paylaşılmasının verdiği hazzı, ailenize ve çevrenize de yaşatmak için bir fırsat olabilir. 

26 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında evlilikte ve evde daha dengeli olmak gerek. Öğle sonrasında karşılıklı konular yine dikkat çekmekte.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel isteklerinizle ön planda olacağınız bugünlerde daha uygun ve sizi daha mutlu edecekimkanları ile de karşılaşabilirsiniz. Bu durum özgüveninizi arttırabilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

26 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir arkadaşınız veya sevdiğiniz biri ile daha derin bir anlayışa girdiğinizi hissedebilirsiniz. Romantik durumlar ısınıyor ve yavaş yavaş engellemelerinizin kaybolmasına izin veriyorsunuz, böylece tamamen yok oluyorlar. Saklandığınız yerden çıktığınız zaman ortaya çıkan coşkunluk ve heyecanın farkına varır ve maceracı ruhunuzun dünyayı fethetmesine izin verirsiniz. Ciddi konuları bir kenara bırakın ve eğlenmek ve daha sosyal olmak için zaman ayırın.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı, arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Gece uykularınızı ihmal etmeyi

26 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ruhsal olarak korkularınız gün yüzüne çıkabilir. Dikkatli olmalısınız. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz ama dışarı çıkın ve arkadaşlarınızla zaman geçirmenizi tavsiye ediyorum.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte kalmış olayları tekrar tekrar sorgulamaktan, öfkeli, sert ve tepkili davranarak etrafınızdaki kişileri kırmaktan kaçının, çünkü sonrasında bu yaptığınıza çok pişman olabilirsiniz. Mesleğinizdeki olumsuz olayları sakin karşılamanız nedeniyle sorun yaşamadınız. Yolunuzda mutlulukla ilerleyebilirsiniz. Uyumlu ve nazik kişiliğiniz size tüm kapıları açacak. Kendinize zaman ayırın ve keyfini çıkarın. Çünkü yansıttığınız huzur yalnızca size değil çevrenizdekilere de güç ve mutluluk verecek. Unuttuğunuz bir borç canınızı sıkabilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 04"
Ay
Akrep
16° 09' 54"
Merkür
Koç
26° 08' 06"
Venüs
Balık
20° 46' 51"
Mars
Balık
04° 26' 57"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 12"
Satürn
Balık
13° 13' 30"
Uranüs
Boğa
20° 37' 51"
Neptün
Balık
27° 47' 01"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 16"
Lilith
Başak
19° 43' 21"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>