Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yeni Anlaşmalara Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevgi ve ilişkiler insana o güven duygusunu vermeli. Aksi takdirde sürekli tetikte kalan ve hiç rahat yüzü görmeyen, nevrotik bir insan haline dönüşebiliriz. Senin de bu güven duygusunu daha net görme ihtiyacın giderek artabilir. Bunu göz ardı etmemen gerekecek.

İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezp ediyor.

Para söz konusu olduğunda herkese güvenmemen en iyisi. Eğer bir harcama yapılacaksa o harcamanın ne kadar gerekli olduğu konusunda kendi araştırmalarını yapabilirsin. İnsanların sana gereksiz yere borç veya sorumluluk bırakmaması için temkinli davranman gerekecek.

Bugün biraz canın sıkılabilir, hatta öfkelenebilirsin. Ancak kendi tepkilerini kontrol etme şansına da sahip olacaksın. Zihnini dinlendirmek, sakinleşmek ve kendi gündemini oluşturmak için biraz kafana göre hareket etmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önceden kapalı olan kapılar bugün sana açılabilir. Tıkanık olan enerjiler daha rahat yolunu bulabilir. Zihnen ve bedenen kendini daha rahat bir günde bulabilirsin. İşlerinin rast gittiği günlerden birisi olacak bugün. Bu enerjiyi doğru biçimde değerlendirmelisin.

20 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zorlu bir proje için harcadığınız onca zamana ve emeğe rağmen sıfır ilerleme kaydedildi. Bu, doğru kararları verip vermediğiniz konusunda kendinizi güçsüz ve kararsız hissetmenize neden olur. İhtiyacınız olduğunda yardım isteyin ve bu durumu tersine çevirebilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ne zamandır maddi zorluklar yaşayan bir Balık burcuysan, gelirini artıracağın işlere yönelebilirsin. Kendi işini yapıyorsan, yatırımlarını artırmak adına, yeni anlaşmalar imzalayabilirsin. Öğleden sonra gelecek telefonla bu kadar da olmaz diyeceğin olaylardan haberdar olacaksın.

20 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz. Hem sizin için hem de onların istekleri doğrultusunda verimli bir gün olabilir. Ancak üzerine düşmek ve ilgi göstermekle ilgili dengeleri korumanızda fayda var.

20 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

20 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı durumlarda bir vazgeçme isteği duyabilirsiniz. Özellikle mesleki veya hayallerinizle alakalı konularda direnmeye yorulabilir ve vazgeçmek isteyebilirsiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dikkatli davranmadığınız takdirde duygusal çatışma yaşayabilirsiniz. İnsanlar onlara verdiğiniz ilk fırsatta damarınız basabilir. Gardınızı aldığınızdan emin olun. Birileri yüzleşmeye hazır olabilir, dolayısıyla siz de kendinizi savunmaya hazır olmalısınız. Sizi alt etmeye çalışan bir güçle mücadele etmenin en iyi yolu her şeyi mükemmel biçimde planlamamış olsanız bile kendinize güvenmekten geçer.

20 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla tatmin edici bir entelektüel bağlantı geliştirmek mümkün. Olayları normalden daha felsefi bir düzeye taşımak, son zamanlarda garip bir şekilde kafa karıştırıcı hale gelen duygusal dinamiklerin baskısını azaltabilir. Ekip olarak dönüştürücü iç görülere ulaşmanız mümkün olabilir. Bununla birlikte, sorununuza tam olarak uymayan uygun bir açıklamayı zorlamaya çalışmak, yalnızca hayal kırıklığınızı daha da artırabilir. Aradığınız anlayışın hazır olduğunuzda geleceğini kabul etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

20 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Retro Neptün ve Jüpiter’den önemli geçmiş dersler almaya başladınız. Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Bugün olayları sürekli yargılayarak, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutmak isteyeceksiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

20 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün herkese karşı gayet sıcak ve cana yakın hissedebilirsiniz. Bir çeşit sosyal etkinlikte yer alabilir ya da gelecekte yapılacak partilere davetler alabilirsiniz. Muhtemelen harika vakit geçirecek ve birkaç yeni arkadaş edineceksiniz. Bununla birlikte, bol miktarda C vitamini almaya ve havaya uygun şekilde kalın giyinmeye dikkat etmenizde fayda var. Nezle virüsü veya etrafta kol gezen başka virüsler olabilir ve şu anda bu tür enfeksiyonlara daha kolay yakalanabilirsiniz.Aşkı bulacak mıyım?

20 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınız zorlu bir dönemden geçiyor, ilişkiniz çetrefilli. Ortamı değiştirebilmek kontrolünüzün dışında gibi. Şimdilik, kendinize güvenin ve tartışmalardan uzak durun. Bugün dikkatli olursanız, büyük birfırsatıyla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın. Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Acil ödemeniz gereken borçlarınız var, ihmal etmeyin. Stres; boğaz ve gırtlağınızda problemler yaratabilir, fazla soğuk su içmeyiniz ve kendinizi soğuktan daha fazla korumalısınız.

20 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 44' 49" R
Ay
Akrep
09° 54' 59" R
Merkür
Koç
16° 01' 49"
Venüs
Koç
23° 48' 09"
Mars
Balık
25° 12' 59"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 04"
Satürn
Balık
16° 02' 34"
Uranüs
Boğa
22° 00' 60"
Neptün
Balık
28° 43' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 32"
Lilith
Başak
22° 41' 23"
True Node
Koç
15° 37' 32"
Son Güncelleme : 24/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>