Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ertelediğin Konular Gündeminde Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ona yeteri kadar zaman ayırmadığını düşünebilir. Önceliklerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir o yüzden. Sevdiğin kişiyle güzel ve samimi bir vakit geçirmek sana zaman kaybı gibi geliyorsa o zaman bu ilişkiyi sorgulama zamanın gelmiş demektir.

Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütler geçireceksiniz. İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor.

Bugünkonusunda iyi gelişmeler görmek istiyorsan başını işe gömmek yerine biraz daha sosyal konulara odaklanabilirsin. İş ortamındaki insanlarla arandaki iletişimi iyileştirmen daha doğru olabilir. Daha sağlıklıilişkileri, çok çalışmaktan daha faydalı olabilir.

Bugün kendi enerjini azaltmamaya dikkat etmen gerekebilir. Çevrende olan bitene odaklanırken kendini hırpalayabilirsin. Bunun önüne geçebilmek için gün içerisinde kendine zaman ayırman ve gerektiğinde biraz daha dinlenmen iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer kendini yorgun ve sıkkın hissediyorsan, bunun temelinde kendine uyguladığın baskı yatıyor olabilir. Bugün kendini biraz da olsa rahat bırakman gerekecek. Hayatı çile çeker gibi yaşamak yerine bir şeylerden keyif almak sana yarayabilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda güveniniz yüksek ve her şeyin mümkün olduğuna inanmaya başlıyorsunuz. Gerçekten öyleler ama kendinizi kaptırmayın. Sizin için en önemli olan iki veya üç hedefe odaklanın ve onlara yüzde 100 çaba gösterin.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev hayatı ve yaşam alanına dair sürekli ertelediğin bir sorun bugün sana ciddi problemler yaşatabilir, dikkat! Beklenmedik tadilat işlemlerinin ortaya çıkması, seni işlerinden de alıkoyabilir. Sorumluluk alman konusunda ailenin sana haksız yere sitem ettiğini düşünebilirsin. Aileden gelen köklü, miras bazlı konular varsa, bunların da çözümleri söz konusu.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal bir gün olabilir. Yakınlarınızla bir arada olmak sizi sadece psikolojik olarak değil ekonomik olarak da olumlu yönde etkileyebilir. Yeni fikirlere ve eleştirilere açık olmalısınız.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizde büyük bir yer edinebilir. Eskide bıraktığınız olaylar yeniden gündeme gelebilir. Siz bu konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Güvenlik konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatında sizi zorlayan koşullar gündeme gelebilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler olabilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların üzerinizde kurdukları baskıyı engellemek için kendinizi savunmak isteyebilir bu ihtiyaç doğrultusunda hareket edebilirsiniz. İş yerinde kendi kararlarınızı almak isteyebilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Diğer insanların bugün olaylar karşısında verdiği aşırı tepkiler sizi şaşırtabilir. Bir komşunuz hakkında yaptığınız küçük bir yorum onu endişelendirip üzebilir. Ya da bir arkadaşınız, daha önce hiçbir sıkıntı yokken, bir yanlış anlaşılma nedeniyle uzun zaman önce yapılan planları aniden iptal edebilir. Bugün sabırlı ve düşünceli karakteriniz ön planda olacak; zira insanlar kendilerini daha iyi hissetmek için biraz şımartılmaya ihtiyaç duyabilir. Bir müşteri hizmetleri temsilcisi gibi hareket ederseniz başarılı olmanız muhtemel.

16 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maceracı bir tutuma sahip olmak, etrafta olmaktan çok keyif almanızı sağlayabilir. Muhtemelen söyleyecek heyecan verici bir şeyiniz ve bunu söyleyecek cesaretiniz var. Ne zaman duracağınızı bilmek, özellikle başkalarını etkilemek için çok uğraşıyorsanız, daha zor olabilir. Nereye giderseniz gidin ve ne yaparsanız yapın, sağlam bir iç güvenlik duygusunun sizi çok ileriye götüreceğini unutmayın.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun düşünceler içindesiniz ve bazen anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. Yaşadığınız duyguları başkalarının anlaması mümkün değil. Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve korumaya çalışıyorsunuz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçekten artistik bir meslek asla icra edemeyeceğini mi düşünüyorsun? Kaç tane #burçAdı# sanatçı olduğunun farkında mısın? Bir sürü var! Fakat sanat yoluyla para kazanıp hayatını idame ettirmek konusunda şüphelerin olabilir. Denemeden nasıl bileceksin? Yetenek, denklemin sadece bir ucu. İnanç ve cesaret ise en önemlileri.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

16 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle yapacağınız konuşma, beraberliğinizin aşama kaydetmesine yardımcı olabilir. Duygularınıza kapılıp hareket etmek yerine, olayları izleyerek adım atmalısınız. İşinizde, sizi rahatsız eden konuyu birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmak istiyorsunuz, fakat tartışmak için seçtiğiniz zaman doğru değil. Bu yüzleşme ters durumlar yaratabilir ve tartışmanın boyutları değişebilir. Doğru zamanı beklemelisiniz. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünün. Soğuk hava sağlığınızı etkiliyor.

16 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 57" R
Ay
Yay
09° 17' 15"
Merkür
Koç
16° 02' 50"
Venüs
Koç
26° 41' 51"
Mars
Balık
27° 01' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 41"
Satürn
Balık
16° 15' 41"
Uranüs
Boğa
22° 08' 55"
Neptün
Balık
28° 48' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 37"
Lilith
Başak
22° 57' 01"
True Node
Koç
15° 31' 04"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:12

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>