Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle güzel şeyler paylaşmak ve aranızdaki sıkıntıları gidermek önem kazanabilir bugün. Eğer bir süredir iletişiminiz gelgitli bir hal aldıysa bugün buna kesin bir çözüm getirmeniz gerekebilir. Bu konuda gereken enerjiye sahip olacaksın.

Hemen her hafta sonu kent dışına kaçma isteğiniz, kışın bastırmasıyla sizi yeni arayışlara sokabilir. İş hayatınızın üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı tatil günlerinde yok etmek istiyorsunuz.

Bugün maddi açıdan elini çok daha kuvvetlendirebilirsin. Eğer birile alakalı bir sonuç bekliyorsan bugün ilginç bir biçimde bir şeyler yoluna girebilir. Emeklerinin karşılığını alabilirsin. Veya tamamen şans eseri bir şeyler çok daha pozitif bir hale gelebilir senin için.

Kendini iyi hissetmen olası bugün. Zihnen ve bedenen yorgunluktan uzaklaşabileceksin. Daha iyi şeylere odaklanabileceksin. Sevdiğin insanlara zaman ayırman sana çok iyi gelebilir o yüzden bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihnin çok açık olacak. Hayatına çekmek istediğin, gerçekleşmesini istediğin bir dilek varsa zihinsel kuvvetini bunun üstünde kullanabileceksin. İstediğini gerçekleştirme konusunda çok daha şanslı olabilirsin. Bugün bu enerjiyi iyi değerlendirmelisin.

13 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her zamanki gibi, başkaları için çok fazla şey yapıyorsun ve kendin için yeterince şey yapmıyorsun. İşi unutun ve bu hafta sonu sadece arkadaşlarınızla eğlenin ve bunu her zamanki suçlu vicdanınız olmadan yapın. Biraz boş zaman kazanmaktan daha fazlasını kazandınız.

13 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin doğrultusunda başlangıç adımları atabilirsin. Odaklandığın konularda çalışmalarını en üst seviyeye çıkartacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyeri ile ilgili yaşanacak gelişmeyi tüm sevdiklerinle paylaşacaksın. Bir arada olmanın getirdiği mutluluk sana keyif verecek. Araba, ev alma gibi hayallerin için harekete geçeceksin.

13 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal sorumluluk projeleri, dezavantajlı grupların ihtiyaçları gibi konular gündeminizde olabilir. Hayatın sadece kendi hislerinizden ibaret olmadığını yoğun bir şekilde düşünebilirsiniz. Başka insanların da bu hislerine yanıt vermek sizin günlük hayatınızı da daha olumlu ve empatik geçmesini sağlayabilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi daha canlı ve yaratıcı kılabilecek imkanlar var. Hayatın olumlu yönlerine daha çok bakabilirsiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda size ağırlıklı olarak eşlik eden duygu ve düşünceleri yakalamaya çalışın. Kötü olanların sebeplerini bulun, onları dönüştürmeye çalışın.

13 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin gibi yoğun tutkulu biri için ilginç bir gün olabilir. Evet, tutku, heyecan ve diğer duygusal dışa patlamalara hazır ol. Sahip olduğun müthiş teoriler ve yüreklendirici felsefi bakış açıları bugünün moduna uygun olup olmadı net değil. Fikirlerini kendine saklarsan iyi olacaktır.

13 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvensizlik, inancınızı paylaşmayanlara saldırmaya hazır olmanızı sağlayabilir. Belirli bir ruhani felsefeyle ilişkilendirilmenin sosyal faydalarını takdir etseniz de, dünya görüşünüzün ilkeleri kendi özel hayatınıza tam olarak uymayabilir. Gizli şüphelerinizi, en azından kendinize itiraf etmek, yanlış gördüğünüz herhangi bir kişi veya gruba karşı şefkat geliştirmenize yardımcı olabilir. Belki de kabul etmeyi tercih ettiğinden daha çok size benziyorlar!

13 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün rakip tanımıyorsunuz. Yakın ilişkilerinizi olumlu etkiliyor ve istediğiniz her türlü desteği alabiliyorsunuz. İş görüşmelerinde Neptün’ün geri hareketinin yansımasını hissedeceksiniz. Dikkatli olmak zorundasınız.

13 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

13 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tanıdığınız biri zor bir durumdan geçiyorsa, yüksek olasılıkla sizden destek ya da tavsiye istemek için kapınızı çalacak. İnsanlar sizi canıgönülden ilgili ve iyi bir arkadaş olarak görüyor, özellikle de zor zamanlarda. Muhtemelen koruyucu ve yardımsever olarak onların saygısını kazandınız. Böylesi iyi bir arkadaş olduğunuz için siz ihtiyaç duyduğunuzda da insanların sizin yanınızda olması muhtemel.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

13 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevindirici haberler alacağınız, bir gün. İlişkinizle ilgili karamsar hayaller kurmayın. Öğleden sonra sevdiğinize karşı iyi duygularınızı yükselterek davranışlarınızı kontrol edeceksiniz. İşinizle ilgili olumlu bir tutum içinde olmanız sizin ve beraber çalıştığınız kişilerin işini kolaylaştırabilir. Yakında çok zorlanacağınız bir karar verebilirsiniz. Kararı yalnız alıp sorumluluğunu kabullenmeniz gerekecek. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz

13 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 54' 29" R
Ay
Terazi
29° 24' 50" R
Merkür
Koç
16° 08' 22"
Venüs
Koç
22° 44' 28"
Mars
Balık
24° 33' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 09"
Satürn
Balık
15° 57' 41"
Uranüs
Boğa
21° 58' 06"
Neptün
Balık
28° 41' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 33"
Lilith
Başak
22° 35' 40"
True Node
Koç
15° 38' 47"
Son Güncelleme : 23/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>