Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günü Kendine Ayırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişinin seni sevip sevmediğinden şüphe edebilirsin bugün. İşler bir anda bir şeyleri sorgulama noktasına gelebilir. Ancak her şeye rağmen yapıcı kalmaya çalışmak ve olaylara biraz zaman tanımak daha doğru olacak.

Hararetli bazı görüşmeler söz konusu. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor. İlginç kişiliğiniz ve kişiye özel, enteresan prensiplerinizle ilgi çekiyorsunuz.

İşe odaklanmak zorlaşabilir. Gün içerisinde önceliğin daha farklı konular olabilir. Eğer önemli kararlar alman gereken bir günse bunu biraz ertelemen iyi olabilir. Çevrendeki insanlarla alakalı konuları işlere yansıtmaman daha iyi olacak.

Can sıkıntısı ve baş ağrısı dikkatini dağıtabilir bugün. Bir şeyleri yavaşça yoluna koyabilmek adına kendine zaman tanıman gerekebilir. Eğer baş ağrısı çok fazlalaştıysa bu konuda bir doktordan destek almak iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortamı yumuşatmak için senin çabaların gerekebilir. Eğer tartışan iki kişi varsa aralarındaki huzuru sağlamak biraz sana bağlı olabilir. En iyisi yapıcı davranıp her iki tarafı da dinlemek olacak. Hızlıca bir şeyleri yargılamamak gerekebilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Harekete geçmeden önce adım adım ne yapmayı planladığınızı düşünmelisiniz. Gezegenler, şimdi aceleyle hareket edebileceğiniz ve daha sonra geri dönüp yeniden başlamak zorunda kaldığınızda pişman olabileceğiniz bir tehlike olduğu konusunda uyarıyor.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu dostlarınla haberleşebilir ve keyifli organizasyonlar yapabilirsin. Stresten veortamından uzak bir gün geçirmek sana da iyi gelecek. Bugünü aynı zamanda kişisel bakımına da ayırabilirsin. Haftanın yorgunluğundan arınmak adına, maske ve detoks yapacaksın.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer verdiğiniz kişiler ve ilişkilerinizin geldiği noktayı düşünebilirsiniz. Bu da size bazı konularda aşırı tepki ya da içinden geçenleri dökme hissi verebilir. Buna yenilmek yerine gerçekten ne hissettiğinize ve ne yaşamak istediğinize odaklanmalısınız. 

12 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan daha akıcı ve ilham alıcı bir gündesiniz. Uzaklar ve yolculuklar da gündeme geliyor.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak hazır hissetmediğiniz konularda ani atılımlar yapmaktan kaçının, keza işte de hazır olmadığınız bir kariyer planlamasına dahil edilebilirsiniz

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir tavır ve felsefe benimsemeyi düşünüyorsun. Bir zamandır, kişisel sınırlarını genişletmekle ilgileniyorsun. Yeni bir dinle ilgilenebilirsin, spiritüel olarak taze bir başlangıç yapabilirsin veya kendine yardım etmek için farklı stratejiler geliştirebilirsin. Hayatını analiz edip neden değişim istediğini anlayınca çok şey kazanacaksın. Eski alışkanlıklarından ve negatif tavırlarından kurtul ve kendin için nasıl mucizeler yaratabildiğini gör!

12 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etkili bir kişiyle yakın zamanda yaptığınız bir toplantının projeleriniz için umutlarınızı azaltmış olma ihtimali var. Onları terk edip pişmanlıkla mı yaşayacaksın? Yoksa aksi tavsiyelere ve üstlerinizden onay almama riskine rağmen hedeflerinizi sürdürmeyi mi seçeceksiniz? Bu, bugün çözmeniz gereken soru türü olarak karşınıza çıkıyor olsa da kendinize ayırmanız gereken vakitleri işe harcamak, işleri hızlandırmayabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecektekliflerine hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve direnç gösteriyorsunuz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, çocuk, hobi, borsa, tatil konularıyla ilgilenebilirsiniz. Güzel gelişmeler ve fırsatların olduğu bir gündesiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı anlayışlı ve daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Hatta etrafınızdaki insanların anlaşmazlıklarında bile arabuluculuk yapabilirsiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde. Ancak bütçenizi de düşünün! Ayrıca bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat etmelisiniz

12 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 33' 05" R
Ay
Yay
03° 00' 29"
Merkür
Koç
16° 00' 20"
Venüs
Koç
26° 05' 17"
Mars
Balık
26° 38' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 49"
Satürn
Balık
16° 12' 57"
Uranüs
Boğa
22° 07' 15"
Neptün
Balık
28° 47' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 55"
Lilith
Başak
22° 53' 44"
True Node
Koç
15° 32' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>