Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kararsızsın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Beklentilerini yüksek tutmak hayal kırıklığı yaşama ihtimalini artırabilir. Senin için en hayırlısını istemek her zaman daha iyi olacak. Kendini yeni ortamlara girmek için cesaretlendirmek yeni ilişki konusunda şansını artırabilir.

Bugün telefon trafiğiniz yoğun olacak. Dün akşam aradığınız arkadaşlarınız size birçokönerileri getirecekler. Sizde bağımlılık haline gelen, sayfiyedeözlemi, önümüzdeki günlerde kafanızda şekilden şekile girecek.

İş konusunda yardım isteyen insanlara yardımcı olmak iyi olacak. Onların işini çözmek için uğraşmak kendini geliştirmek için de önemli fırsatlar ortaya çıkarabilir. Başkalarına yardımcı olmaya açık olmalısın.

Yeni bir düzen kurmak için hevesli olmak iyi olacak. Seni doğru yönlendirecek insanlarla konuşmak kendini iyi hissetmeni sağlayabilir. Düzenini oluştururken uzmanlardan yardım istemeyi ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini fazlaca duygusal hissedebilirsin. Bu durumun vereceğin kararları etkilemesine izin vermemelisin. Ani kararlar vererek olası hatalar yapmamak için daha dikkatli olmak gününün daha iyi geçmesini sağlayacak.

6 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı eski korkularınız istenmeyen bir şekilde geri dönmüş gibi görünse de gezegenler bunun yalnızca bir geçiş aşaması olduğunu gösteriyor, bu yüzden başınızı dik tutun ve hiçbir şeyin sizi korkutmuyormuş gibi davranın. Bu bir eylem olabilir ama seni daha iyi hissettirecek.

6 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklemediğin gündemlerle karşılaşabilir, ummadığın olayların ortasında kalabilirsin. Eğer ilişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, kafana takılan sorular onunla tekrar iletişime geçme isteği yaratabilir. Kendi işini kurmayı düşünsen de sektör konusunda kararsızlık yaşaman geri adım atmana neden olabilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev satın alma ya da mülk sahibi olmakla ilgili konularda atmak istediğiniz adımları gözden geçirmelisiniz. Gücünüzü aşan, destek almakta zorlanacağınız meblağlar ve seçimlerden uzak durmalısınız. Ertelediğiniz, gereken özeni gösteremediğiniz konulara zaman ayırmanızda fayda var.

6 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda biraz daha özenli davranın. Duygusal nedenler yüzünden gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Birikimlerinizi kontrol etmeniz yararlı olabilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde maddi ve manevi sürprizler, anlaşmalar veya seyahatler hayatınızı renklendirebilir. Sosyalleşmek popülaritenizi kuşkusuz arttıracaktır.

6 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ve yarın hayallerine özellikle dikkat et. Bazı geceler rüyaların uç derecede heyecan saçabiliyor ama sabah olunca bu hayalleri hatırlamıyorsun bile. Fakat şu anda gezegenler bilinçdışını harekete geçirecek potansiyele sahipler. Rüyaların aracılığıyla sana önemli mesajlar gelebilir. Sabahları uyandığında rüyalarını bir rüya günlüğüne not edebilirsin. Çözümlemek isteyeceğin önemli sinyallerle karşılaşabilirsin.

6 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuz hakkında kötü hissetmek, şu anda nasıl daha fazla para kazanacağınızı öğrenmek için sizi motive edebilir. Araştırma becerileriniz evren tarafından destekleniyor, bu nedenle aramaya başladığınızda muhtemelen yararlı bilgiler bulacaksınız. Daha yakından incelediğinizde, işlerin düşündüğünüz kadar korkunç olmadığını da keşfedebilirsiniz. Ayrıca, kitaplar tek seçeneğiniz değil. Başka biriyle konuşmak, aramanıza odaklanan önemli ipuçlarını gösterebilir, bu nedenle ulaşmaktan korkmayın!

6 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçleniyor. Koruma içgüdünüzün yoğun olacağı bir gündesiniz ve isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Farklı fikirde olan kişilerle aranızda problemler oluşabilir. Dikkatli olun.

6 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, iş, kazançlar gündeminize gelebilir. Aile ve evinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Önemli yatırımlar yapabilirsiniz. Ev değişikliği kararı alabilirsiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni ilişkiniz başarısız geçen eski ilişkilerinizi anımsatıyor. Hangi alışkanlıkları tekrarladığınızı kendinize sorarak onları değiştirin. İş yerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir güne hazır olun. Kariyer umutlarınızın önünde hiçbir engel yok. Yeni tanıştığınız biriyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

6 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 45' 08" R
Ay
Aslan
26° 37' 10"
Merkür
Koç
18° 06' 34"
Venüs
Koç
16° 13' 26"
Mars
Balık
20° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 11' 27"
Satürn
Balık
15° 26' 48"
Uranüs
Boğa
21° 40' 37"
Neptün
Balık
28° 31' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
19° 58' 05"
Lilith
Başak
22° 00' 30"
True Node
Koç
15° 35' 14"
Son Güncelleme : 18/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>