Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Seviyeni Artırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ile ilgili her şey istediğin gibi gerçekleşmeyebilir. Canını sıkmak yerine kendini teselli etmek ve dikkatini başka şeylere vermek daha iyi olacak. Zamanı gelince güzel gelişmelerin tadını çıkarmak mümkün olacak.

Bugün hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için özenle çalışmaya hazır olun. İstediğiniz kadar çabuk yola girmese bile, başarı kesinlikle yolda. Bir sürü önemli mesaj ve çağrı, önünüze çıkabilir ve sizi meşgul edebilir. Yine de, bunların sizin çok yorulmuş hissettirmesine izin vermeyin! Sessizce oturmak ve kendinizi yenilemek için gün boyunca periyodik olarak kendinize zaman ayırın.

İş ile ilgili beklediğin haberlerin sana gelmesi seni mutlu edecek. Gelecek ile ilgili daha farklı planlar yapmak için yeni imkanlar bulacaksın. Karşına çıkacak her fırsatı değerlendirmek için istekli olmaya devam etmekte yarar var.

Sağlığınla ilgili daha çok önlem almaya devam etmelisin. Hedeflediğin değişiklikleri gerçekleştirmek için daha sıkı çalışmak zoruna kalabilirsin. Arkadaşlarından ya da ailenden yardım istemek bu zor durumları atlatmana yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkilerde daha canlı olma fırsatı elde edeceksin. Arkadaşlarınla beraber daha çok zaman geçirmek kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Sosyalleştikçe hayattan zevk aldığını görmek seni daha fazlası için cesaretlendirecek.

4 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu sizin için potansiyel olarak yılın en iyi zamanlarından biri, bu yüzden en iyi şekilde yararlanın. Savunmada olmanız gerektiğini söyleyenleri dinlemeyin, çünkü en iyi sonucu almak için çok agresif olmasa da hücuma geçmeniz gerekir!

4 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer eğitim hayatı bitmiş bir Balık burcuysan bu anlamda kendine yeni bir yol çizmek isteyebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle katılacağın davette duruşunuzla tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Uzun süredir isteklerini geri plana attığını düşünerek alışveriş yapabilirsin. İlişkinde alacağın radikal kararları partnerinle de paylaşmak ve bir sonraki seviyeye geçmek isteyebilirsin.

4 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle yüzleşebilirsiniz. Hangi fırsatı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini şimdi daha iyi anlıyorsunuz. Gelecekte buna benzer durumların önüne geçmek, bugün göstereceğiniz tutumlarla mümkün olacaktır.

4 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak, yeni adımlar atmak için kendinizde cesaret bulacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Mücadele içine girdiğiniz konularda sabırsızlık hissedebilirsiniz. Küçük tartışmalara neden olan konulardan uzak durmakta fayda var. Aşk ilişkilerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu.

4 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi mutlu edecek konularla meşgul olmanız enerjinizi tazeleme imkanı sağlayacak. İçinize dönmek, ya da bir romana başlamak size iyi gelip stresinizi alacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların senden bir şey sakladığını düşünebilirsin. Dikkatli davranıp gerçeği araştırmak senin için önemli olacak. İnsanların kalbini kırmamaya dikkat etmelisin. Doğru soruları sormak senin için önemli olacak.

4 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen şu anda vahşi bir felsefi tartışmaya hazırsınız. Buna rağmen, argümanınızı gerçekten daha çekici hale getirecek bazı kişisel bilgileri açıklama eğiliminde olmayabilirsiniz. Sırlarınızı saklama hakkınız olsa da, bunu, başkalarını bugün sizin bakış açınıza katılmaya ne kadar ikna etmek istediğinize karşı tartmanız gerekebilir. Ne pahasına olursa olsun kazanmaya hazır değilseniz, gönülsüzce bir şey yapmaktansa yapmamanız daha iyi olabilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin sizi yorduğunu fark ediyor ve gerekli önlemleri almıyorsunuz. Araştırmaya yönelik davranışlarının olumlu sonuç getirmesini istiyorsanız, pozitif yaklaşmalısınız. Bilinçaltınızın rahatsız olduğunu çevrenize hissettirmemelisiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Sosyalleşebilir, güçlü insanlar sizi destekleyebilir. Aile ve evle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Ani seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili ani kararlar gerçekleşebilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjik bir gün sizi bekliyor.Çok istediğiniz bir şey var, onun için çaba harcayacaksınız. Hiç önemsemediğiniz biri, kalbinize girmek için çareler arıyor! Ummadığınız bir anda kendinizi güzel bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni fikirler ve projelerle kendinizi ortaya koyacaksınız. Gününüz oldukça yoğun geçecek ama verimli çalışmalar sizi bekliyor. Karşınıza çıkacak para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Uykusuzluk performansınızı etkiliyor.

4 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 32' 38" R
Ay
Akrep
07° 21' 48" R
Merkür
Koç
16° 03' 04"
Venüs
Koç
23° 32' 45"
Mars
Balık
25° 03' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 11"
Satürn
Balık
16° 01' 24"
Uranüs
Boğa
22° 00' 18"
Neptün
Balık
28° 43' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 48"
Lilith
Başak
22° 40' 00"
True Node
Koç
15° 37' 54"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>