Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sürpriz Karşılaşmalara Hazır Ol! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Yeni ortamlara girerek yeni insanlarla tanışmaya devam etmelisin. Seni bekleyen ilişkinin ne zaman ortaya çıkacağını bilemezsin. Bu sebeple her fırsatı değerlendirmek için girişken olmaya devam etmelisin.

İş ilişkilerinizde sizde isteksizlik yaratacak sorunlar yok. Sorunlarınızın kaynağını dışarıda aramanız gerekiyor. İşle alakası olmayan kafa karmaşaları,yaşamınızı da karartmamalı.

Hedeflerine ulaştıkça yürüdüğün yolda daha sağlam adımlar atmaya başlayacaksın. Kararlı duruşun sayesinde işlerine sarılmak daha kolay olacak. Kendinden emin sekilde ilerlemeye devam etmelisin.

Uyku düzenin hakkında daha dikkatli olmalısın. Geç saatlere kadar gerekmedikçe ayakta kalmamak sağlığın için önemli olacak. Yeteri kadar dinlendiğini bilmek sana gereken gücü verecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde çıkacak tartışmalarda çözüm yanlısı olmak iyi olacak. Tartışmaların büyümeden hallolması için seni daha fazla ön planda olman gerekecek. İnsanları yönlendirmekten çekinmemelisin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Haritanızın en dinamik alanında bu kadar çok kozmik aktivite yer alırken, daha geniş bir dünyada profilinizi yükseltmek için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Yeni fırsatlar senin için açılmayı bekliyor, ama ilk adımı sen atmalısın.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün teknolojik aletler ile ilgili sorun yaşaman mümkün. Özellikle önemli bir mailinin yerine ulaşmadığını öğrenebilir, panik olabilirsin. Bu durumu çevrende yer alan kişilere de yansıtacaksın. Eğer ilişkisi olmayan bir Balık burcuysan, eski sevgilinin yeniden karşına çıkması kafanı karıştırabilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı daha esnek ve verimli bir hale getirebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın birbirleriyle olan problemlerine çözüm bulmak bu konuda işinizi kolaylaştıracaktır. Yalnızca bunu yaparken asıl sorumluluğunuzun ne olduğunu unutmamalısınız.

3 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızdaki kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bugün içinize dönmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konulara özen gösterin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi mutlu edecek konularla meşgul olmanız enerjinizi tazeleme imkanı sağlayacak. İçinize dönmek, ya da bir romana başlamak size iyi gelip stresinizi alacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü ev ile ilgili işlerini halletmek için değerlendirebilirsin. Temizlik ve düzenleme işleriyle ilgilenmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Yaşadığın yerdeki düzeni sağlamak huzura erişmeni kolaylaştıracak.

3 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğrenmek ve keşfetmek kulağa oldukça çekici gelebilir, ta ki aklınızdaki şeyin finansal tarafına bakmaya başlayana kadar. Yapmak istediğiniz her şeyi karşılayamadığınız için kendinizi üzgün hissedebilirsiniz, ancak muhtemelen eğlence için düşündüğünüzden daha fazla fırsatınız vardır. Can sıkıntısını gidermek, kendi evinizde dolaşmak kadar basit olabilir. Belki de unuttuğunuz bir kitap sonunda okunacak anını bulmuştur, bu yüzden hoş sürprizler için gözlerinizi dört açın!

3 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket etmeyi seviyorsunuz. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz. Uygun çalışmalar içinde farklı kişilerle ilginç fikirler geliştireceksiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, yabancılar, hukuk konularında önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerden dolayı partneriniz ile aranızda sorunlar var. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu gün elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye çalışmalısınız. Mesleğinizde biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz

3 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 40" R
Ay
Akrep
16° 50' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 33"
Venüs
Koç
24° 29' 46"
Mars
Balık
25° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 52"
Satürn
Balık
16° 05' 44"
Uranüs
Boğa
22° 02' 53"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 28"
Lilith
Başak
22° 45' 08"
True Node
Koç
15° 36' 20"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>