Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Eksiklerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aklını meşgul eden insanla gün içinde sıkça karşılaşabilirsin. Bu karşılaşmalar seni gerse de rahat olmak için daha istekli olmalısın. Doğru zamanda doğru hamleyi yapmak için kendine güvenmek önemli olacak.

Diğer insanların dengesiz duyguları aslında sizin lehinize olacak. Bugünün yoğun gezegen dizilimi, söz konusu duyguların başa çıkmayı kolaylaştıracak şekilde ortaya çıkmasına yardımcı olacaktır. Büyük olasılıkla, başkaları hakkında bazı şeylerden şüpheleniyorsunuz. Altıncı hissiniz, size kimsenin yüksek sesle onaylamadığı bir şeyler söylüyordu - ta ki şu ana dek. Çatışmaktan korkmayın. Bu konuları halının altından çıkarmanın da avantajı var.

İş konusunda bildiklerini paylaşmak işinde ilerlemen için önemli olacak. Zamanı geldiğinde ön plana çıkmaktan çekinmemelisin. Tecrüben sayesinde içinde bulunduğun durumdan çıkman mümkün olacak.

Gün içinde sıkça dinlenmek sana iyi gelecek. Eline geçecek fırsatları dinlenmek için değerlendirmek senin için önemli olacak. Enerjini yenilediğini görmek daha hareketli olmak için sana cesaret verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapılması gereken işleri ertelemekten vazgeçmelisin. Bunların ileride birikip sırtında gereksiz bir yük oluşturması seni rahatsız edecek. Düzgün bir program yapıp buna göre hareket etmeye çalışmak kendine zaman ayırmana da yardımcı olacak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir çılgınlık yapmak cazip gelebilir, ancak gezegenler bunu yaparsanız muhtemelen daha sonra pişman olacağınız konusunda uyarıyor. Hayattaki en iyi şeylerin bedava olduğu hiç bu kadar doğru olmamıştı, o yüzden bunların tadını çıkarın ve paranızı cebinizde tutun.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir yanıt beklediğiniçin geri dönüş gelebilir. Eksikliklerinigörüşmesine kadar tamamlamak isteyeceksin. İlişkisinde sorunları olan bir Balık burcuysan, var olan ilişkini zedelememek için onun gönlünü almak isteyeceksin. Mutfakta bulunan araç-gereçlerin bozulması, beklenmedik masrafları da beraberinde getirebilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi gerekçeye ya da insana güvenmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bunu yaparken kendinize yüklenmemelisiniz. Bazı konuların sizin seçiminiz olduğu kadar hayatın getirisi olduğunu da bilmenizde fayda var. 

5 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Bugün kazançlı işler yapmak için uygun görünüyor.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat öğrenmek üzerine kurulu olduğu için bazen sonuçlar istediğiniz gibi gitmeyebilir, biraz düşüncelerinizden çıkıp risk almayı başarabilmelisiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır planladığın etkinlikleri gerçekleştirmek için daha dikkatli olmak isteyeceksin. Son anda bir aksilik çıkmaması için planını iyi hazırlamak gerekecek. İşlerin istediğin gibi gitmesi gününün güzel geçmesini sağlayacak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen şu anda yeni ve heyecan verici bir şey görmek için can atıyorsunuz. Ancak, maceranız için çok fazla eğlence seçeneği sizi kapıdan dışarı çıkmaktan alıkoyabilir. Muhtemelen sizinle diğerlerinden daha kişisel olarak konuşan bir fikir vardır, ancak hangisinin olduğunu anlamak için seçenekleri başka biriyle konuşmanız gerekebilir. Konuşurken sizi canlandıran, harekete geçiren olasılığı bulduğunuzda, kazananı bulduğunuzu bileceksiniz. Peşinden gidin!

5 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinize her konuda destek vermekten yanasınız. Ailenizin kadınlarıyla ilgili duygusal olaylar gündeme gelecek. Karşılıklı güven duygularının önemli aşamalara neden olmasıyla, birçok paylaşımınız söz konusu olacak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, iş, kazançlar gündeminize gelebilir. Aile ve evinizle ilgili kararlar alabilirsiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızı düzeltmek için, ilk adımı o sizden, siz ondan bekliyorsunuz. Bugün size küçük bir adım atmak düşebilir. Tek eksiğiniz cesaret! Kariyerinizle ilgili projeleri hayata geçirmek için çalışma arkadaşlarınızın fikirlerine önem verin. İş yerinizde bugün bazı beklenmedik olumlu sürprizler var. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para durmuyor. Ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız. Ayaklarınızı üşütmemeye özen gösterin.

5 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 21' 58" R
Ay
Boğa
22° 58' 54" R
Merkür
Koç
22° 13' 22"
Venüs
Boğa
11° 05' 21"
Mars
Koç
06° 01' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 39"
Satürn
Balık
17° 15' 35"
Uranüs
Boğa
22° 49' 08"
Neptün
Balık
29° 08' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 41"
Lilith
Başak
24° 14' 46"
True Node
Koç
15° 19' 47"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:35

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>