Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kişisel Bakımınla İlgilisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Hislerine tercüman olacak şarkılar dinlemen olası bugün. Her bir dinlediğin şarkıdan güzel bir ruh hali kapabilirsin. Bunu sevdiğin kişiyle de paylaşman olası. Aşk konusunda ilham alacağın şeyler artabilir bugün. Kendini buna kapatmaman gerekecek.

Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın. Bağımsız bir yapınız var ve kendi başınıza projelere özen göstermeyi seviyorsunuz. Fakat bugün başkalarından bazı bilgilere ihtiyacınız olacak. Meslektaşlarınızdan fikirlerini paylaşmalarını isteyin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı sohbete davet edin. Enerjinizi daha başarılı bir şekilde odaklamanıza yardımcı olacak bazı önemli fikirler duyabilirsiniz. Açık görüşler sizi ileriye götürecek.

İş konularında ve parasal anlamda çevrendekilere daha fazla faydan olabilir. İnsanlar senden örnek alabilirler. Kendini insanlara kanıtlayabilirsin. İş ve maddiyata gelince bir şeyler daha da ciddiye alındığını hissedebilirsin.

Stressiz ve sakin bir gün geçirmek her şeyden önce gelebilir. Kafanı rahatlatmak için evde pineklemene de gerek yok. Sakinlik seni dışarıda da bulabilir. Tabii nerelere gitmen gerektiğini bilirsen. Kendini kaostan uzak tutmak sana bağlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz disiplinine odaklanmak bugün seni daha iyi şeylere yönlendirebilir. Zihnen ve bedenen kendini kontrol etmek, gün içerisinde daha planlı hareket etmek gün sonunda sana çok şey katabilir. Bugün sağlam hareket etmen gerekecek.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnandığınız şeye inanmaya hakkınız var ve kimsenin buna inanmanızı engellemeye hakkı yok. Bugünkü tutulma, birisinin sesinizi susturmaya çalışabileceği ve eğer yaparlarsa, onlara sert bir şekilde karşılık vermeniz gerektiği konusunda uyarıyor.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşüne daha fazla vakit ayırabilirsin. Kozmetik ürünlere ayırdığın bütçeyi arttırıyorsun. Kariyerinde daha köklü başarılara imza atmak ve ön plana çıkmak adına çeşitli eğitimlere katılacaksın. Ailenin maddi sorunlarını çözmek için yapacağın girişimlerde olumlu yanıtlar alabilirsin.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik ve psikolojik kayıplarınızı düşünebilirsiniz. Kendinizi ve imkanlarınızı zorlamanın size bir avantajı olmadığında durmayı bilmelisiniz. Hayatın yaktığı sinyalleri doğru ve zamanında görün.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizde büyük bir yer edinebilir. Eskide bıraktığınız olaylar yeniden gündeme gelebilir. Siz bu konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Güvenlik konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatında sizi zorlayan koşullar gündeme gelebilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler olabilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kaynaklarınızı doğru kullandığınız ve paranızı maddi imkanlarınızı akılcı bir şekilde yönettiğiniz taktirde siz de bereketli gruptasınız.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biriyle bazı şeyleri açığa çıkaran bir sohbet edebilirsiniz. Bazen din, spiritüelizm ve felsefe gibi konulara derinlemesine dalabiliyorsunuz. Bugün biriyle derin bir sohbet edebilirsiniz. Bu sohbet sırasında karşınızdaki kişi hakkında pek çok şey öğrenebilirsiniz. Kendinizi hakkında da önemli bir şey öğreneceğiniz muhakkak. Değerleriniz ve inançlarınız hakkında net bir cevaba varmak için iyi bir zaman.

9 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek tam olarak insanlara söylediğiniz şey olmayabilir. Gerçekliğin o kadar basit olmadığını özel olarak bilseniz bile, idealist bir dünya görüşünü tasvir etmek zorunda hissedebilirsiniz. Bir kez böyle bir anlatıya kilitlendiğinizde, geri adım atma ihtimali, nereden başlayacağınızı hayal bile edemeyecek kadar bunaltıcı görünebilir. Belki de tüm bu ayrıntılara girmeye gerek yoktur! Konuyu değiştirmeyi ve daha sıradan bir tonda yeni başlamayı deneyin.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygularınız her an değişebilir. Parterinizle olan ilişkinizde, karşıt düşünceler içinde olabilirsiniz. Sosyal çevrenizde zarar görebileceğiniz ortamlardan çabuk uzaklaşmayı bilen sezgisel yapınızla, doğru kararlar alıyorsunuz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerde ani olaylar içinde kalabilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber güçlü kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ev ve ailenizle ilgilenebilirsiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Ondan alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir olay neticesinde duygularınız tetiklenecek ve bunun sonucunda da sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmüyor. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Başarı sizinle. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın

9 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 00' 58"
Ay
Akrep
22° 34' 17"
Merkür
Koç
26° 23' 16"
Venüs
Balık
21° 25' 30"
Mars
Balık
04° 51' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 48"
Satürn
Balık
13° 17' 05"
Uranüs
Boğa
20° 39' 18"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 05"
Lilith
Başak
19° 46' 49"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>