Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevreni Uyarıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle aranızdaki anlaşmazlıkları çözmek için doğru zamanı beklemen gerekebilir. Her şeyi bugünden çözme ısrarı boşa çıkabilir çünkü. Eğer halledilmesi gereken bir mesele varsa bunu zamana yayman gerekecek.

Bir ilişki üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Siz ve bir aile üyeniz uzun zamandır yüz yüze görüşmemiş olabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeğine çıkmak ve bir şeyler konuşmak isteyebilirsiniz. Veya bir arkadaşınızla iyi bir iletişiminiz yoksa, bir şeyleri tartışmak için bir araya gelmeye çalışın. Olumlu ve arkadaşça bir tarza uyum sağlayabiliyorsanız, yakında bir anlaşmaya varacaksınız.

İş konularında senin bildiğin yol daha doğru olabilir. Ancak çevrendeki insanların farklı bakış açıları olabilir. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler. Bugün senin de bu konuda biraz kendini geri çekip çevrendekileri gözlemlemen gerekebilir.

Bugüne sakin başlamak ve kendi ihtiyaçlarına öncelik vermek birçok şeyi değiştirebilir. Başkasının gündemine göre yaşamak yerine kendine odaklanman gerekecek. Çevrenden bağımsız olmak ve biraz tek başına vakit geçirmek sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda bugün biraz sıkıntı çekmen olası. Daha önceden yaptığın bazı masraflar bugün acısını çıkarabilir. Eğer bir borç veya kredi kartı ekstresi varsa bununla ilgilenmen öncelikli olabilir. Bir şeyleri ertelememeye çalışman en iyisi.

8 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, son birkaç gündür özellikle maddi ve finansal açıdan oldukça şanlısınız. Ama bugün bir istisna olacak. Bir yatırım yapmayı, bir sözleşme imzalamayı veya büyük bir ürün satın almayı planlıyorsanız, başka bir güne erteleyin. Kendinizi bu kadere teslim edebilir ve hata yapma şansından kurtulduğunuz için minnettar olabilirsiniz!

8 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün toprak burcunda yılın son tutulması yaşanacak. Şeker, tansiyon, gibi rahatsızlıkların söz konusuysa, diyet ve egzersiz programlarına başlayacaksın. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, gün içerisinde sık sık eski sevgilini düşünebilirsin. Akşamüzeri, evin dağınıklığını sorun edebilir, evdeki diğer bireyleri düzenli olmaları konusunda uyarabilirsin.

8 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhen yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Benzer durumları daha önce yaşadığınızı hesaba katarsak, buradan çıkmanın yolunun yine kendi tutumlarınızla mümkün olduğunu görebilirsiniz. İmkanlarınızın dahilinde insan sevmek, ilişki kurmak ve onlara karşı sorumluluklar almak sizi rahatlatabilir.   

8 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim temponuz artabilir, yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeniden harekete geçebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz. İş yaşamınızda kadınlardan destek görebilirsiniz. Beklenmedik kısmetler gündeme gelebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde sinirleriniz kontrol etmekte zorluk çeken halinizden bir nebze uzaklaşmak için topraklanmak, tuzlu su ile temas etmek size iyi gelebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında değişiklik yapmak konusunda daha istekli olabilirsin. Kendini hazır hissetmesen de hayatında bir şeyleri değiştirmen önemli olacak. Değişim sayesinde işleri ilerlettiğini görmek seni daha fazlası için motive edecek.

8 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuz, macera arzunuza ayak uydurmak için mücadele ediyor olabilir ancak asıl sorun, hangi isteklerin gerçekten size ait olduğunu belirlemek olabilir. Belki de gerçek veya algılanan toplum baskısı, sizi kendi başınıza seçeceğinizden daha abartılı faaliyetlere doğru çekiyor. Bu durumda kendi yolunuza gitmek sizin için iyi olacaktır. Yalnız uçtuğunuzda, başkalarının tercihlerine takılmadan kişisel önceliklerinizi dengeleyebilirsiniz. Arzu ettiğiniz zevk, sizin koşullarınıza uygun olmalıdır.

8 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün. Koşulların sizden yana oluşu, bazı engellerin ortadan kalkmasıyla açıklık kazanıyor.

8 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

8 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; yakın çevre, kardeşler, eğitim ve seyahatlerde sorunlar gerçekleşebilir. Psikolojik süreçlerden geçebilirsiniz, eskiden olan ama aslında şuan olmayan konularla ilgili korkularınız sizi zorlayabilir. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Aile ve evinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok sevdiğiniz bir dostunuzla bir şeyi, bir başarıyı veya bir sevinci, mutluluğu paylaşacaksınız. Bu durum çok iyi bir başlangıç olacak ve daha iyi durumlar da doğacak. Elinizde olmayan nedenlerle işinizde yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Yalnız başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün. Katı diyetlere son verip, sebze, meyve yiyin ve düzenli jimnastiğe başlayın.

8 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 28' 41" R
Ay
Başak
05° 25' 24"
Merkür
Koç
17° 42' 26"
Venüs
Koç
17° 08' 26"
Mars
Balık
21° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 37"
Satürn
Balık
15° 31' 14"
Uranüs
Boğa
21° 43' 03"
Neptün
Balık
28° 32' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 42"
Lilith
Başak
22° 05' 26"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>