Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Planlarına Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün sana ilgi gösteren insanlar olabilir. Sosyal çevrende popüler bir insan olabilirsin. İnsanlar sana sosyal medyadan da mesajlar atabilir. İlgileri üstünde toplamak özgüvenini de artıracak tabii.

Dün öğrendiğiniz şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak. Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek.

Eğer sonuçlanmasını beklediğin birveya proje varsa bugün çok güzel bir biçimde geri dönüş alabilirsin. Emeklerin karşılık bulacak. İşte de parada da şansın yerinde olacak. Yeni birarayışın varsa bu arayış çok güzel sonuçlanabilir.

Enerjinin giderek arttığını hissedebilirsin bugün. Daha rahat bir biçimde güne odaklanabilirsin. Hem zihinsel olarak hem de fiziksel olarak seni fazla yoran bir şey olmayacak. Tabii buna güvenerek dengesiz beslenmemeye dikkat etmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insanlarla zaman geçirmelisin bugün. Kaygıları bir kenara bırakıp keyifli bir zaman için güzel şeylere odaklanmalısın. Bugün bunun için karşına gereken şartlar çıkabilir. Kendini çok daha iyi hissedebilirsin.

11 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sıra dışı bir şey yapmak isteyebilirsiniz, ancak zihin gezegeni Merkür şu anda Satürn ile ters düştüğünden, her seferinde bir adım atmanız akıllıca olacaktır. Coşkunuzun sağduyu ve dikkatle eşleştiğinden emin olun.

11 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sadece yapman gerekenlere odaklanmak isteyeceksin. Rekabete dayalı birortamında çalışıyorsan, buradan uzaklaşmayı düşüneceksin. Günün stresini dağıtmak adına, yakın arkadaşınla buluşup yorgunluk kahvesi eşliğinde hoş sohbet edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, arkadaşlarım aracılığıyla tanışacağın kişi ile aranda samimi bir diyalog oluşabilir.

11 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mecburiyetleri keyifli alışkanlıklara dönüştürmelisiniz. Bazı şeylerin ya da insanların size iyi gelmediğini gördüğünüzde burada kalmak için ısrarcı olmamalısınız. Sınırların dışında hareket etmekten çekinmeyin.

11 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım etmeniz gerekebilir. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim gün içinde önem kazanabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlama fırsatınız var. Duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın geçmişte yaptığınız bir hatayı bir türlü aklınızdan çıkaramıyorsunuz. Böyle bir hata yaptığınız için kendinizi aptal gibi hissediyor, hatta utanç duyuyorsunuz. Oysa hatalar hayatın bir parçasıdır sevgili Balık ve ders almak için harika fırsatlardır aslında. Bugün, bu hataya farklı bir şekilde bakıp hangi dersi çıkarabileceğinizi düşünün.

11 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Açılar bugün yeni bir içe dönüş döngüsüne başlamak için çok uygun. İnişleriyle çıkışlarıyla hayatınızı gözden geçireceksiniz. Ayrıca geleceğiniz hakkında da düşüneceksiniz! Gelecek yıl bu zamanlar hayatınız sizce nasıl olmalı? Kolay görünmüyor bile olsa, bunu düşünüp aileniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkinizi güçlendirmeyi düşünün. Bugün tekrar ve tekrar dengeyi bulmaya çalışacaksınız.

11 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şok edici bir şey söylemek sizi cezbedebilir. İddianızı gerçeklerle destekleyebildiğiniz sürece, muhtemelen endişelenmenize gerek yok. Çevrenizdeki insanlar, sizi aklınızdakileri duymaya ve duygusal olarak saldırmak yerine yapıcı bir şekilde onunla etkileşime girmeye teşvik ediyor. Açıklamanızın son derece tartışmalı olacağından korksanız da, belki de topluluğunuzdaki tutumlar zaten incelikli şekillerde değişiyor. Bunu yüksek sesle itiraf eden ilk kişi olun!

11 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre, maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Bazı sürprizlere hazırlıklı olun.

11 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

11 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir anda, kendini yükseklerde süzülüyorken bulacaksın. Hızlı, sosyal yönden duyarlı bir gün olacak ve bu durum insanları, kendilerini başkalarına açmaları için cesaretlendirecek. Bu sırada, çevrendekilerden büyük ölçüde destek göreceksin. Bu desteği kollarını açarak karşıla. Güçlü takım ruhu yardıma hazır beklerken, işleri tek başına yürütmeye çalışma.Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

11 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde elinizi attığınız her şeyin ters gitmesi sizi gerginleştiriyor. Yaşadığınız aşk hızını yitirmiş ve monotonlaşmış durumda. Üreticiliğiniz durmuş ve ilişkiniz üzerinde baskı yapıyor. Tüm bunlara rağmen kısa bir süre sonra bunları aşacak ve eski mutluluğunuza döneceksiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı. Ufak diye önemsemediğiniz sağlık problemleri başınızaaçabilir.

11 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 23' 22" R
Ay
Yay
00° 54' 13"
Merkür
Koç
15° 59' 46"
Venüs
Koç
25° 52' 57"
Mars
Balık
26° 31' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 30"
Satürn
Balık
16° 12' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 41"
Neptün
Balık
28° 46' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 21"
Lilith
Başak
22° 52' 37"
True Node
Koç
15° 33' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>