Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle aranızda bazı anlaşmazlıklar oluştuysa bugün bunu çözmek ve daha yapıcı davranmak için güzel bir gün olacak. Yapıcı davranışlar ve kelimelerde seçici olmak, karşı tarafı daha iyi anlamana ve onun da seni iyi anlamasına vesile olabilir.

Genel olarak işinizle ilgili konularda keyifsiz bir gün geçireceksiniz. İki ayrı konuyu değerlendirmeye alacaksınız ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Ortak biryapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Bugün anlaşmalara varmanız ve bunları netleştirmeniz kolay olmayacaktır. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

İş ilişkileri geliştirmek için iyi bir gün olabilir bugün. Paranın kazanılma tarzından veya harcanmasından çok,konularında kimlerle nasıl iletişimlere girdiğine odaklanabilirsin. Olumlu davranmak sana çok iyi gelecek.

Bugün zihnen kendini fazla yormadan güne odaklanabileceksin. Eğer fiziksel olarak da kendini yormazsan bugün sağlık açısından daha rahat olabilirsin. Kendini fazla yormamak bugün sana yetecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrendekilere sözünü biraz daha geçirebilirsin. Kendini içine kapatmadan hareket etmek sonuç verebilir. Emin olduğun konularda geri çekilmemelisin. Emeklerinin arkasında durmak sana çok şey katabilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yılın bu zamanında başladığınız yeni herhangi bir şey muhtemelen en iyisi için işe yarayacaktır. Ancak bugünün Merkür-Uranüs bağlantısı, hiçbir şeyi hafife almamanız gerektiği konusunda uyarıyor. Başkalarının amaçlarının sizinkiyle çelişebileceği gerçeğini gözden kaçırmayın.

10 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyin planlı ve programlı ilerlemesi konusunda önlemler alabilirsin. Fakat bunu yaparken de duygularını geri planda tutmayı ihmal etmeyeceksin. Son günlerde artan sorumlulukların nedeniyle kendine daha az vakit ayırsan da durumu tersine çevireceksin. Evli bir Balık burcuysan, unuttuğun özel bir günün telafisini bugün yapabilirsin. Bu durum eşinle aranızdaki buzları da eritecek.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Spora başlamak, daha sağlıklı ve zinde yaşamak isteyebilirsiniz. Tekdüze giden noktaları hareketlendirmeye çalışmak enerjinizi yükseltecektir. Bu enerjiyi doğru kullanmak adına daha önce denemediğiniz konulara ve konuşmalara odaklanmanızda fayda var.

10 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel konularda sorumluluk alabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkinizi toparlamanız gerekebilir. Değişmesi gereken durumlar sizi zorlayabilir. Gün içinde işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. İşlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Karşınızdaki insanlarla görüşmelerinizde yapıcı olmaya çalışmalısınız.

10 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başladığınız şeyi bitirmek zor olabilir. Aynı anda yüzlerce yöne çekilebilirsin. Gezegensel enerjiler iletişimi arttırıyor ve çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Olmakta olan tüm değişikliklere ayak uydurmaya çalışmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Ara vermek ve kargaşadan kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Öğle yemeği için dışarı çıkın ya da hava almak için bir yürüyüş yapın.Eşim beni aldatıyor mu?

10 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu gece dışarı çıkma planı yapmış olabilirsiniz ancak şu an kendinizi planınızı gerçekleştiremeyecek kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Çok fazla yemek yemiş ya da çok içmiş olabilirsiniz. Hangisinin en az kötü olduğuna siz karar verin: dışarı çıkma planınızı es geçmek mi yoksa biraz daha içkiye/yemeğe gömülmek mi? Bir aspirin içip dışarı çıkın! Biraz eğlenceyi çoktan hak ettiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıradan bir sohbette rastgele bir haber duymak, bazı heyecan verici araştırmalara ilham verebilir. Şans eseri karşılaşmaların daha fazla önem kazanması muhtemeldir. Açık ve meraklı bir tutum sergilemek, kendi başınıza keşfetmeyi düşünmeyeceğiniz bir konuyu keşfetmenize yardımcı olabilir. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir gizemi çözmenin anahtarı bu olabilir! Yine de kendi başınıza biraz uğraşmanız gerekecek olsa da, yalnız olmadığınızı unutmayın.

10 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

10 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk gibi alanlarda engellerle karşılaşabilirsiniz. Aşk konusunda güzel gelişmeler sizinle olacak.

10 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız fırtınalı bir dönemden geçiyor. Tartışmadan uzak durun ve şimdilik sorunun üstüne gitmeyin. Sorunu, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve neticede sizin incinmenizle sonuçlanır. Dürüstçe ve açık davranmanız ödülünüz olacak. Yakın çevrenizden sizi tenkit yağmuruna tutanlar çıkacak, içlerinden haklıları da var, yararlanmalısınız. Şu sırada uyarılara ihtiyacınız var. Maddi alandaki sıkıntıları daha rahat ve çabuk atlatmak için bir şeyler yapmalısınız

10 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 28" R
Ay
Yay
09° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 02' 46"
Venüs
Koç
26° 41' 14"
Mars
Balık
27° 01' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 34"
Satürn
Balık
16° 15' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 54"
Neptün
Balık
28° 48' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 36"
Lilith
Başak
22° 56' 58"
True Node
Koç
15° 31' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>