Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevreni Yönlendiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle aranızdaki iletişimi daha da kuvvetlendirmek isteyebilirsin bugün. Aranızın daha iyi olmasını sağlamak için çok konuşmaya gerek yok ama birbirinizi doğru zamanda doğru şekilde anladığınızı görmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu konuda daha şanslı olabilirsin bugün.

Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu haberle olumsuz anlamda biraz da olsa etkilenebilir. Hafif dinlenmeler bile size yarar sağlayabilir.

Haftaya sakin bir biçimde başlamak sana iyi gelecek. İş konularında aceleci bir tavır takınmak yerine önceliklerini sağlam belirlemen gerekebilir. Doğru birplanı çıkarmak bugün sana yetebilir.

Güne erken başlamakta zorluk çekebilirsin bugün. Bu tür durumlarda kendini zorlamaman en iyisi. Bazen insanın vücudu ona gereken işaretleri verir. Senin için de dinlenmenin ve strese karşı önlem almanın işareti daha sağlıklı bir uyku düzeni oluşturma ihtiyacı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrende yardıma ihtiyacı olanlar varsa onlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsin bugün. Daha paylaşımcı olacağın bir gün olabilir. Seninle aynı şartlara sahip olmayanlara destek olmak seni çok daha iyi şeyler düşünmeye itebilir. Buna zaman ayırmalısın.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün şansın yanınızda olmadığını hissedecek va yardım almaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Çevrenizde güvendiğiniz ve akıl danıştığınız kişilerle hayatınızın bu dönemini paylaşmaya özen gösterin. Onların fikirlerinin açtığı yolda ilerlemek kendinizi daha rahatlamış hissetmenizi sağlayacak.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün etrafındaki kişileri yönlendirmek isteyeceksin. Kafandaki planları onlarla paylaşarak bir uyum yakalamayı hedefleyeceksin. Sosyal ilişkilerinde sana belli yardımı dokunacak kişilerin geri dönüşü şaşırtabilir. Bugün kendini köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsin. Ancak gün içerisinde tanıklık edeceğin bazı olaylar hayatın kıymetini bilmelisin mesajı verecek.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalar yapacağınız bir gün olabilir. Seyahat, trafik ve araçlarla ilgili konularla ilgilenmek bugün tüm zamanınızı alabilirsiniz. Dinlenemediğinizi düşünmek yerine her şeyi yerine koymanın ilerleyen günlerde size sağlayacağı avantajları düşünün. Dostlarınızla güzel paylaşımlar yapabilirsiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Zihinsel olarak yorulmanız mümkün. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde duygusal değişiklikler ani ve beklenmedik tepkiler vermenize neden olabilir. Ticari konularda daha mantıklı davranmaya özen göstermelisiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen her ne olursa olsun istikrarlı olarak bağ kopartmaya çabalarsanız evren de sizi destekleyerek olumlu bir sonuca götürecek.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşler bugün yolunda gidecek gibi duruyor. Öyleyse bu fırsatı değerlendir. Kendini tam merkeze koyarak önümüzdeki haftaları bir değerlendir. Mesela iki aya nerede olmak istersin? İki seneye nerede olmak istersin? Şimdi elindekilerin listesini yapıp bunun desteğiyle geleceği planlayabilirsin. Önünde güzel zamanlar var. O halde zamanını boşa harcama.

14 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rekabetçi bir tutum, şu anda profesyonel ilerlemenizi engelleyebilir. Bir başkasını geçmeye çalışmak sizi heyecanlandırsa da, böyle bir çabanın başkaları tarafından olumsuz bir şekilde fark edilmesi muhtemeldir. Etkilemeye çalıştığınız insanlar muhtemelen işinizin temel görevlerini ne kadar verimli bir şekilde yerine getirebileceğinizle daha fazla ilgileniyorlar. İşleri bir yarışa ya da kavgaya çevirmeden işinizi dikkatli yapın ve aradığınız iyi niyeti yavaş yavaş inşa etmelisiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda beklediğiniz pozisyonlara yaklaşmanız çok kolay. Planlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızın özveriyle yardım etmeleri sizi mutlu ederken, yeni ufukların doğmasına neden oluyor.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Niçin ilişkiler sizin için bu denli zor? Diğer insanlarla etkileşimlerinizin sizi geliştirdiğini ve büyüttüğünü biliyorsunuz. Bu herkes için böyledir. Fakat sizin için, özellikle, ilişkiler önemli çünkü ayaklarınızı yere basmanızı sağlıyor. Çoğunlukla gerçekliği hayatınıza dahil etmek yerine onun hayalini kuruyorsunuz. Bugün, yakınızdaki kişilerle ilişkilerinize daha fazla emek vermeniz gerektiğini vurgulayan bir enerjiye sahip.Eşim beni aldatıyor mu?

14 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle aranızda geçen tartışmalar yerini huzurlu bir ortama bırakıyor. Birbirinizi daha iyi anlama eğiliminde olacaksınız. Yeni başladığınız işle ilgili çok gerçekçi planlarınız var. Planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak. Yediklerinize dikkat edip stresten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

14 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 56' 36" R
Ay
Yay
08° 07' 09"
Merkür
Koç
16° 02' 16"
Venüs
Koç
26° 35' 04"
Mars
Balık
26° 57' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 25"
Satürn
Balık
16° 15' 10"
Uranüs
Boğa
22° 08' 37"
Neptün
Balık
28° 47' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 18"
Lilith
Başak
22° 56' 25"
True Node
Koç
15° 31' 22"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>