Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Başarı Çok Yakın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk sana o kadar da sıcak gelmeyebilir bugün. Bu fikre kendini hazırlamak da zor olabilir. En iyisi bir şeyleri olduğu gibi bırakmak bugün. Her ne kadar aşkta bir ilerleme olmasa da bu durum sana sıkıntı yaratmayabilir.

Bugün sıcak ve şefkatli bir gün ve herhangi bir işin yapılması imkansızlaşabilir. Kendinize her zaman dinlenmek için bir gün izin verebilirsiniz; kesinlikle bunu hakediyorsunuz. Yarın daha da sıkı çalışarak bunu telafi edeceksiniz ve ekyapmak için fazladan enerjiniz de olacak. Hatta bugün günlük işlerin tamamını, tam bir rahatlama için atlamaya karar verebilirsiniz. Devam edin ve kendinizi şımartın. Bunu hakediyorsunuz!

Parasal anlamda kendi isteklerine öncelik vermek isteyebilirsin. Bu tür konularda başkalarının parasıyla hareket etmek yerine elindeki paraya güvenerek hareket etmen daha iyi olacak. Maddi açıdan tam anlamıyla bağımsız olman gerekebilir.

Bugünü kendine ayırmak, istediğin şeylere odaklanmak sana iyi gelebilir. Başkalarıyla plan yapmak yerine günü kendi bildiğin gibi geçirmen daha iyi olabilir. Kendini daha iyi bir enerjiye açmak için biraz kafanı toparlaman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkasıymış gibi davranmak asla işe yaramaz. Bugün bunu unutmaman gerekecek. Kendin gibi olmak her şeyden öte olabilir. Çevrendeki insanlara kendi varlığını göstermek ve emeklerinin arkasında durmak önem kazanabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zorlu bir proje için harcadığınız onca zamana ve emeğe rağmen sıfır ilerleme kaydedildi. Bu, doğru kararları verip vermediğiniz konusunda kendinizi güçsüz ve kararsız hissetmenize neden olur. İhtiyacınız olduğunda yardım isteyin ve bu durumu tersine çevirebilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde yorucu ama öğleden sonra sürprizli bir gün seni bekliyor. İş yerindeki bir toplantı veya bir proje gelişimi esnasında ortaya attığın fikirler üstlerinin dikkatini çekecek. Özellikle pazarlama, satış, konferans, seminer ve tanıtım alanlarında çalışıyorsan, başarı sana bugün çok yakın. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilin ile aranızdaki manasız tartışmalara son vereceksiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi önceliklerinizi ve hayallerinizi düşünmelisiniz. İstekleriniz kendiliğinden var olmayacağı için siz de üzerinize düşeni yapmalısınız. Duygusal olarak yıpranmış olmanın size engel değil bir motivasyon olabileceğini unutmayın. 

19 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında evlilikte ve evde daha dengeli olmak gerek. Öğle sonrasında karşılıklı konular yine dikkat çekmekte.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pazarlama, ticaret gibi işlerle uğraşan Balık’lar bugünlerde gelirlerini ikiye katlayabilirler. Yine primli işlerde çalışıyorsanız bereket ve başarı sizden yana olabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ihtiyacı olanlara yardım etmek için güzel bir gün. Bir arkadaşınız zor bir dönem geçiriyor olabilir. Gizliliğine saygı duymayı bir kenara bırakıp yardımına koşmalısınız. Şefkatli doğanız ve narin yaklaşımınıza minnettar olacaktır. Bu kişiyi bir öğle yemeğine çıkarın ve endişelerini size anlatmasını sağlayın. Arkadaşça bir bağ kurmak ikinize de iyi gelecek.

19 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali konular yakın bir ilişkiniz üzerinde baskı yapıyor olabilir. Bu kişilerarası çatışmada güç mücadelelerinin oynadığı rolü de düşünmeniz gerekebilir. Mali meselelerin dışında ciddiye alındığınızı hissetseydiniz, yine de paranızla ağırlığınızı ortaya koymakla ilgilenir miydiniz? İkiniz arasındaki gerçek sorunları çözmeye odaklanın ve ardından pratik ayrıntılar yerine oturmalıdır.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Biraz daha tedbirli olmalısınız.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner ya da ortakla güzel zaman geçirebilirsiniz. Partnerle beraber sosyalleşebilirsiniz. Öğleden sonra; vergi, finans, sağlık, ameliyat, bel bölgesi rahatsızlıkları ön plana çıkabilir. Kariyerinizle ilgili önemli fırsatlarla maddi kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı sözlerinizin ve davranışlarınızın, sevgiliniz tarafından yanlış yorumlanması kıskançlığa sebep olabilir. Hatalı durumu hemen düzeltmeniz, kendinizi kabul ettirmeniz gerekiyor. Unutmayın güven sevgide tek şarttır! Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Akıllıca davranırsanız iyi yatırımlar yapabilir, maddi durumunuzu çok rahata çıkarabilirsiniz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak

19 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 53' 55" R
Ay
Başak
10° 30' 28"
Merkür
Koç
17° 29' 28"
Venüs
Koç
17° 40' 18"
Mars
Balık
21° 22' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 31"
Satürn
Balık
15° 33' 47"
Uranüs
Boğa
21° 44' 28"
Neptün
Balık
28° 33' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 12"
Lilith
Başak
22° 08' 18"
True Node
Koç
15° 36' 44"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>