Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendi Yolunda İlerliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişinin seni direkt olarak dahil etmeden yapacağı planlar senin kalbini biraz kırabilir. Ancak karşındaki insanın mutlu olması seni de mutlu etmeli. Eğer bu konuda bir uyuşmazlık varsa kendini biraz geri çekip nedenlerini sorgulayabilirsin.

Bugün ne yapabileceğinizi gösterirken kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Aceleci davranmadığınızdan emin olun. Vaktiniz gelmek üzere, ama henüz orada değilsiniz. İlk önce dikkat etmeniz gereken bazı iç hesaplar var. Yeni bilgilere ve yeni sosyal ilişkilere açık olun. Öğrenecek çok şeyiniz var. Ancak, bir kez yapınca, spot ışıkları üzerinizde olduğunda çok daha iyi hazırlanmış olacaksınız!

Maddi konularda yapıcı kalmak zor gelebilir sana. Ancak yine de herkesi olduğu gibi kabullenmende fayda olacak. Çevrendeki insanların maddi sorumluluklar söz konusu olduğunda seninle aynı fikirlere sahip olmamaları onların haksız olduğu anlamına gelmez. Tepkiyle olayları zorlamaman gerekecek.

Bugün kendine bir iyilik yapıp beslenme düzenini baştan gözden geçirmen gerekebilir. Kendini daha sağlıklı bir konuma getirmek için tükettiğin şeylerin içeriğini gözden geçirmen gerekebilir. Palm yağı içeren abur cuburlardan uzak durman özellikle dikkat gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerginlikle başa çıkmak zorlaşabilir bugün. Zihnen kendini zorlaman gerekebilir hatta. Sen her ne kadar bir şeylere olumlu yaklaşmak istesen de çevrendekiler sana bunun için fırsat vermeyebilir. En iyisi kendini koruma altına almak olacak bugün.

25 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yer zamankinden daha yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Bu durumun günlük rutininizi etkilediğini göreceksiniz. Özellikleve kariyer anlamındaki birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu durumun enerjinizin düşmesine neden olmasına izin vermeyin.

25 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatın dışında beklenmedik bir yerden kazanç elde edebilirsin. Sahip olduğun hobinihaline getirmeyi düşünüyorsan bu durum seni motive edebilir. Bugün senden başka herkesin bir telaş içinde olduğunu görebilirsin. Ama seni kendi yolunda ilerleyeceksin. Farklı kültürler tanımak, araştırmalar yapmak isteyebilirsin.

25 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde yüzünüzün neden gülmediğini düşünebilirsiniz. Mağdur olduğunuzu düşünmek yerine bu olumsuzlukta sizin nasıl bir payınız olduğunun üzerinde durmalısınız. Psikolojinizi ve tavırlarınızı değiştirmek, duygusal depremler yaşamanızın önüne geçecektir.

25 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz bazı olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular huzursuzluk çıkarabilir. Öğle saatlerinde sorumlu olduğunuz konular kendinizi sıkışmış hissetmenize neden olabilir. Çıkış noktası bulamayacağınızı düşünebilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha enerjik olabilirsiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda heyecan arayabilir, rutinden sıkılabilirsiniz. Aşk ilişkinizde partnerinizin heyecan vaad etmesini isteyebilir ve bu yönde siz de onu harekete geçirebilirsiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini gerçekten kara koyun gibi hissediyor olabilirsin. Ve bu daha önceden çok iyi bildiğin bir şey olabilir. Bunun seni üzmesine izin verme. Normlara uymuyor olsanız bile, öyle olmayı gerçekten ister miydiniz? Senin yaklaşımın genellikle etrafınızdakilerin kıskançlıklarına sebep olan (açık bir şekilde söyleyemeseler bile) çok farklı ve benzersiz bir yaklaşımdır. Olduğun kişiyi takdir et. Sonuçta, başka biri olamazsın.

25 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maceracı ruhunuz artık etkilemek istediğiniz birinin dikkatini çekebilir. Siz meşgul olurken, zor kısım muhtemelen realitenizin nerede bittiğini ve özlemlerinizin nerede başladığını bilmek olacaktır. Sıkıcı, günlük benliğiniz gibi görünen şeyleri paylaşmak konusunda isteksiz olabilirsiniz. Sihrinizin yalnızca şimdiye kadar yaptığınız veya yapmayı düşündüğünüz en heyecan verici şeyde olmadığını unutmayın. Konumunuzdan hiç ayrılmasanız bile otantik tuhaflığınız dünyaya bir armağandır, bu yüzden samimi olun!

25 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacak, sosyal yapınızı destekleyici işler yapmak isteyeceksini. Fakat istediğiniz ortamı yakalamanız biraz zor olacaktır. Duygusal özelliğiniz ön planda olacak.

25 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

25 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kariyer vehayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz ama kararsızlıklar sizi zor durumda bırakabilir. Ev değişikliği, ev ya da aile içinde tartışma gibi durumlar gerçekleşebilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize duyduğunuz hayranlık gözlerinizden belli oluyor, ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. İş yerinde sevilen birisiniz. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. Bir dostunuz kefil olmanızı isteyebilir. Arkadaşınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir

25 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 42' 56" R
Ay
Başak
08° 17' 41"
Merkür
Koç
17° 35' 01"
Venüs
Koç
17° 26' 25"
Mars
Balık
21° 13' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 57"
Satürn
Balık
15° 32' 41"
Uranüs
Boğa
21° 43' 51"
Neptün
Balık
28° 33' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 33"
Lilith
Başak
22° 07' 03"
True Node
Koç
15° 36' 29"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>